158

До реалист

преди 2 години

В имунизационния календар на България няма ваксини, които да не са тествани поне 15г. преди да бъдат разрешени за употреба. Освен това са за болести с над 30% смъртност.

157

Анонимен

преди 2 години

Нямат стигане израелците. Добре, че сме от публиката и не участваме с състезанието.

156

Факт

преди 2 години

Умният човек се учи от опита на другите, а който не е от умните казва: Вие може и по 1000 бустера да си изплющите.

155

Анонимен

преди 2 години

В момента го карам . Най новата версия.Ще видим какви антитела ще се пръкнат.

154

Реалист

преди 2 години

И други ваксини се бият по няколко пъти, за да действат, както трябва, не само тези срещу Ковид-19. Има ваксини, с които трябва да се имунизираме периодично според имунизационния календар за България. Нищо необичайно няма, че трябва и трета доза от ваксините срещу Ковид-19.

153

Анонимен

преди 2 години

На мен моя имунитет ми е предостатъчен. Вие ако искате пълен, може и по 1000 бустера да си изплющите. Не ви се бъркам и не ви съветвам и вие да ми се бъркате.

152

...

преди 2 години

На мен не ми е необходима. На ваксинонаркоманите и пета доза да им вкарат все тая

151

Бигфарма

преди 2 години

А след като си поставите третата доза, трябва да съберете парите си в сак и да ги хвърлите през терасата за да ги прибере полицай Иванов.

150

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, да те оспоря.

149

Анонимен

преди 2 години

Тази есен и зима няма да останат здрави. Ще има преболедували, ваксинирани и умрели . Цитат.

148

Анонимен

преди 2 години

Ако проверите, ваксината срещу хепатит В се прави три пъти за 6 месеца при бебета. Какъв е проблема с антиковид ваксините? Никакъв!

147

Анонимен

преди 2 години

До сега изкарах 2 години без ваксина и без ковид, ще опитам още две.

146

Анонимен

преди 2 години

Така е с короната! Имунитетът е нетраен-и с ваксина, и с преболедуване. Мераклиите да го повтарят, да повтарят и портретват. Аз и семейството ми предпочитаме да си го спестим. Айде дерзайте!

145

ФАЙЦЪР ПАРАДОКСЪТ

преди 2 години

Как може да имаш "пълен имунитет" посредством препарат който не създава имунитет

144

То ще кажеш

преди 2 години

В химията пари няма че тия на запад ни водят с пет километра, и в биологията и дизайна и т.н.Ми айде всички да се откажеме и кажете нищо не става повече от нас ония там са все по по най от нас. И всичко това след Сакскобурга.Кажи, че има по проклето копиленце от арийчето на тоя свят!

143

Анонимен

преди 2 години

"Балисер предупреди, че игнорирането на отслабващия имунитет на тези, които са получили само две дози от ваксината"-----------Тоест да се готвят и за четвърта доза когато "имунитетът" им пак "отслабне". Измамата ви вече е толкова видима, че не знам как още има хора да ви се връзват. Всъщност едва ли ви се връзват, защото нямат избор, тъй като им налагате безполезните си ваксини насила.

142

Овча глАва

преди 2 години

И всичко започна ама само за малко преди две години. Само за две седмици, да изгладим кривата. Само едни маски. Направихме пробив. Имаме ваксина за този "нов и непознат вирус" и то за по-малко от година. Само една доза и ще се спасим. Само още една доза и сме там.Само да достигнем 70 процента и сме там. Само един "сертификат" за ваше "добро". Аааа, само е трета ваксина иначе губите сертификата си....

141

Анонимен

преди 2 години

Пълен ВРЕМЕНЕН имунитет, пропуснали сте нещо.

140

Ще да знаеш!

преди 2 години

Аз не съжалявам за своето възражение ни за битката с вас, но ще знаеш един ден ще разбереш, че тя е била излишна, защото длъжността ти е не да воюват и да удря през ръцете, а да гледаш тоя сектор да върви, а не да дялаш с брадвата кое стърчи по иначе. И ще разбереш, че тая битка си я загубил от момента в който си решил да я водиш господин министър. Ще кажеш пари няма в тая работа да я развиваме, утре ще кажеш то и спорта пари няма, после ще кажеш и в олимпийските игри пари няма само се дават...

139

Анонимен

преди 2 години

Така говореха и за предните две дози. Оправданията им за всяка нова доза вече са комични на фона на предишните. Това трябва да е най-калпавата ваксина създавана някога, ако изобщо може да се нарече ваксина.