135

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем на русофилите е, че Расия не предлага нищо по-добро от развитите западни общества, за капак на всичко, руски политици, богаташи и въобще руснаци с малко повече пари, купуват имоти из Европа и пребиват по някога повече от колкото в Русия.И приказките, как руснаците щели да бомбандират Европа са приказки за наивници!

134

Анонимен

преди 2 години

Ще хвърчи перушина наФатмаци, Чалгари и рапъри. Ако Путин не ги бомбардира, ние лично ще ги разпердушиним.

133

до 159

преди 2 години

абе папагал назобен, ти кога беше в Русия че знаеш че гладували. Ела с мен да те повозя с тира фа ти покажа Украина какъв лунен пейзаж е и немотия, ще идем и До Ростов да видиш пазари и магазини и как пазаруват рашките с торбите на корем. Карам всеки месец сирене за Украина и южна Русия така че заповядай.

132

Анонимен

преди 2 години

Нашата сигурност ще бъде пряко застрашена ако НАТО разположи в България бази и стратегически оръжия. Да не би да сте обещали това, та сега надавате вой.

131

Дет на НАТО и америк

преди 2 години

Дет то америка Свобода за окупиран от САЩ България . Съд за всичко американски марионетки.

130

Анонимен

преди 2 години

Хората там не ядат понички, а пелмени. И имат много по разноонбразна храна от всеги американец. Русия е износител на жито, а в горите е пълно с дивеч, имат хиляди реки с риби кото не си виждал.

129

Анонимен

преди 2 години

До 104Алоо, СССР се разпадна, коя е Югославия, та руснаците да тръгнат на война с НАТО за кеф на сърбежите!

128

Анонимен

преди 2 години

30 години от Министерство на отбраната се занимаваха само с продажби на техника и имоти. Угоднически рязаха реалните пари за армията и флота. Съкращения без нищо повече. Каракачанина направи заплатите на еойниците от 680 на 1000 щото хептен щяха да Е разбягат . МО е пълно с пенсионирани полковници с пи 3000 лв заплати.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 Всъщност руснаците се поздравяваха с успеха, също както в Беларус да си инсталират кукла на конци, която да им остави Украйна в ръчичките. Не раздаваха понички, защото нямат какво да ядат и мизерстват. А се случи това, че украинците изведнъж изритаха руската кукла и казаха, че не искат да са под руския ботуш. Руснаците тръгнаха да "спасяват" влиянието си върху страната. Оттогава на украинците все повече им се отварят очите за руското "братство".

126

Анонимен

преди 2 години

"При рязкото обръщане трябва да внимава, че може да си целуне дъто"------------------------ Така преди близо 20 една провинциална хaнъмa направи рязък политически завой и си счупи крака.

125

до 140

преди 2 години

абе хуйсплесканн, точно генералите всяка година докладват на цивилните в МО ,само че там не ци интересува войската а имоти и техника за разпродаване. Войската им пречи на бюрократите в министерство на отбраната. Не пиши като си невеж по темата.

124

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха "Най-накрая руската матрьошка престана да пее частушки и започна да вижда истината." Прави го само за да сигнализира на руските си господари, че ще прави обратното на НАТОвските държави. Когато НАТОвските държави и Украйна се опитват да успокоят напрежението, нашия започва да го натяга. Класическа тактика на саботаж.

123

аа

преди 2 години

Сега това негово мнение ли е или държавно

122

а

преди 2 години

Путин си търси война за да се държи руското население в мизерия

121

Анонимен

преди 2 години

Доколкото се сещам май имаше делегация от сащ и на тоя пак са му заповядали сенатори разни

120

Анонимен

преди 2 години

тези приказки ги слушаме от 15 години . С 1080 лева кой ще дойде войник да стане ,млад в разцвета на силите си,освен разни хубавици с план да родят 3 деца за 10 години, да ги изгледат в майчински и на десетата година на 31 - 34 години да се уволнят с бонус 10 заплати на куп плюс неизползвания отпуск. Армията стана майчин дом. С претенциозни пръдли. Знаете ли че жена в майчински не може да се назначи заместник, просто някой друг изпълнява нейните задължения, за разлика от цивилния сектор.

119

Анонимен

преди 2 години

Добре ще е, ако Янев, нашите и пиндостанските пишман-лайк политици са чули, разбрали и запомнили думите на Государя Путин, който увери, че ще направи всичко, за да може да се постигнат компромиси и да се избегне военна ескалация в конфликта между Русия и Запада. Повтарям "да се избегне военна ескалация в конфликта между Русия и Запада", а не с Украйна. Да не се оправдават после, че не са чули, не са разбрали и че руският лидер ги бил изненадал. Государят Путин всичко открито им казва и показва.

118

Анонимен

преди 2 години

2014 Украйна им беше в Ръцете, успехът напълно осезаем, раздаваха понички на площада и потриваха ръце - well done. Последната стъпка беше лесна, да вземат базата в Крим, и Русия им беше поднесена на тепсия, готова за разкостване. И изведнъж се случи нещо неочаквано което така ги обърка и ошашави, че още са неадекватни. А сега Путин поставя ултиматуми на САЩ да изнесат военната техника на НАТО от източна Европа. САЩ са в ужас и само гадаят какво е намислил този път Путин. Ще откажат, но какво ще стане после? Или Путин блъфира, нали?

117

Анонимен

преди 2 години

Защо толкова рязко се извърна? Сигурно са му обещали пак нещо. При положение че родата му е на големи заплати вече година, значи е нещо по-голямо. Сигурно да смени някой губещ рейтинг представител на властта. Ама той е министър, значи ще да е министър-председател. Ама той вече беше, при това нищо смислено не остави след себе си. При рязкото обръщане трябва да внимава, че може да си целуне ***.

116

Помним

преди 2 години

Ще по ясно става когато ссср е наречен русия, от соросоиида, а югославия сърбия