Зеленски: Русия се е превърнала в терористична държава

Той отново призова за повече санкции
17 мар 2022 07:00, Нели Христова
262
Зеленски: Русия се е превърнала в терористична държава
Снимка: БГНЕС

"Светът трябва официално да признае, че Русия се е превърнала в терористична държава." Това заяви президентът на Украйна Владимир Зеленски във вечерното си видеообръщение.

Зеленски повтори призивите си за повече санкции срещу Русия, повече оръжия за Украйна и забранена за полети зона.

Украинският лидер каза също, че "истинската защита" за страната му е предпоставка за успех на всякакви преговори с Русия.

"Моите приоритети в преговорите са абсолютно ясни: край на войната, гаранции за сигурност, суверенитет, възстановяване на териториалната цялост, реални гаранции за страната ни, реална защита за страната ни", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски, докато ти си правиш театрални постановки и си гледаш кефа с откраднатите от украинското население пари и разпродадена Украйна от такива предатели като теб, украинците стоят гладни, заложници, жив щит на нацистките укро-нацисти, воюват, умират за *** ти и за кашата, която вие забъркахте, върви си! И пуснете хората, не са длъжни да воюват,гладуват и умират за теб, та ти дори не си украинец по произход!
181
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последно еврейн ли е или фашист нещо троловете се объркахте???
180
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски, та ти дори не си украинец по произход! Откъде на къде ще командваш украинския народ, след като самия ти не си украинец и не си избран , а си взел властта с фалшифицирани избори?
179
4
 
4
 
! Отговори
За кого воювате? преди 2 години
ЗА КОГО ВОЮВАТЕ , БЕ ГЛУПАВИ УКРАИНЦИ? ЗА КОГО? ЗА ТЕЗИ,КОИТО ВИ ОГРАБВАХА,УБИВАХА,ИЗТЕЗАВАХА?ЗА УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ, КОИТО СЕГА СИ ГЛЕДАТ КЕФА С ОГРАБЕНИТЕ ОТ УКРАИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДЪРЖАВА ПАРИ? ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ,КОИТО ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТА ВИ И ВИ ПРЕВЪРНАХА В НАЦИСТКИ ЗОМБИТА,КОИТО УБИВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ?ЗА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ,КОИТО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ И ПУШЕЧНО МЕСО В БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА?КОИТО СПИРАТ И НАСЕЛЕНИЕТО ДА ИЗБЯГА И СИ УБИВАТЕ СОБСТВЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ,***!
178
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 191 За съжаление цяла Европа ще търпи последствията от тая война, заради болните амбиции на това жалко човече, което се чуди на кого да се жалва и да се кланя.Не само Украйна и Русия ще страдат, ние вече търпим последствия и дано са само финансови, че както нашите подажници се опитват да ни забъркат във военните действия, само бомбардировки ни трябват...Те нашите села и сега изглеждат като слеуд бомбардровка.
177
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Укрйна е пример с демокрация с изгорените живи протестиращи срещу фашисткия ви режим! Много е къса паметта на някои хора, а Европа удобно се прав на разсеяна, когато краварите са наредили да не се обажда. Политиката е ***!!!
176
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен И тази държава евреите я разпиляха ! Поредната .
175
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен България продала минохвъргачки М 120 на фашистите ,които на вторият изстрел започнали да дават дефекти и се саморазрушават . Според укрите ,българската фирма ЕМКО им пробутали музейни бутафории . Нормално ! Хем вълкът сит ,хем ...
174
0
 
15
 
! Отговори
А Украйна преди 2 години
беше нацистка и фашистка с избиване на другомислещите. Смяна на имена, забрана на майчин език и избиване и геноцид на другите нации, включително и на българите. Товеа на каква държава ти прилича, а зеленийй фашисте???
173
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си унощожи страната, само и само да угоди на ФАЩ и иска да въвлече цяла европа в агонията си... дори и да спечели войната, ще мината десетилетия преди да се възстановят
172
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аксенов: пенсии и зарплаты вХерсонской области Украины планируется выплачивать врублях"
171
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление виждам Европа през 1939 г. началото на нацизма! Всички са в еуфория на един медиен продукт Зеленски! Цяла Европа и САЩ в момента викат хайл Зеленски! Хора опомнете се!
170
3
 
1
 
! Отговори
прокси преди 2 години
Слава ухани! Иранцам слава!
169
3
 
6
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 2 години
А Украйна и САЩ в нацистки!
168
2
 
13
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Мда... Доста нацисти има в Украйна и Полша... Трябва да се изринат!
167
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАРКОМАН НЕЩАСТЕН,ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА Е fxh
166
1
 
15
 
! Отговори
На какво мерише... преди 2 години
...това мазно порче...дето си сменя, зеленската фланела... абаут на петнайсе дена...
165
2
 
21
 
! Отговори
Бачо преди 2 години
Зеленски започна да става трърде нахален! Западът го търпи единствено, защото им дава повод за санкции и отслабване на Русия. А пък САЩ, защото така се отслабва Европа.
164
3
 
21
 
! Отговори
Оптика преди 2 години
Няма ли да му вземете размер на този нарконам ?Ще ни докара Трета световна......
163
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Оста ЕС//// Значи, целия свят сме нацисти и бандеровци и искаме да разрушим "великата" Рассия??? Само много болен мозък може да роди такава глупотевица. А, пък Путин е светец, никога не е изпращал войска да разрушава и убива деца, жени и възрастни, ама хич. Путинофиле, хващай влака и в Расия, после на фронта и се бий за идола си, този масов убиец и луд диктатор, който е готов да унищожи Света с калния си путинофилски ботуш. А, ти спри да цапаш България с присъствието си.