34

Путин

преди 3 години

Да се уволнят дисциплинарно поради некадърност, и без право на пенсия!

33

Фючърси върху Водата

преди 3 години

За разлика от разстройството на Навални, това ни затяга пряко. Водата става борсова стока. Вие си чешете езиците още. Ток, Вода, Въздух - борсови стоки. Това ви готвят, ***.

32

Анонимен

преди 3 години

Откриха разчленено тяло на мъж в Стара Загора. Част от тялото е намерено в сепарираща инсталация за отпадъци, а друга част е била в контейнер за смет в града. По думите на окръжния прокурор най-вероятно причината за жестокото убийство е от битов характер.

31

Шерлок HOMEs

преди 3 години

До Анонимен"Даже и в Африка няма толкова *** тайни служби като руските, дето всеки разследващ журналист може да ги разкости до 9-то коляно."Може би защото:1. не са тайни 2. не са служби3. не са разкрити4.не е имало разследване5.не е имало престъпление6. всичко е само дезинформация английски стилтакива ми ти работи драги ми Уатсън!

30

Анонимен

преди 3 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

29

Има напредък!

преди 3 години

Поне не пишат вече че КГБ стои зад всчико това :)

28

Анонимен

преди 3 години

Поредни смешни истории :)Навални,о ти,мъченико на справедливостта...нека да ти споделя нещо.Ако наистина ти имаха зъб русите и искат да ти угаснат светлинките,ще стане-преди да си разбрал :) Пък ти си продължавай със вицовете :)

27

Анонимен

преди 3 години

Даже и в Африка няма толкова *** тайни служби като руските, дето всеки разследващ журналист може да ги разкости до 9-то коляно.

26

юбералес

преди 3 години

Угадайте коя е тази страна, в която жертвата на престъпление, сама разследва престъплението срещу нея ругае извършителите за некадърността им да го убият и в пилеене на държавни средства. След като изгледах видеото се уверих че Навални е талант.

25

Анонимен

преди 3 години

Ба си пропагандата десета статия за един ден за НасралниНямате ли си друга работа, че все за него пишете, скука

24

Анонимен

преди 3 години

В Русия ако имаш проблем просто отиваш в Дагестан и си наемаш хора фюда ти решат проблема а салам а локум.

23

Аз

преди 3 години

Знам ги тея!

22

Лееееле!

преди 3 години

Абе стига бе!Самолетите падат. Стават тежки катастрофи.Офисите горят. Газовите инсталации експлодират.Годишно по света изчезват хиляди.А Навални го тровили със лимонада....ЛГБТ западните разузнавани толкова ли са зле та това са сътворили егати?!

21

мазепа

преди 3 години

До АнонименНавални показа личната му карта - ''Москва, Любянка 7'' което е централата на ФСБ.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Олимпиада йок за лошитеЙок и световно по футбол"То пък щото за "добрите" голяма олимпиада имаше. Чувам, че японците не искат и догодина да правят олимпиада.

19

мазепа

преди 3 години

Доказателствата са в едночасов видеоклип представен от Навални в ютуб набрал за три дни 15 млн. гледания.

18

АнонимеН

преди 3 години

МЕЖДУ СЕВЕРНА КОРЕЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ИМА САМО ЕДНА РАЗЛИКА!ВЪВ СЕВЕРНА КОРЕЯ ШОКОЛАДА Е ЗАБРАНЕН!!РЕЖИМИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ФАЛШИВИЯ КИМ

17

Анонимен

преди 3 години

Навални са го отровили англичаните, защото е безполезен, та поне да го използват за повод да плюят по Путин. Ако КГБ искаше да го ликвидира, той наистина щеше да е мъртъв, тука съм съгласен с Путин.

16

Тъжното е

преди 3 години

Че хорта със имената по-горе ако са реални и хабер си нямат за какво са ги набедили....

15

Анонимен

преди 3 години

Олимпиада йок за лошитеИЙок и световно по футбол