75

Влади

преди 3 години

В този "обективен" сайт, захранван с едни крайморски пари, трият яко.Но пак ще напиша:Както винаги Жабата Гном имала данни за нещо си , щяла да ги предостави на прокуратурата и накрая, фюй ! - нищо нямала.Поредния кьорфишек, пуснат от розовите ДБ.

74

митко

преди 3 години

В нормална държава Борисов вече щеше да е в затвора.Време отново да излизаме по площадите.Време е да изметем Гешев и сие.Тия отпадъци са тотално вредни за България.

73

Анонимен

преди 3 години

Пътник ..... направо за затвора

72

Анонимен

преди 3 години

Акциза отива в НАП --- пак БСП празно изказване84

71

Анонимен

преди 3 години

Баце много се би в гърдите като ги бон, че спрял незаконното продаване на цигари. А пък сега разбра че парите от акциз са отишли в гушите на групировката ГЕРП.Като пушач съм възмутен че парите от цигари, като акциз не отиват за здравните ми осигуровки.

70

Анонимен

преди 3 години

Борисов ни качи на магистралата и ние вече никога няма да се вържем на празната БСП

69

Анонимен

преди 3 години

БСП да не дава мнение по международни въпроси- отвори ли уста и цяла европа ще ни изолира

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80 А таксите за "прекарания" газ кой ги прибира?

67

Анонимен

преди 3 години

До Кой се навеждаше? Явно комунистите имат "по-добри" решения: да подарявате на руснаците пари директно. България плаща, за да притежава инфраструктура, комунистите плащат, за да притежава Русия инфраструктура. Адски ме забавлявате, знаеш ли защо, защото съм взел мерки да се изнеса от блатото, което отново си заформяте ... а вие се давете вътре ако искате, това заслужавате.

66

Кой се навеждаше?

преди 3 години

До Анонимен 68: Това ли е "глобалната политика" по гербаджийски? В този газопровод, от който нямаме никаква полза, сме вложили два милиарда евро, които можеха да се използват за нашата икономика. Виж си първо гербаджийската физиономия, преди да коментираш "глобалната политика". Бат'ти Бойко се навеждаше и на изток, и на запад, и затова не вече му вярват нито на изток, нито на запад.

65

Анонимен

преди 3 години

До Народен човек Комунистите най-обичат да мачкат народни хора като теб. Готви се!

64

Да оставим ...

преди 3 години

... чевения ДС кораб на слугите на Москва и да се изнесем дружно от него!

63

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ И ДВЕТЕ СА НАПЪЛНО ИСТИНСКИ И, ЧЕ ТЕ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!

62

Адолф пасти да яде

преди 3 години

Вие за какво мислите че журналистката от ООН Ивета Чернева съди шефа на ДАНС Георгиев, за следене, подслушване и досие с компромати, и всичко това щото критикувала Гешев и Борисов!

61

Пак за Костинброд?

преди 3 години

В Костинброд печатарят от ГЕРБ - Росен Желязков беше отпечатал 650 000 бюлетини, без да може да обясни за къде са, които камерите на ТВ показаха.Подаденият сигнал обаче беше пренебрегнат от назначения от ГЕРБ прокурор Цацаров, посочен лично от Борисов.За награда същият този костинбродски печатар Росен Желязков бе направен Министър на транспорта. На кого беше според вас афера това?

60

Анонимен

преди 3 години

почвайте да ги арестувате и да ги съдите, иначе няма оправия!

59

Анонимен

преди 3 години

До Кой се навеждаше? Така е, фантазьорите русофили си мислят, че тръбопровод се изплаща за месеци. А това, че Газпром искаше да има СОБСТВЕНОСТ върху газопровода, ако го построят те, не те интересува. Утре Русия ще изпрати войски, за да си защитава "собствеността" в България. Мдаааааа. СелЕни от разни паланки седнали да разсъждават за глобална политика.

58

Червените

преди 3 години

кхмери са направли яка организация! Явно м.унчо не е спал! Но право да си говорим тази организация не е по техните сили. Прозират похвати на КГБ под ръководството на др. Решетников. Егати съвпаденията- ОАЕ екстрадира Г. Попов( дясната ръкас на Божков) ,коалиция в ляво м/у доскоро непонасящи се лидери, "разкрития "на г.н.ома от ДБ ,всичко мирише та се не трае!!! Чалгара изигра своята роля и сегс може да се оттегли. Честито на БГ хорицата!!!

57

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 61: Напротив, нищо такова за Костинброд не се е доказало. Ден преди изборите в печатница, собственост на човек от ГЕРБ имаше бали с бюлетини, за които нямаше обяснение за какво са там. На кого беше изпълнение това? На гербаджийската дружинка за манипулация на изборите.Не че има връзка с темата.

56

Кой се навеждаше?

преди 3 години

До Виждам: " навеждането на България на Русия" го направи бат'ти Бойко със строителството на отклонението от Турски поток. От тоя тръбопровод печелят Русия и Сърбия, а ние ще чакаме 10 години за да съ върнем от такси вложените два милиарда - заем от Саудитска Арабия.Това е истината, другото е тролска опорна точка.