135

Пилат Понтийски

преди 3 години

139. Не съм Бойков фен но по-глупав и нелогичан коментар не съм очаквал да се появи във форума! Моля те, повече не пиши по темата!

134

Атанас Киряков

преди 3 години

Свобода за Пиринска Македония! Да живее обединена Македония!

133

Безроден

преди 3 години

140. Всички вие във форума четете какво пише и му вярвайте! И гласувайте за някой, който и нас ще защити!

132

Анонимен

преди 3 години

Наследниците на Филипче и Аце Македонски и на древниот герой Македон пак пръцкат оглушително.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Бойко го знае това, но нали 30 годишната ни политика е да се гъзим на макетата, щото видиш ли били българи, трябва да се продължи :)) Напоследък обаче, взе да идва в повече, естествено макетата го предизвикват това, да не би света да забрави за тях :))

130

Анонимен

преди 3 години

Смотаняко ОМОВСКИ,знаеш ли откога е случката ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ,нашата агресиятрябваше да е такава ОТ ТРИЙСЕТ ГОДИНИ ДОСЕГА,е тогава нямаше да има побоища на лумпенизирани македонисти над останали с нормален разсъдък хора в северджания!Верицата ти ска/пана на тебе и на такива като тебе!

129

Анонимен

преди 3 години

Това Борисов не го интересува,той прави всичко за бракята и сЕстритекоито за половин човешки живот забравиха и си плюха на корените,не само а са най-свирепи българомразци!Да измрели старите,да дойдели младите,е тоя Сашо Струмишки е роден 1983 година,да не мислите че децата му ще са нещо друго!Такива като тоя са 95% поне от етничкитеКАРАКАЧАНОВ И ДЖМБАСКИ ПРЕСТАНЕТЕ И ВИЕ ДА ГИ БРАТОСВАТЕ И СЕСТРОСВАТЕ,КАЗВАТ ВИ ГО И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ХОРА С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ ТАМ!Обождате ни нас българите

128

Анонимен

преди 3 години

След крайно агресивните и враждебни действия на България това се очакваше и ще става по лошо. Очевидно е че правителството на Борисов търси военен конфликт и нова война на балканите само да не ни ударят отново от всички страни защото сега всички съседи са на страната на Македония

127

Фердо

преди 3 години

До Bul gurОт това, което си писал, не е необходимо да се опознава целия свят, за да се разбере, че наистина си пълен булгур.

126

Бой Ко

преди 3 години

Булгаростанеца разбира само от бой,кючек,и Росен Плевналиев .

125

Анонимен

преди 3 години

"Бащице"ти който се прегръщаш с *** на РСМ,виждаш ли как малтретират обикновени българи на комшийската територия.2005 год. лично "брата" Зоран,е наричал българите татари,монголи,диви окупатори,в предизборната си кампания за кмет на Срумица.Днес,сме готови със смъкнати до глезените ***,да натикаме този в ЕС,както сторихме това да го вкараме в НАТО. Дългата ръка на баба Меркел,отново стигна чак до Банкя.*** народ сме и това е!

124

да,да ама не

преди 3 години

Определено списващите за ФАКТИ са по-бързи от списващите за ДНЕС! За тази поредна комшийска простотия ФАКТИ е със 93 минути по-бърз!

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133От наша гледна точка са си българи, все едно да правиш българска партия в България, звучи смешно, нали сме българи :))) Но си прав че службите подцениха сръбското влияние при макетата, може би защото нарочно сме си затваряли очите, нали са "братски" народ :) То само като им утвориш учебниците ти става ясно за какво иде реч - татари, фашисти, окупатори, все едно сърбин ги е писал :))

122

Анонимен

преди 3 години

Точно така е. Много ги е страх хората да не излязат и да кажат, че аа българи, че бабите и дядовците им са били българи. Преследват всички, които заявят, че имат български корени. А искат да ги подкррпим за членство в ЕС. Ама и нашите са виновни, че 30 години не правиха нищо е Македония. Трябваше да има българска партия, български НПО-та, бългатски медии, сайтове, български организации. Всички финансирани от България. Ама нашите некадърнижи спат.

121

Анонимен

преди 3 години

Да се анулират паспортите на тези юго шмекери и обратно в Бюрм.

120

Ел

преди 3 години

Вето! Вето! Вето!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Те сърби си управляват и сега там ,медиите са техни, президента им Пендаровски си има типична сръбска физиономия, не мисли че българите не знаят това :)) Ако зависеше от мен, затваряне на границите, може да е брутално, но те така или иначе си ни плюят 30 години, въпреки добрите ни намерения :)

118

Букефалот

преди 3 години

Писна ми на шапката от тези въшкари.Всеки ден правят простотии и провокации. Айде у лево.

117

Анонимен

преди 3 години

Титовци пак си показват дивотията. Ами -ВЕТО!

116

Анонимен

преди 3 години

Никакви братя не са това, а врагове. Правят си устата още за Пиринско.