31

Osman

преди 4 години

Турските въоръжени сили влязоха в Идлиб. Арабите са позабравили османските шамари. Минаха едни 100 години и им е време да си ги припомнят. За няколко часа ще разчистим силите на кучето Есад.Някоя нощ внезапно ще дойдем - РТЕ

30

Анонимен

преди 4 години

До 27 ПанайотисОтдавна западните историци са доказали ,че в кръвта на елините тече повече славянска кръв отколкото гръцка!Славяните се заселват чак в Пелопонес,истинските гърци са по островите и Южна Италия!

29

баба мара

преди 4 години

мир и дружба с всички тук сме от векове за векове не ни трябват воини и конфликти

28

Анонимен

преди 4 години

До ЩеревА дано!

27

Анонимен

преди 4 години

До Атанасис ПанайотасТака е баце, обаче Ердоган си разхожда самолетите из гръцкото пространство и вие гък не смеете да му кажете. Да не говорим че ви взеха северен Кипър.

26

Анонимен

преди 4 години

Стига сте плюели само по сърбите за загубата на българщината в Македония!Гърците са много по-виновни от сърбите ,но за тях нищо,а гърците владеят 53% от Македония!Издевателствата над българите там са по-големи,десетки хиляди са убитите и още толкова изгонени от там след ВСВ,без право да се връщат в Гърция!В Гърция, да си българин е престъпление ,а да си македонец е грях,както казва българин от Костурско,член на ,,Вино жито"македонска организация!

25

Erdo

преди 4 години

За сега ердоган се е насочил към Сирия. Вземаха си половин Кипър . Сега Сирия . Ще дойде и нашия ред . В международните договори още съществува понятието Санстефанска България. Така , че репчете се на Русия ,Сърбия , но утре да не осъмнем с падишах .

24

Анонимен

преди 4 години

до 26.Я ми прочети още веднъж поста. Къде призовавам към войни? Ако не си пил си болен.

23

Атанасис Панайотас

преди 4 години

Скоро Родопоите и Хераклиа Дорида + Хераксле Синтика + ФИЛЛИПОПОЛИС -- ЩЕ СИ ДОЙДАТ У ДОМА В МАЙКА ГЪРЦИЯ .РЕКА ЕВРОС = МАРИЦЦА = ГРАНИЧНА ЗАСТАВА В ГРАДА НА ФИЛЛИП !..ЮЖНАТА ЧАСТ НА ПЛАВДИВ СТАВА ГРЪЦКА , КАКТО Е ПО ПАРИЖКИЯ МИРЕН ДОГОВОР ОТ 1947 ГОДИНА !..НО ПОДЛО И ПО ТАТАРСКИ -- НЕ СТАНАЛ АКТИВЕН ТОЗИ ПАРИЖКИ ДОГОВОР !СЪЩО И СТЕНИМАХОС, КАБИЛЕ, ПИРГОС, ОДЕССОС, ДИОНИСОПОЛИС, МЕСЕМВРИА = ГРЪЦКИ ПОЛИСИ ОТ 8000 ГОДИНИ !

22

Sata NATO

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА!!!В миналото сме им правили големи бели по време на войните и с право ни мразят. -----В кои войни и какви бели? Аз пък твърдя, че не сме им правили никакви бели.

21

Харадинай

преди 4 години

На турците в България всеки ден им казват да си вървят в Турция, така че... Нищо учудващо няма, Сърбия се слави с националистите и шовинистите си

20

Анонимен

преди 4 години

Раната Македония е отворена, истина е.Понеже много отрова се изсипа там и мястото е отровено на дълбоко.Поне, се надявам да започнат полека лека да идват на себе си и да им се отварят очите. Тито и Сталин ги съсипаха като народ.А Дънов го казва това през 1944-та.

19

Додо

преди 4 години

Поредната антибългарска публикация. Вие сте тумор.

18

Анонимен

преди 4 години

До 13Нещо на Дънов прогнозите не се сбъдват,защото повече от 100год. ,сърбите контролират Македония.И дори след някое десетилетие повечето макета ,да се усетят ,че са лъгани ,то раната ,,македонизъм" е отворена за векове напред и винаги сърбите ще се възползват от ,,македонизма"!

17

Анонимен

преди 4 години

до 17.Какви милитаристични планове видя или нещо си пил? Това което пиша си е чиста истина. И пак го казвам - от сърби добро не сме видели още от 1885-та година. ДА НЕ ЧАКАТ СЪЧУВСТВИЕ ОТ НАС.

16

бай х

преди 4 години

май скоро ще има референдум заприсъединяване на ,,Западни покрайнини ,, към България

15

Анонимен

преди 4 години

Въпреки всички напъни в ЕС, привилегии и евросубсидии българия постига същия стандард като сърбите.

14

Анонимен

преди 4 години

Всички с корени в населени места включени в границите на Екзархията са българи!Да им се даде гражданство незабавно!Впрочем БПЦ все още има Нишка митрополия!

13

Анонимен

преди 4 години

Хич не ми дреме за сърбите.от 100 години освен зло от Сърбия не сме видели. Окупации на български територии, отродяване на Македония, а Преди това през 1885-та година нападнаха България, която току що се беше освободила. Крал Милан искаше да разшири границите си до София , но българската армия още недобре обучена и със старо оръжие ги насмете на бърза ръка и клекнаха.

12

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да анексираме западните покрайнини. Или май трабва да изчакаме Ф16-ките за да се пазим от миговете и Су-тата на сърбите?