9

Анонимен

преди 4 години

Има натиск от руското посолство да се караме с Македония поне още 1000 години.

8

Ю кортес

преди 4 години

И под натиск да е,пак е по добре.този спор е за пръдльо.ци за вътрешна употреба.така или иначе,Северна Македония е разпадаща се държавичка.политиците й си извадиха български паспорти и накупиха апартаменти в София и благоевград.имам роднина нотариус и много добре знам че от поне 10 години са редовни клиенти.

7

Анонимен

преди 4 години

Да , Гоце заявява своята национална принадлежност , да той се бори за създаване на държава независима от балканските съседи , но той знае много добре 4е на този етап друга възможност няма и никой няма да позволи това и последвалите събития го доказаха .

6

Сата Н

преди 4 години

Напротив, дебилния инат срещу всичко западнобългарско, насаждан от руските марионетки, вреди най-много.

5

Сата Н.

преди 4 години

Един човек, който мйека ( а този и фъфли), нема моралното и никакво друго право да коментира теми, свързани с Македония. Ще се научите да уважавате Запада на България. Пик льо некакъв, седнал да говори от името на чужда държава...

4

Стратег

преди 4 години

До АнонименТова го казах и аз;))), а именно, че договорът със Северна Македония е най-големият, исторически провал на Боко Кратуната и че е заради НАТО и срещу Русия. Това е цялата работа. Герберите са едни "кукли на конци". Няма как да си върнеш Македония, ако позволиш на Сърбия да влезе в ЕС без териториални претенции за Западните Покрайнини. А Бойко го направи, много преди това. Оттук насетне, Македония е загубена за България. Е, в НАТО и ЕС ще я вземат, но България ще бъде унижена.

3

Анонимен

преди 4 години

Откъде някакъв третостепенен политолог може да знае какви са намеренията на Македония? Последната новина беше, че МК Президент признава Гоце Делчев за етнически българин. Този Стойчо къде стои в пространството?

2

Пепи

преди 4 години

Не е имало нужда от натиск, просто са му превели парите в офшорката и Бойко Тиквата и майка си ще предаде! А иначе натиска е бил от американското посолство

1

титикака

преди 4 години

Ако политологът е прав, че Македония няма никакво намерение да изпълнява ангажиментите по договора, тогава????