230

НЯМА ЛИ КОЙ

преди 2 години

да му каже на този червей да си стои в дупката.

229

Питанката

преди 2 години

А Борисов, Пеевски и Гешев я градят, така ли?

228

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев! Веднъж да кажеш нещо вярно, вашата демокрация трябва да се разруши за да дойде истинската демокрация.

227

Анонимен

преди 2 години

Плевела е като съсела Станишев само с появяването си изяждат 3% от възможните гласове за партията си.

226

Асан

преди 2 години

Вашата я разрушихме вече сега идва нашата :)))

225

Анонимен

преди 2 години

Изрева магаренцето, и доволно захрупа овеса от кофата, докато стпанина му ББ го чешеше по ушите.

224

Анонимен

преди 2 години

Този е срам, защо изобщо се появява в медията. Всички го мразвт.

223

Анонимен

преди 2 години

Тоя като е такъв отворко, защо не отиде на интервю при някой от изгонените разследващи журналисти например? Ще му заврат конституцията там където слънце не огрява. Седнал тук да се обяснява пред някакви лакей, дето само кимат с кравешки поглед.

222

Анонимен

преди 2 години

ПлювкоЕпедaл. Такива екземпляри са за зоологическата градина. Ще бъдат приети с удоволствие в клетката на мамуните, на хляб, вода и подхвърлена храна от наблюдателите.

221

Ле-ле ,

преди 2 години

Каква зверска тролска полюция! Плевнелиев бил такъв , па онакъв? Ами като е никакъв, защо бълваш нон-стоп помия, Бе? Явно за Фигурантът Радев стойностните хора са голяма заплаха, та се налага денонощно да бъдат оплювани!

220

Анонимен

преди 2 години

Жалък и нищожен е плювко. Възмущението от него е огромно, иначе нямаше да събере толкова негативни коментари. Дори не му съчувствам. Съжалявам го...

219

Божествена комедия

преди 2 години

жива карикатура на човек

218

Анонимен

преди 2 години

Десин така се е вживял,че пак ще е президент на някои българи,та ха чуе някое име което може да е конкуренция,веднага пуска копоите да действат срещу него.Последния грозен случай с проф.Балтов,ама хич не му дреме ,че това е най добрия специалист в своята област и пациентите имат нужда от него.Просто за един слух.И сега мисли вероятно,че медиците ще гласуват за Радев,ще ,ама друг път.И не само те.Та разеденителя на нацията на олигарси и други,дотук.Няма да бъде преизбран!

217

Осеменител

преди 2 години

След като пуснах семето на Деса е редно като всеки друг да го пусна и на ***.искам да чува зад гърба си пляскането на моите сърми в помашкото му дупе.

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ... 286 ... Купи си хотели с нашите пари ... Купи си и синоптичка ... Пак с нашите пари ... Сега ръси бълвоч ... И се надява да мине между капките ... Как да му се отблагодарим ... ???

215

Анонимен

преди 2 години

Спецов е гвоздея на новата промяна т.е.измама,с държавен дълг от 1.5 млн,усвоени лично.Назначен от кандидат вечния президент,кандидат за президент на нова втора Северна Корея,който е винаги прав,дори и да греши,а който реши че не прав,че злоупотребява ,ааа без такива,такива пеава " йок".Ще се възобновят манифестациите,ще се вика " ура" задължително и към светло бъдеще,което все ще се задава,и тъй тъй докато на хората им падне пердето.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ... 280 ... Вярно ли е ... Че вече са разделени ... Щото му бил малък и мек ... И викал "Симитли" ... При определени условия ... ???

213

Анонимен

преди 2 години

Пра, пра, пра пра дядо ти какъв е ???? Турчин или българин?

212

До 267

преди 2 години

Ти пък що Фуражката казал на Карадайъ?Е нищо ли не разбра?Каза го защото е издал указ в нарушение на Конституцията за да угоди на червенобузко.И тъй като е извършил нарушение,но е пуяк който не иска да му задават неудобни въпроси,"обединителя "на нацията,това не го помни ,клетва много важно,та реши още повече да разедени другата етническа група повечето обикновени хора и настрои срещу себе си.За него това е състезание,без оглед последиците,без да признава грешки точно като безгрешен комун.вожд

211

БАН И-т по Зоология

преди 2 години

Най отговорно заявяваме че туко тъй никакво случайно израстване на руга няма. Необходимо е както ботаниците казват "ашладьос на зелено на зелено"