14

ivailo

преди 4 години

*** водещ беше по-неприятен е от генералчето...

13

Додо

преди 4 години

Ако на президентските избори Мутафчийски се изправи срещу Мун Чо, кой според вас ще победи?

12

Истукан

преди 4 години

Ето ви калинката на Бойко. Тази калинка ще влезе в политиката, а после ще напави и партия. Дано да не го помислите за поредния спасител, че вече много станаха спасителите. Бойко, Костов и Сакскобургготски вече ви спасиха в задните части като ви го набучиха болезнено.

11

БОДИЛ

преди 4 години

Браво ген Мутафчийски, достоен човек, лекар, генерал ! Поклон за труда на щаба и голямата отговорност за здравето на народа ни. Вярна посоката на мерките , фактите го доказаха...явно разумните хора в обществото и правителството са повече от злобните и търсещите провала в тази кризисна ситуация. Бог да пази държавата и народа ни !

10

Анонимен

преди 4 години

Генералът, който доведе паникьорщината до нови висоти!

9

Анонимен

преди 4 години

Мутафчиски, кажи ми адреса си, моля те, ча да ти доведа да подондукраш малко малкия - писна да стои в нас и иска на детска градина, но пък ти не щеш да ги отваряш ... така че за това питам за адреса - да ти го оставя за малко !

8

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е МАФИОТСКА СТРАНА.

7

Анонимен

преди 4 години

Най ме изкефи това дете, което каза "Писна ми от вас, пуснете ме на детска градина." Адмирации за детето

6

Анонимен

преди 4 години

Имаше едно малко мъжле което зададе точният въпрос : Защо генерале толкова много слушате Бойко Борисов ,вместо той да ви слуша вас ? Аз бих му отговорила така : защото е явно службогонец а при Бойко само такива вървят напред !

5

не го е страх

преди 4 години

от вируса,защото много добре знае каква измама е ,но го е страх ,че истината скоро ще излезе и тогава ще бъде пребит като куче от хората.в случай,че оцелее дълго ще оперира по затворите,евентуално,щото бай Ставри обикновено не пуща половинките си на работа,че бързо излизат и си разваля половия живот.

4

Тончо

преди 4 години

Значи, появи се този доктор и разтрепери всички партии вътре и вън от парламента по цял ден го атакуват по всички канали десни леви патриоти воли всички. Ей това му признавам. Направо им съсипа самочувствието на спасители на народа. Защо не го понасят - гледайте му интервюто и ще разберете.:)

3

НЕКОЙ

преди 4 години

Мутафчията нека се страхува от бащите на децата. Щото бащите на децата много чукат, много пият и много се бият.

2

Дядо

преди 4 години

Мутафчийски новия Торбалан. Да го взимат кукер в Перник.

1

Анонимен

преди 4 години

Повече никога няма да гледам ***- та 120 минути. Гнъсно и угодно.