77

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да съдят Сърбия за предизвиканата война.

76

Анонимен

преди 5 години

Пбедненият уран НЕ Е радиоактивен и не го слагат нито в бомби, нито в ракети. Използва се изключително срещу бронирана техника. Така че никакво масово заразяване не може да стане. Който е излязъл с танкове и малети на танкове, сам си е виновен.

75

Анонимен

преди 5 години

Стига с пропагандата против Русия. Сиатията е за НАТО- най-мироюбивата войска на планетата.

74

Анонимен

преди 5 години

Единствено *** си е позволила да се опозори като миротворец и то два пъти. Първият път дезертират от служба на ООН и от базата си в Босна отиват да грабят територии в Косово. Вторият път в Грузия вместо да бъдат неутрални, удрят в гръб грузинската армия и отварят път на руснаците да нахлуят през Рокския тунел, който е единствената директна връзка между *** и Грузия. Затова единственият добър руснак е този със забита права лопата във врата.

73

Анонимен

преди 5 години

До 65Само дето трепе и нас ... колко от урана е в нашата нива знаеш ли ?

72

Анонимен

преди 5 години

Милошевич е най-голямото просто същество след Горбачов и амебите (не изкам да обиждам малките животинки).

71

Чернобил

преди 5 години

Малко статстика за обеднения уран: Въпросният обеднен уран е високо радиоактивен и опасен отпадъчен продукт с период на разпад 4,5 милиона години.Дали е правена статистика колко българи имат проблеми с щитовидната жлеза преди и след 1986г.Много наивни лаици пишат тук .За това и сайтовете са пълни с фалшиви новини.

70

Анонимен

преди 5 години

Абе..българинът явно иска в бг режим като в Русия, Венецуела или С.Корея.Все тяхните позиции защитава и плюе против ЕС и САЩ.Но..кара западни коли...емигрира в САЩ и Европа.Оо...и плюе, че не го приемали за равен.Те...такава ооллигофр...едва ли има.Аа...и Милошевич защитава...който си докара гражданска война на балканите.

69

Анонимен

преди 5 години

Мисля че това количество е силно занижено.Няма как да са само 15 тона много повече са.Една крилата ракета има към 300-400 кила .Разбира се казват че имало и такива ракети "само" с 10 килограма обеднен уран.Когато стрелят по сгради предпочитат да ползват бомби ракети и снаряди с повечко уран.Един 30мм снаряд за автоматичното оръдие на самолет А10 съдържа 300 грама уран.Самолетът е с 1100 снаряда.Според официални данни над Югославия са ползвани около 40000 броя снаряди,ракети и бомби...15 тона?

68

Анонимен

преди 5 години

Че тя и Русия помагаше на НАТО за войната в Афганистан. Защо никой нищо не пише за това?Или не е удобно, както пакта Молот.ов-Рибентроп?

67

Невасилев

преди 5 години

Говедарите са черното зло на планетата. Но винаги идва видов ден, както дойде и за техните болшевики.Лео Троцки прави революцията с техните пари и за благодарност слага червената петолъчка с петте лъча символ на сем. Ротшилдови.Четете !

66

Анонимен

преди 5 години

И сърбите и българите бягат на Запад. Какъв неоколинзъм?А, да бягат от съвецкият монопол на Лукойл, Мутрата, Газпром.

65

Анонимен

преди 5 години

Напротив, *** активно се месеше, подстрекавайки сръбските власти да упорстват да се съпротивляват. *** се месеше още преди Дейтънското споразумение, пращаше доброволци в Босна. После изостриха напрежението, но гласуваха ЗА военна намеса на Щатите, а после ходеха в Белград да наливат масло в огъня. Последно руските сини каски се опозориха, напускайки службата си в ООН, за да заграбят летището на Прищина.

64

пецата

преди 5 години

Днеска е някакво нашествие на козякски ***, да не са им платили аванс

63

Тео

преди 5 години

До бай ганюСърбето никога не съм ги уважавал-шовинисти до мозъка на костите си.Достатъчно е да вземем под внимание какво са направили на хората от Македония,докато са били под ботуша на Тито.Този им нрав им изигра лоша шега,но и си платиха,и то с лихвите.5 000 директни жертви,2 000 военни и 3000 цивилни,както се вижда масово заболели от онкологични заболявания.Малко ли е?И като капак загубиха Косово!На теб,***,ако ти вземат Родопите хубаво ли ще ти е? Всеки си плаща - и САЩ рано или късно!

62

Анонимен

преди 5 години

Когато СССР трепе наред с радиация от Чернобил е нищо, тази радиация даже е полезна.Когато обаче някой иска да спре един диктатор да не убива невинни жени и деца и го бомбардира, това е лошо.

61

Шафиор

преди 5 години

Не бих останал с децата си на тази територия на изток от войната. Така си казах и дим да ме няма.

60

Бг чорба

преди 5 години

На тази планета само руснаци и американци убиват милиони невинни хора за слава и петрол!

59

Анонимен

преди 5 години

Първо, Русия тогава не се месеше защото беше сама в пълен разпад под командата на пиянднто Елцин.Второ, бомбардировките бяха пълно излишни както в Югославия така и в Хирошима и Нагазаки, а служеха само за човешки експерименти.Хубавото е, че балканците никога не можете да вденете за какво става въпрос.

58

Анонимен

преди 5 години

да даде господ и американците да подишат обеднен уран Амин !