391

Анонимен

преди 5 години

Русофили? Смях. Русофили сте по форумите, иначе все на запад ви гледа окото, към лъскавото, хубавото и богатото. Как един от вас не си е пратил детето в Русия или пък да се качи на някоя Ладичка...

390

Анонимен

преди 5 години

Да, ама доматите и краставиците ни ги купуваха за без пари, а оръжието не ни го подаряваха. Затова и България фалираше на всеки 15 години.

389

Анонимен

преди 5 години

US съветник в туит към Борисов: F-16 чудесна сделка за България!"Началниците" на Тиквата напомнят за себе си.Като рекетьорите са. Невинно припомнят, че чакат голямото гепене и да не смее да откаже ...

388

До Боби

преди 5 години

Националните интереси често са обвързани с политика. Швеция не е член на НАТО.Кой го интересува ти какъв фил или фоб си. Като си американофоб не си купувай Apple, Levi's, Smirnoff, Jack Daniels... Не ползвай Windows, Google, Facebook, Twitter, MacOS, Android... Вие сте си демагози. Ей и какави *** е голяма русофилка, но отрочето си изпратила в САЩ.

387

Анонимен

преди 5 години

Темата омръзна. Да купуват тези щайги, че да се кротнат всички. То е ясно, че ще ги използват само като музеен експонат и на Гергьов Ден.

386

джо

преди 5 години

Не спряха да ни хвалят ДРУГАРИТЕ , само дето не ни знаят, къде се намираме и кои сме.

385

Боби

преди 5 години

До 417Аз лично бих се определил като АмерикоФОБЗащо? - ето примера с Ф-16 - да прекрасен самолет спор няма но или политическо решение и Бат Бойко да каже аз реших по политиччески прични защото ме командват от САЩ и след това да си ссърба политическата попараили Експертно решение - купуваме Грипен и си гледаме НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИКакви са ни НАЦ ИНТЕРЕСИТЕ - да постигнем абсолютно необходимите цели за минимална цена за нас и нашите деца - и да има деца защото от недоимък не се раждат

384

Щирлиц

преди 5 години

Червената пасмина ще продаде България,само и само американския губернатор да я крепи на власт...

383

Next

преди 5 години

Пак ли похвалиха бате разБойко от щатите? Дано всички наши политици да се получат заслуженото, за геноцида който упражняват и ПРОДЪЛЖАВА над българския народ. С *** 16 пак го начукаха на хората.

382

До Боби

преди 5 години

Антисемитите в България са главно русофили. Вие, русофилските *** пишете антисемитски гадости. Това, което си написал се отнася за вас другарю.

381

щот незнам

преди 5 години

миг-а не е ли най добрия на света... що не си вземем мигове..щото някои хора няма да си получат премиите ли?//

380

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че този Болтън дори не знае какво е България за да напише че щяла да осигури работа на 4000 американеца хахаааааа ! уйс!

379

Боби

преди 5 години

До Анонимен 407"Русофилите трябва да бъдат изселени в Русия. Те са предатели и нямат място в България. Трябва да бъдат незабавно лишени от гражданство и собствеността им да бъде отнета в полза на държавата."Русофобите трябва да бъдат изселени където искат и на луната ако щат. Те са предатели ...Антисемитите трябва да бъдат изселени в концлагер. Те са предатели ...Неонацистите и Неофашистите трябва да бъдат изселени в газова камера. Те са предатели ...Анонимен 407 трябва да бъде изселен...

378

до 407

преди 5 години

Я виж, тук си имаме чиста проба фашистче. Нещастни човече какви ги говориш. Съсипахте народа, сега искате да изселвате. Дъската ти хлопа.

377

Анонимен

преди 5 години

На Тръмп си каза в едно интервю че не му пука за ЕС, тъй че може да предположим за какви самолети ще. получим със завишени цени и до сега не съм видел да лети тоя ф някъде из света, а ги видех в гуглето мап в гробището за самолети в аъщ, само че са без двигатели явно требва да следа след сделката дали ще намалее бройката им на това. гробище.

376

До 406

преди 5 години

Ти явно нямаш мозък в кратуната защото си комунист.Ще ни дарят самолети колкорто твоите руски робовладелци ни дариха оборудване за АЕЦ Белене и ни даряват газ. ***! На такива като тебе някой все трябва да им дарява нещо...

375

Монката

преди 5 години

Тиквата-национален предател слуга на американците. Съд!!!!

374

Боби

преди 5 години

До 399"Защо неграмотнико поскъпва тока? Ако го имаше Белене нямаше да поскъпне така, че бизнеса ни сега изнемогва"Поскъпва защото има ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ - точно тези чиляци подписаха с росатом за производството на чаркове за Белене. Но Освен това има и ХАмерикански ЛОБИСТИ - да не се строи евтини генерации на енергияСтигало се е до абсурда Мариците работят за вътрешен пазар АЕЦ изнася на свободен европейскиЕдна забележка5МВ ВЕИ перка струва с монтажа 1 милион $1000бр са за 1 милиард $

373

Абсурд

преди 5 години

ГЕРБ дарява парите ни от данъци на САЩ.

372

Анонимен

преди 5 години

Русофилите трябва да бъдат изселени в Русия. Те са предатели и нямат място в България. Трябва да бъдат незабавно лишени от гражданство и собствеността им да бъде отнета в полза на държавата.