11

Анонимен

преди 4 години

На времето Дънов като е ставало дума за Македония е казал на учениците си:`Сърбия с хитрости и интриги ще се опитат да сложат ръка на Макединия, но накрая няма да успеят`

10

Mеждувременно

преди 4 години

"Каракачанов пусна руски самолет с ракети за СърбияТранспортира най-съвременни зенитноракетни комплекси"

9

Анонимен

преди 4 години

Всяко нещо се връща на този свят. Това се отнася и за сърбите.Избиха хиляди македонски българи, насила ги караха да се откажат от българщината си, в Белград им печатаха учебниците по история пълни с Лъжи. 45 ГОДИНИ И СРЪБСКАТА И МАКЕДОНСКАТА ПРЕСА ХУЛЕШЕ БЪЛГАРИЯ. Сега ще си сърбат попарата, която дробиха един век - за отродяването на македонските българи, за тоновете помия 45 години пък и след това.

8

Сливница 1885

преди 4 години

Те са си там на мястото си където са живяли българите преди тия земи да станат сръбски... А с,лабоумните срби почнаха воини които не можеха да спечелят и останаха една плюнка земя...

7

Анонимен

преди 4 години

Краси да намали цената на българските паспорти...

6

Жълтите павета

преди 4 години

Сърби към българското малцинство: Българи, вървете си в България! Може, но заедно със земята на географската област Източна Поморавия с град Пирлот, а може би и град Ниш.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

как се държиш с хората така ще се държът с теб

4

Наблюдател

преди 4 години

"Затова и не е странно, че по улиците на Пилот и Цариброд все по-често могат да се видят автомобили с българска регистрация. "Че то по улиците на Пилот не трябва да има автомобили, а само пилоти на самолети във въздуха.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Стига сте правили интриги. Със сърбите сме братски славянски народи. В миналото сме им правили големи бели по време на войните и с право ни мразят. Това обаче е минало.Трябва да гледаме в бъдещето, където двата народа трябва да се разбираме и взаимно уважаваме.

2

:-)

преди 4 години

Скоро сърбия ще се събере в стария санджак Нови сад, тоест около столицата. Само Войводина да се отдели, а пък българите да се "приберат" в България заедно със Западните покрайнини.

1

Българско малцинство

преди 4 години

Ние сме си в България.