57

бай ганю

преди 5 години

да би мирно седяло не би чудо видялосега нато им е виновно а сърбите кога и колко ще изплатят за геноцида и избитите невинни цивилни и за техните страдания?

56

Анонимен

преди 5 години

Имах познат, баща му беше полковник от ВВС (тогава все още всички бяха болни русофили) и ми обяснява как американците нищо не са постигнали, сичко е макети, по които нато си хаби патроните. А сръбската войска се крие и ги чака да слязат на земята. За два месеца ги върнаха в 19-ти век и ги отказаха от всичко.

55

Стратег2

преди 5 години

Сърбите и българите са само жертви на неоколониализма и нищо не могат да направят срещу това, освен да се спасяват по единично.

54

Анонимен

преди 5 години

Великите сръбски стратези, подучвани от великите руски стратези, се хвалеха как с микровълнови печки подмамват антирадарните ракети НАRM и произведоха стотици, ако не хиляди шперплатови и надуваеми макети на танкове, БТР-и, оръдия, зенитни установки и се подиграваха как натовците си хабят мунициите напразно. И стъбските генерали, и руските генерали, и самият Милошевич е бил абсолютно наясно какво имат американците в арсенала си.Да си търсят обезщетенията от сръбския Генщаб.

53

Б.В.

преди 5 години

Княз Владимир е спасителя на България.

52

Анонимен

преди 5 години

Добре че Русия им тури един запор на краварите.

51

Анонимен

преди 5 години

С обеднен уран Йончева отрови един кладенец и предизвика криза. Тези диверсии са любими на руските служби - уран, плутоний, новичок. Като нищо са отровили и италианските войници, и сръбското население.

50

Вива НАТО

преди 5 години

Великите сръбски стратези, подучвани от великите руски стратези, се хвалеха как с микровълнови печки подмамват антирадарните ракети НАRM и произведоха стотици, ако не хиляди шперплатови и надуваеми макети на танкове, БТР-и, оръдия, зенитни установки и се подиграваха как натовците си хабят мунициите напразно. Да си търсят обезщетенията от сръбски Генщаб и от съратниците на Чича Слобо.

49

Анонимен

преди 5 години

Хем трепят ,хем си изхвърлят отпадъците. Пласирали са 15 т радиоактивни отпадъци. Да ги изгълтаме солидарно с комшиите.

48

Вива НАТО

преди 5 години

Виновни за войната са си самите сърби.Обедненият уран не е в бомби, а в бронебойни снаряди. Ако сърбите си бяха прибрали техниката по казармите, ако освен техноката не бяха расположили стотици макети, с които да лъжат натовските пилоти, нокой нямаше да си хаби снарядите. Сръбските генерали много добре са знаели какво предизвикват и с какво ще бъдат обстрелвани.И няма никакви доказателства, че обедненият уран не е разхвърлян умишлено и че вийниците не са били натровени по друг начин.

47

Анонимен

преди 5 години

Ще умрте, е и какво? Все някой ще ви е виновен. Такъв е животът- все се умира от нещо.

46

Анонимен

преди 5 години

САЩ УБИЙЦИ!

45

Видинско

преди 5 години

Радваме се на големите домати, защто инчче сме гола вода.

44

Анонимен

преди 5 години

Фалшива новина! Ако не ми вярвате питайте Ц. Ц.

43

не син

преди 5 години

Не Сребреница, а това е геноцид !

42

Анонимен

преди 5 години

Тогава по време на бомбандировките Милошевич каза: Аз нямам враг, те /американците/ стоят на 20км. в небето без да се виждат и чуват и бомбандират където си поискат.

41

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на нашите нови братя във Видинско и Врачанско се раждаха домати като Тикви и бебета с две глави.

40

Анонимен

преди 5 години

И в България е така .

39

Тео

преди 5 години

Няма нищо вечно на този свят - империи идват и си отиват. Римската - символ за могъщество се разпадна отвътре заради разврат и корупция,Монголската и тази на Александър Македонски - заради безсмислието си.СССР - заради неправилните сталински и ленински основи,върху които беше създадена.Колониалните държави се напълниха със заселници от колониите/Франция-Алжирци, Англия - Пакита/.Всички те платиха висока цена на база зверствата си.При САЩ списъка е дълъг.Не знам какво ги очаква,но не е добро!

38

Анонимен

преди 5 години

до 36 МуахахахахаахаххаВладимир Кличко се би с нашия в Германия, която е все едно втора негова Родина и там го обожествяваха, бре, както и брат му- Виталий. Това че е имало *** на кило в публиката които надвикват кротките немци е друг въпрос.Накрая разбрахме за какво иде реч.Залата Избухна в 5-я рунд, а Ганьоеците се покриха наакани!