35

ПРОВЕРКА НА ГЕРБ

преди 5 години

До дупка. Кой какво си е купил, за колко , какво е записъл на баба, дядо, кака, батко. На кого децата учат в чужбина и колко плащат, или кои са им спосорите. Всички разходи за ризи със собствени инициали, костюми по 8000 лв бройката. ВСИЧКО. Че има много да връщат в НАРОДНАТА ХАЗНА

34

Анонимен

преди 5 години

Корумпирани типове като тоя трябва да се лишават от свобода, не от постове!Кръгна нула за борба с корупцията. По Румъния въздишаме вече! Престъпници!

33

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

За тая кокошка някое евтино апартаментче няма ли ?

32

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

След подписването на споразумението между ГЕРБ и СДС... - Нинова започнала да троши мебелите на Позитано...

31

Анонимен

преди 5 години

Хей, "стига бе"! И като има нови избори, кои смяташ, че ще победят? Пак същите! Дали БСП или ГЕРБ - все тая! От един дол дренки са! Нали вече два пъти правихме извънредни избори и нищо не се промени! Само допълнителни разходи и допълнителни кражби.

30

Гледна точка

преди 5 години

Има ли угодия на каскетите? Надали.Който и да сложи ГЕРБ, те все са си без принципни и недоволни! Техните гурута кога ще подават оставки?Милиончева, как така от обикновен журналист, стана милионерка, притежател на много апартаменти, коли, имоти?НИТО ЕДИН СОЦИАЛИСТ (КОМУНИСТ) НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА ДО СЕГА, ДОРИ ПОД НАТИСК, НИТО ЕДИН!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Пристига следващият крадец и измамник ! Гордей се стадо с изборът си, червените не могат да паднат от власт никога в България ! Циркът продължава вече 30 г., народ-овца с овчари-измамници червени !

28

Окрадена роб

преди 5 години

Герберската корупция, кражби и простотия остават. Сменят се само крадливите герберастки мутри.

27

хумор

преди 5 години

Правилно.Гербаджиите са по лоши и от комунисти,дето никъде не ги е имало-само за кратко в Париж,по време на комуната.Всичко останало е един дол дренки,заболели от логорея-демек празно бръщолевене и кражби за няколко онзи свята.Всичко се знае и кво от това?

26

ПРЕДПОЧИТАМ НИНОВА

преди 5 години

пред тези ненаяли се нагли ГЕРБЕРОПИТЕЦИ

25

юнкер

преди 5 години

КРАДЛИВИТЕ,КРАДЛИВА ЛИСТА ПРАВЯТ,КОЙ НЕЗНАЕ ЗА АЛЕКСАНДЪР КРАДЛИВИ ОТ СДС,НО ВСИЧКО СИ ДВА НА МЯСТО ,ХУБАВАТА ЕЛЕНА ЩЕ ГИ ОТНЕСЕ КАТА КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ,ХА,ХА ХА !!!!

24

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Който иска...пак Цв.Цв. да се усмихва доволно и...предоволно,да гласува за ГРЕБ на всички избори.Има какво още да се...изгребва от многострадалната ни държавица и мераклиите за...това вървят в плътни...редици зад Боко и незаменимият му...помощник-физкултурник,а за останалите...мазни усмивки.

23

КАК ЕДИН ЖУРНАЛИСТ

преди 5 години

не зададе на БОРИСОВ правилния въяпрос КОГА лицето ЦВЕТАНОВ ще бъде разследван за ТЕЖКИ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ. А не като БЕНОВСКА да го пипат по мускула и да го питат лирично как го прживява "този тежък за ГЕРБ момент"

22

стига бе

преди 5 години

Няма за кога да сяда. Всички да си ходят заедно с Цветанов!Този парламент да се разпуска и да има избори.И без това вече станахме известни като апартаментарна република!

21

ТАМ КЪДЕТО е СДС

преди 5 години

вече пристига политическата смърт. Остава и Иван Костофф да поканят за консултант

20

ДАРИТКОВА

преди 5 години

е една крадла. Заграбила имоти на свои роднини в село Писаница, Смолянско. Построила незаконно вила там ще се командва ГЕРБ. Ами те там са краднали повече. Няма на какво да ги научи

19

Burzum

преди 5 години

Един нормален и способен човек няма в ГЕРБ ...ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ!

18

Сиромах под наем

преди 5 години

Защо крадеца Цветанов е на масата до Бойко!!!!!!

17

АЛ. ЙОРДАНОВ

преди 5 години

Роднина на поручик Йорданов, разстрелял децата от Ястребино. Най-накрая и ГЕРБ си показаха истинското ФАШИСТКО лице. Комунистът Борисов май си забива сам последните пирони в ковчега. Този дебел мазен и нагъл Т.ърбух Ал. Й. е силно ненавиждан от българите

16

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Днес е един добър ден за българската демокрация...