120

Анонимен

преди 4 години

До до 94За пореден път- заплати има. В LinkedIn. Там са международните компании, там се търси работа. Ама хората не го проумяват и се навиват как заплати нямало. В момента търсим 10 човека с базови познания по бази от данни, алгоритмично мислене, амбиция за развитие, познания по какъв да е програмен език, перфектен английски и даваме 2.5 чисто.А къде мога да изкарам курсове по амбиция за развитие, познания по какъв да е прграмен език и перфектен английски за да взимам чисто 2.5

119

Иванов

преди 4 години

Много се радвам за IT-тата, но трябва ли всички да станем такива, за да имаме добър живот? Никога не съм дори обмислял да ставам програмист. Завърших архитектура и сега взимам 1500 като, в общи линии, съм чертожник - нещо, за което не ти трябва висше. Пари се печелят ако имаш фирма и най-важното: контакти, за да получаваш поръчки. Ако си някъде на заплатка, нищо няма да постигнеш.

118

Иван

преди 4 години

До АнонименЗаплатата е в лева без годишните бонуси. Тяхната е в евро и е повечеко...На мен ми се налага да работя, за разлика от повечето, които плющят кюфтета с стола на парламента...

117

Анонимен

преди 4 години

Е това за 1000-та футболисти с високи заплати го казах като максимално число. Може да са и доста по-малко. Но определено освен А и Б група останалите футболисти едва ли вземат особено добри пари в България. Нека има и 100-200 в чужбина - може и да станат 1000 души. Но ако влезеш в едно училище, 80% от момчетата ще искат да станат спортисти.

116

дп 117

преди 4 години

Не разбираш какво означава способен. Технически способният човек не е винаги способен да ръководи хора в някои ситуации... Не съм човекът, с когото спорите, но съм съгласен с него. Аз самият съм собственик на малка компания и най-ценните ми хора не са най-силни технически. В подробности не ми се навлиза, но се вслушвай в чуждите съвети, действаш много плоско и праволинейно, както ти и казаха. И се спри с плиткоумни и заядливи въпроси. Не си интересен никому.

115

ШибиРиби

преди 4 години

Ас съ менажър на 25 айтита и им давам кеш да имат да ядат и да ходят на море. Добри пари земат, обаче каймака е за мене. Накрая на годината половината ги уволнявам и си прибирам премиите. Те са на ишлеме. Работят от вкъщи, живот си живеят обаче не знаят докога.

114

препоръка

преди 4 години

Четете Ницше, може би тогава много неща за малките ви р0бски душички ще ви станат ясна, ако разбира се, коефициента на интелигентност ви позволява това!

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117 Аз не искам да съм Мериджей

112

Анонимен

преди 4 години

Като мениджър в голяма компания ще ти кажа следното. Когато кандидатствах преди години, имаше хора с много по-сериозни технически знания от моите. Знаеш ли защо не ги избраха? Защото нямат чар, нямат умения за комуникация, не знаят как да се продадат. Сухари, наблъскани с технически знания. Благодаря за съвета, а къде мога да мога да изкарам курсове по чар, умения за комуникации и да се науча да се продавама за да измествам по-способните от мен и да стана мениджър като Вас?

111

Така е, не важи,

преди 4 години

ама само в България...................

110

Анонимен

преди 4 години

До От Германия Абе бабалюга какво са 4000 евро.. Е сега ще дойда в Хамбург и ще ги взема и ще съм на брега в офис клас-А

109

до 104

преди 4 години

не знам, защо аз съм ти виновен, че си се пор0бил и ДНК-атоти е лошо. както се пееше - неща работят май муните, щото не се става така лесно човек. Още по-трудно е да станеш Бог, но ако работиш кота р0б за заплата, няма как да постигнеш величие!

108

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияПо обявите са по 1200 лева не знам къде са 4000 евро.

107

Анонимен

преди 4 години

До БРЕЙНякой ти е забранил да кажеш на някого нещо ли?

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен91Как 1000 души футболисти бе?Че те всички футболисти а А група са под 300 с резервите

105

БРЕЙ

преди 4 години

България е последна в ЕС по навлизане на цифрови технологии в икономиката и обществото...само това ще ви кажа...и сме на 111 место по свобода на словото

104

Анонимен

преди 4 години

До до 94т.е. взели сте ги, ама те не знаят нищо, но са спортистчета на 21 г. а мацката е секси и мениджъра си търси пето-шесто младо гадже

103

От Германия

преди 4 години

Учете в Морско училище и станете морски офицери. 4000 евро начална заплата са ви гарантирани. Не е лесно да се плава. но като си на брега живееш като бял човек. Плаването е средно 7 месеца годишно и 5 месеца отпуск (4 на кораба 3 в къщи). Ако сте на круизни кораби може да са и 2 месеца на кораба 2 в къщи. Пък и половината от 800 души екипаж са млади момичета. Ще посетите и много места без пари.

102

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Браво на ГЕРБ преди Бойко нямаше айтитъ в България. Живеете в златния век на Бойко. Ще се пише в учебницитее слет години колко е направил за България и западните балкани са тихи защото Бойко ги укроти

101

до 97

преди 4 години

Ако са се заяли с тебе значи просто не знаеш достатъчно. Никой не търси моделки в тоя бранш (не че нямаме красиви колежки, но не заради това са тук). Друг е въпросът, че идват на интервю хора с огромно самочувствие и никакви знания.А за общата култура - възможно е да станеш програмист на обща култура, ама си се иска много талант и много работа. Не става от нищото.