155

Анонимен

преди 3 години

В Севрна Македония има много македонски българи, които си знаят историята и произхода, но си мълчат, за да не ги бият.

154

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да скъсаме всякакви отношения с тези побърканяци и заедно с албанците и гърците да работим за унищожението им. Това е най-разумно решение. Братя няма да ни станат,но врагове със сигурност. Просто трябва да бъдем прагматични.

153

Анонимен

преди 3 години

Тия ще видят ЕС през крив макарон. Да си се сдружават със сърбите и руснаците.

152

Анонимен

преди 3 години

Македонският е различен от българският език ,как ще го наричат си е тяхна работа.Сърбите признаха,черногорският и босненски езици които очевадно са същите като сръбският език.Полша призна каушубският език ,въпреки ,че е диалект на полският.

151

До 160

преди 3 години

Не 14, а 144 да има, все тая! За какви права претендират шепата алкохолици от ОМО? Аз съм от Благоевград и ги зная много добре-шепа дъртаци начело с Киряков и Сигарнитски. Знаем и кой им плаща да развиват нефелната си "дейност ".Събират се в Мусомище 10 човека и се напиват.Родителите на Киряков бяха българи, брат му също е българин, а той отиде да учи в Скопие и се прибра като македонец. Хаха! Това е истината за пийняците!

150

До Stamen

преди 3 години

Не е до омраза. Просто погледни Английският. Навсякъде където го говорят : САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Канада и дори EU го има за официален си го наричат английски. Имат си диалектите и т.н но не го наричат Американски, Канадски, Австралийски и т.н. Македонският език си е в Българската езиков норма и се е наричал Македоно-Български дори в миналото. Какъв им е проблемда да си го признаят и да минава тази тема...

149

Е

преди 3 години

На тоя ко тряа да му се случи ся.. ?!!

148

До 149

преди 3 години

Ние пък от Северна Добруджа искаме самостоятелна държава, нещем да сме заедно с вас южняците !

147

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли целия документ? Публикуван е целият в други сайтове. Написан е на развален български с ужасноне на място използваната латинска j, и без употреба на ъ, ю и я. Трябва да се види. Тогава едва ли ще има някой, дето да твърди, че това е "друг" език. Мачкалоноидите плямпат помежду са на почти литературен български, с Ъ и Я. Като разберат, че си българин, сменят на сръбски и те гледат омразно. Тези не ни трябват! Но трябва да им се забрани да крадат българска литература и история пред 1944г

146

Elveda rumeli

преди 3 години

Македония е била най-спокойна и просперираща по османско, както и Балканите. След това само войни, сплетни и мизерия.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Еми Бро, аз не знам някой от България да ги има за близки, те с това плюене и храчене по нас, още повече ни отблъснаха :) Явно не си дават сметка, че така ще изгубят най-близкия си приятел, въпреки че те ни мислят за някакъв враг, но сърбите са им промили мозъчетата :))

144

Мен

преди 3 години

Прочете книгите на Митко Георгиев. В тях е истината. Дано не го ликвивидират тези нови сръбски еничари, македонците.

143

Анонимен

преди 3 години

Никакви братя не са ми тези титови креатури. Такива болни хора не съм виждал и чувал никъде. След разпада на Югославия и малко дете щеше да разбере лъжите на македонизма, защото те са много плитки и безпочвени. А онези не само, че не отхвърлиха лъжата, но я задълбочиха, като се хвърлиха към древногръцката история и някакъв герой Македон. Даже библейски народ били,18,5 пъти били споменати в Библията. Когато станат албанска земя, а те ще станат, тогава ще празнувам истински. Ще се радвам от сърце!

142

Анонимен

преди 3 години

До До 150,НЕ ТОВА НЕ Е ДБЪР КОМЕНТАР,ТОВА Е СЕЕНЕ НА ЗАБЛУДИ,или глупешка наивност.Населението си избира управниците, населението над 90% си харесват както каза и професор Кирил Топалов от нашата комисия свирепия антибългарски македонизъм.Сега сме 21 век,ако са искали,досега да са се отзомбирали,но не искат.На мен ми е обидно да ми вменяват как не ги разбирам тях страдалниците,няма такова нещо,екстра са си с със сърбоманията и българомразието.

141

Анонимен

преди 3 години

До кога ще ги търпим тея откачалници? Да вземем едно "окончателно решение" вече.

140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Браво, добър коментар :)

139

Анонимен

преди 3 години

Не е виновно населението на РС Македония, те са промити мозъци, особено младото поколение. Виновни са политиците им - и управляващите и опозицията им, защото всичките са сръбски лакеи. Те много добре знаят, че ако има добри, братски отношения между РСМ и РБ, местата им в парламента ще изстинат и ще отидат на трудовата борса, ако не и направо в затвора. Затова ще се борят със зъби и нокти да доказват, че не са българи!

138

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам добруджанците да се освободят от българско робство, да се създаде нова държава - Южна Добруджа, бугарите са ни враг номер едно :))) Шегувам се !! :))

137

Анонимен

преди 3 години

започва се ....

136

Анонимен

преди 3 години

Престанете и с глупостите как нищо не била направила България за да ги информираАБЕ ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ НЕ СЕ ПОЗ-ВО-Л-Я-ВА никаква българска медия,според Каракачанов и Планета чалгарницата са спрели че пък нали се пее на български!Ейй омръзнали са ми такива,все ние сме виновни,нали и това им се казва -умишлено не се позволява по никакъв начин да има българско присъствие там.Който е бил знае че дори табели за София няма по пътищата,а досами границата най=после пише накъде сме!