93

Росен Плевнелиев

преди 5 години

По време на мандата ми си траех, ама сега .....

92

Гого

преди 5 години

Фейсбук масово наблюдава триeне на снимки който се снимал с Бойко Борисов, явно кораба потъва бързо.

91

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев обиден: По време на мандата в гръб ми проведоха наколко куреатаки

90

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев беше най -добрият президент,Не играеше по свирката на ушанките, и те го отсвириха.

89

Шопо

преди 5 години

На тоя баща му беше секретар на ОК на БКП в Благоевград, а той секретар на РК на ДКМС...

88

Анонимен

преди 5 години

Я тази цветарска марионетка, мчесто да плещи г.лу.пости, да иде в Япония да търси един изчезнал F-35, от тия, дето са "малко-забележими", но се превърнал в напълно-невидим!!! От тия, дето ни пробутаха и нас, но всъщност все още не се знае де.....като се смени правителството не е известно какво ще стане!!! Нашите са първи бояджии, бързо-бързо ще се пребоядисат и всичко ще откажат!

87

До hell

преди 5 години

Не разбирам защо викаш чак до Перник? Гошко и русата *** са си там със здравеАко кажеш и че си прослушала метъл, хелски

86

Анонимен

преди 5 години

Това същество да спре да напомня за себе си, защото и неговите многобройни имоти не са купувани с чисти пари.

85

Бааа

преди 5 години

Ииии,кът фанъ ина сопааа

84

Анонимен

преди 5 години

До ГеоргиМай забравяш, че всички партийни ръководители на ГЕРБ са продукт на школите на БКП.На практика БКП никога не са излизала от властта.Разликата е , че предишните управляващи лижеха задниците на партийното ръководство на СССР, а сегашните на НАТО и САЩ в частност.И в двата случая който и да е бил на власт винаги е работел против интересите на народа и държавата като цяло, т.е. против националните ни интереси.Управляващите и преди и сега винаги са преследвали само личното облагодетелстван

83

Георги

преди 5 години

Беше Анонимен стана Hell и ти като господарите си сменяш името,но нрава НЕ същата ***.

82

Георги

преди 5 години

До Анонимен 85-Да верно траехме ГЕРБ 10 години,но те макар и да градяха правеха нещо за таз държава.А Вие "Анонимни"тролчета какво ще кажете за това че търпяхме вашите господари-45 години,които изритахме от властта за която сега се стремят.Другари анонимни тролчета защо не попитате своите Остени защо една 100 годишна партия си е сменяла името многократно.

81

Василев

преди 5 години

Кой направи хибридната война с апартаментгейт се пита в задачата!!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

80

Анонимен

преди 5 години

Активността на изборите,които уж спечели този с о р о с к и слуга беше 30 процента. На края на мандата си имаше одобрение 8 %. Защо изобщо му се отделя място в сайта?

79

сина

преди 5 години

До justiceто боко читави хора няма бе. Цачева - президенти, Караянчева - шеф на парламента, Барни Ръбъл - целувача ръкобойковски - министър, Цецо - апартаментчик, няма хора, разберете, покрай мръшляци читави не се задържат. Читавите си работят по частните фирми и си гледат семействата, затова сме на този хал. ОСТАВКА на всички от ГЕРБ !!!

78

Анонимен

преди 5 години

Изгубихме вече десет години под герберска тирания. Десет години, през които можехме да изградим една истинска европейска България, а не сегашната мутренска ***. Нека не губим повече време и да махнем всички гербери от властта!

77

сина

преди 5 години

До Анонименаз не съм гласувал за Росен Банов, и като се замисля, толкова съм щастлив от този факт, че направо усмивката ми грейва, особено като гледам хора, гласували за него как им е увиснал носа. А пък покрай АПАРТАМЕНТГЕЙТ гербавците по общините и кметствата се изнизват като пръ..д..ня от *** и бягат от очите на обикновените хора, гузни, гузни, оцапани, като *** се крият.

76

justice

преди 5 години

До sА Румен Радев беше избран, защото ББ изпълни заповед на Москва да предложи гарантирано неизбираем кандидат за президент!!!!

75

обикновен гражданин

преди 5 години

Блестящ призидент, истински родолюбец. Колко далеч сте от неговото ниво, плямковци

74

Той е Който!!!!

преди 5 години

Росен е далновиден, дълбоко проницателен и широко скроен мъж, политик, предприемач и патриот. Той има вярното чувство за толерантност, отсъпчива настъпателност и акционерна гъвкавост. Изумителното му отношение към най-наболялитв въпроси, проблеми и болести в обществото, той е готов да ликвидира с разум и изборна победа. Росен Плевналиев е Онкологът на България.Той посочва тумора на хирурга, операции,хормоналта и химио терапии, както енергията и вида на лъчението за да бъде ликвидиран всеки тумор