251

Анонимен

преди 3 години

Смешно ми е как хора с първо килийно коментират човек който се е изучил за лекар,специализирал е и е шеф на клиника.Само в първи курс учебниците са по-вече отколкото някой от вас могат да броят.Обаче е кеф нали!

250

Анонимен

преди 3 години

Иранските специалисти също са на мнение, че новият щам играе роля в развитието на кръвни съсиреци, чиито край е фатален.Говорителят на иранското министерство на здравеопазването потвърди, че властите са получили сигнали за пациенти с коронавирус, получили тромбоза и мозъчен удар.Миналият месец десният крак на канадският актьор Ник Кордеро беше ампутиран в резултат на кръвни съсиреци. Актьорът бе приет в болница в края на март и диагностициран с Ковид-19. По-късно състоянието му стана критично, получи 2 удара и усложнения в кръвосъсирването, което доведе до ампутация.

249

Анонимен

преди 3 години

.....в критично състояние имат белодробна емболия. Сходни са данните и на болница в иранската столица Техеран. Лекарите са регистрирали 25 пациенти с Ковид-19, които след това получават инсулт.

248

до 257

преди 3 години

Световни медици алармират за опасно усложнение, причинено от Ковид-19. Установили са, че при пациенти се появяват кръвни съсиреци, които предизвикват инфаркт, инсулт и органна недостатъчност.От САЩ до Великобритания и Иран нарастващите случаи на пациенти с Ковид-19, развили тромбоза привлякоха вниманието на медицинската общност.Водещият британски професор по тромбоза и хемостаза Рупеен Аря заяви, че лекарите наблюдават подобни усложнения все по-често. По думите му почти половината от пацие

247

ДОСТОЕН ЧОВЕК

преди 3 години

ДОЦЕНТА Е ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРОЛЮБЕЦ!

246

Само питам

преди 3 години

Дали опозиционните политици ще се лекуват единствено при Мангъра и ще загърбят ВМА и професор Мутафийски? Сигурно са такава цел го правят шеф .

245

Зозо

преди 3 години

Мънгъра да иде при шефът си Румен Петков - шадравана от АБВ :)))))))))))))))))))))))))))

244

Анонимен

преди 3 години

До AzЕстествено, че не ходи без маска. Ще го уволнят на момента.

243

ПроСоТо

преди 3 години

СВОБОДОМИСЛИЕ НЕ означава да се извърташ "като фурнаджийска лопата"!Ако имаш принципи-СЛЕДВАШ ГИ!..Мафиозите действат така:-Когато някой им се противопостави,те му подават ръка..но не в смисъл "Здравей,нашите уважения", а за да го ПРИДЪРПАТ в прайда си и ако не стане като тях,да го стъпчат с копитата си...Вземете например оня "Яростен критикар",който написа "Шайката"!..-Какво стана с него?-Ами придърпаха го и от яростен противник им стана ГЛАШАТАЙ и СЛУГА!..така е в Територията на БЕЗ

242

Az

преди 3 години

Искам да монтират камера само в коридора, за да видя "вещия" спец как ходи между болните без маска.

241

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЕх, даже те е страх, че някой може и да види светлината в тунела и да си промени мнението. А редовно се тупаш в гърдите какъв свободомислещ си.Жалко или жалък?

240

преди 3 години

Искам да видя заглавие: "Мангъров на първа линия - бори COVID-19 безстрашно !"

239

ПроСоТо

преди 3 години

хм!...Купиха и него..Сега или ще го унищожат с яростните критики,или той ще "обърнерезбата" и ще запее "верната песен" за да спаси кожата си....Решението си е негово дали да приеме тая работа,но за мен,просто се е поддал..Проявил е слабост.

238

Да знаете

преди 3 години

Когато някой пречи на властта има 2 начина за решение на проблема.Или го сплашват и премахват, или го повишават.

237

Анонимен

преди 3 години

До 240Короната удря кръвоносните съдове, образуват се съсиреци и тромбози-------Може ли да обясниш по-подробно? Как "удря"?

236

преди 3 години

Мангъров е един от малкото доктори които не плашат пациентите си с това колко е страшна болестта.

235

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОНСТРИРА ГОТОВНОСТ ДА НАРУШАВА ВСИЧКИ ПРАВИЛА------Кои правила нарушава бре, ***?Вие не сте наясно кой пише правилата.Докторите пишат правилата, а медицината е разтеглива наука - всеки дипломиран лекар има право на собствено виждане и методи.Това, че тебе те е шубе и искаш да налагаш правила, е съвсем отдемен и несвързан с темата въпрос.

234

Анонимен

преди 3 години

Когато болните в COVID отделението чули, че Мангъра е станал шеф, всички оздравели и предсрочно напуснали болницата.

233

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАЛОУ, БЕ НЕГЕРБЕРСКИЯ- ЯЖ СИ ОПОРКИТЕ И СЕ ПУКАЙ ОТ КЕФ НА ИЗЛАГАЦИИТЕ ДЕТО ЩЕДРО РЪСИ МАНГЪРА! НЯМА КОРОНАВИРУС, ИЗМИСЛЕН Е ОТ ГЕРБ.

232

Анонимен

преди 3 години

алоу, ГОВЕДАТА ОТ ГЕРБ, АБЕ КАТО Е С МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ, ЩО ГО ПРАВИТЕ ШЕФ НА КЛИНИКА БЕ????*** ТЪПАНАРИТЕ, ОПЛЕЛИ СТЕ СЕ КАТО ПАТЕ В КЪЛЧИЩА. ВЕЧЕ СЕ ЧУДИТЕ КОИ ОПОРКИ ДА ПРЕПИСВАТЕ!