280

Анонимен

преди 5 години

РАНАПЪТ

279

Анонимен

преди 5 години

До наблюдателИнсинуация ли ?......Какво повече от ГЕРБ и Мюфтииството ? Какави инсинуации какви пет лева ? ГЕРБ и Турски поток ? Сурна се кросното

278

Анонимен

преди 5 години

В цяла Европа няма друг тоооолкова *** премиер.

277

наблюдател

преди 5 години

Социалистите съвсем изтрещяха.На изборите 1990 създадоха ДПС като оставиха хората с впечатлението че ги регистрират под натиска на СДС. Той главния редактор на в Демокрация беше Волен Сидеров тогава...... Хитрината беше да поставят в шах българския избирател и действително спечелиха /с неголяма фалшификация/ изборите.През 2013 Мая Манолова направи Костинбродската инсинуация и "спечелиха" изборите.Интересно каква ще е инсинуацията на предстоящите избори.

276

Анонимен

преди 5 години

Пръдльовци, нищо не разбирате....добре че беше този възродителен процес...сега щеше да сме второто косово....добре че дс създадоха дпс

275

не на комунизма

преди 5 години

Всъщност възродителният процес беше дирижиран от Москва защото Башкирия и Татарстан поставиха въпроса че са българи. Само че през 922 г са приели исляма. И за да създадат разкъсваща сила със България проведоха истерията със покръстването.Така насъскаха доста народ срещу България.Комунизма е вреден за обществото катотеория и практика.А по отношение на България е пагубен.

274

истината

преди 5 години

Цялата работа е че социалистите не могат и не искат да произвеждат. Техния начин на съществуване е като вземат властта да източват държавата чрез обществените фондове.Няма значение кой ще е на власт. За тях е от жизнено значение да са на власт и всеки им е враг.ГЕРБ е формирование на трудовите хора предназначено да опази труда ни от ППО.

273

обективен

преди 5 години

Боко Тиквата даде още 8 милиона на турците от нашия джоб ,въпреки че мюфтийството отдава под наем над 4700 обекта!И сега лъже и маже като дърт сиг..анин.И е готов да продаде и майка си в името на властта.Другото са празни тиквени приказки ,на които дари т.н."жени Герб" не вярват.Да не говорим ,че "Жени Герб" е някакво недоразумение.

272

ГНЕВЕН

преди 5 години

"Зимен университет Младежи Герб"-Сандански ,"Политическа академия Жени Герб"-В.Търново...Вижте само какви "учебни заведения" завършват неграмотните и невежи герберасти...ОТВРАТ !И цялата тази ненаситна с.*** се храни и угоява на наш гръб.

271

не е

преди 5 години

истина сякаш колко се е самозабравил.да командваш батальон/мин. 200 човека/ трябва да си капитан или майор.на 27 едвали е имал такъв чин!и то какво хвалене,каква героична поза заема само.сякаш е заминавал на фронта да воюва с хитлеристи.що не каже поне едно име на някой от тоз легендарен бат-н?

270

Анонимен

преди 5 години

Цялата партия ще се пенсионира, както се пенсионира НДСВ.

269

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Ще държи речи пред бай Ставри

268

Анонимен

преди 5 години

Той е Супермен просто... :) Във всяка ситуация се нагажда и самоизтъква, ама си и вярва....

267

Анонимен

преди 5 години

Защо Бойчето обича да слугува на силните на деня у нас, и в чужбина, като от това извлича лични ползи. :)

266

Анонимен

преди 5 години

Връща някакви неща от 40 години и сега той бил героя който пазел мира в страната... Този човек няма срам...а тия около него му се възхищават...цачева, мария-габриел, *** майдел, попдодорова, фъндъкова, плевнелиев, дянков и още много други ни ги натресе той...всички вредне антибългари

265

Гнус ни е

преди 5 години

Всеки нормален човек се гнуси от този индивид.

264

Анонимен

преди 5 години

Ти като не си кумунист защо си пазел тодор живков

263

българин

преди 5 години

Не искам.Да си губя времето Четейки глупостите на тоя! Да си ходи и да приключваме!

262

Анонимен

преди 5 години

Възродителния процес 1 жертва...случайна......а колко българи са убити от твоите роми през последната година

261

Анонимен

преди 5 години

Лаура Кьовеши е надеждата! Корумпираните политици много я мразят, защото е умна и ги поставя на мястото им. :)