82

Анонимен

преди 2 години

Нашите пaртньори ще се бият до последния фaшага

81

защо

преди 2 години

Украинците ще питат този клоун защо ги вкара в батака. Защо не разговаряше с руснацит е преди войната?? Защо се остави САЩ да употребят Украйна срещу Русия??

80

Хмм

преди 2 години

До браво: Аз Зеленски на бойно поле не съм го виждал, нито пък ти. Но пък гледах репортажа на един леко бесен журналист, който твърдеше че и от двете страни има само пропаганда и дезинформация. Склонен съм да му вярвам.

79

Анонимен

преди 2 години

Хайде Вова не ги бави фашагите бомба след бомба следа от Киев да не остане само купчини тор и трупове. Ти го можеш светът няма нужда от фашаги 21 век.Това Рада това център на Киев това Лвов, това Харков бомбене до откат един жив а не остане. Дреме ти на оная работа за санкции щом Китай и Индия е с теб.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-126 тези твои етнически българи да не са от с. Горно ***,те винаги говорят истини.

77

1

преди 2 години

До Анонимен-120 тези твои етнически българи да не са от с. Долно ***,те винаги говорят истини.

76

Гроби Таласомо

преди 2 години

Нормалния човек живее в непрекъснат медиен терор, днес. Първом Бойко, после Киро, накрая секи ден, требе да четем повърните на поредният кух евреин Зеленски, какво бил казал. Човек га му види физиономията му с тва тия дръпнати ноздри нагоре на нослето му иде да му откине тиквата кат на пиле и да се изчишка страстно в отворената му уста!

75

user

преди 2 години

Този всяка сутрин вие като *** за ... Путин да му пуска две ракети и да приключва с Украйна. Аман от самовлюбени и нахални украинци.

74

Анонимен

преди 2 години

До 113 Аз пък чувам от етнически българи,че руснацитебубиват наред. И са ко праим?

73

Анонимен

преди 2 години

Интересно как използвате оправданията за нацисти,био лабиратории и прочие,за да замажете убийствата на хиляди цивилни и разрушаването на стотици жилищни блокове и болници. Ми да бяха убили нацистите бре. Що унищожават живота на обикновените хора.

72

Анонимен

преди 2 години

Казва неща, които всички вече знаят, дори и Военопрестъпниците в Кремъл. Дори и русофилите.

71

1

преди 2 години

Да товарищ зеленски Русия е станала терористична,но не Русия набира терористи от *идил*които са истински ислямиски главорези,скоро ще ви падне маската на *добрите *украинци*които се борят за *свободата* на Украина.

70

Анонимен

преди 2 години

Здравейте,рубладжии. Здравей Копейкин. Тази седмица взехте ли заплатка за писанията. Само не вервайте на обещания,че другата седмица ще ви платят. Путинчо е пред фалит и вие сте на края на опашката за заплатки.

69

Анонимен

преди 2 години

До .. "Т.нар. "русофили" не сме против украинците, а против нео-нацистите," Ако бяхте против нео-нацистите щяхте да сте против нацисткия режим в Кремъл. Факта, че не сте показва, че това е само удобна лъжа.

68

..

преди 2 години

До 105 Динев: Що се правиш на луд и търсиш разделение? Т.нар. "русофили" не сме против украинците, а против нео-нацистите, които искат етническо прочистване на Украйна. Престанете да лъжете, че няма такова нещо, защото сме чували и от етнически българи да говорят същото от 2014г насам. Аз вярвам на своите сънародници, няма нужда да вярвам на Путин, сещаш ли се?

67

Анонимен

преди 2 години

Зеленски има достатъчно графитни бомби да остави масква на тъмно за 500-600 години а лос анжелис за 30 години. И Това му беше целта

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя си играе ролята , но на мен такъв театър не ми се гледа !

65

Анонимен

преди 2 години

Не е зле украинците да се вгледат по-внимателно в "лидера си". Всички опити на запада да го изкара герой се провалят с гръм и трясък. Ся ако идеята е украинците да емигрират масово без да ги връщат, то уредиха се. ще трябва да им се признае. Намериха как масово да се прехвърлят в мечтания запад.

64

Анонимен

преди 2 години

До мдааа: какво общо има това с изказването на Зеленскси, ***.?

63

Бредно

преди 2 години

Потвърждавам Украйна е най демократична страна в света, дори и след хиляди тонов кокаин внесени по цял свят ми дадоха втори шанс и съм горд украинец, лично познавам господин Зеленски, имам общ бизнес