124

европеец

преди 2 години

До 164. Като казваш повече от половината свят, имаш предвид населението май. Ама то има много ман.галски държави с огромно население (като Индия, Бангладеш, Индонезия, Филипините и др.), ама един Люксембург е на светлинни години от тях, нали? Ами халал да им са такива приятелски държави. А защо тогава всички, даже и бежанците от Азия и Африка, тичат към "стария, залязващ" запад, а не към Русия или Китай, а? Защо бе, тъппак?

123

Анонимен

преди 2 години

До суперкироеноф, да ама нашия нищо не чува ходи като див петел на ляво на дясно, бизнесавантюри ...

122

Анонимен

преди 2 години

До истинаЕС да спре вноса от Китай казваш, може, само че не им стиска. Както не им стискаше да изолират Китай когато там се появи Ковид. Така че фалита на Китай се отлага за неопределено време.

121

демократ

преди 2 години

Хе-хе, разработвали нов модел на международни отношения, в който нямало да има блокове. За да може агресори като Русия и Китай да мачкат малките държави, които не ги слушкат. Не нам таквиз.

120

Анонимен

преди 2 години

До 17. А, те пък щото руснаците никъде не се бъркат а? Защо смазаха Чечения, защо влязоха в Грузия, какво правят техни войски в Молдова, каква работа имаха в Афганистан и Сирия. Ай, сиктир, гнусен лицемер, не ни се прави на интересен.

119

Анонимен

преди 2 години

Ами сега? Склерозата от бялата колиба какво изохка по въпроса?

118

Анонимен

преди 2 години

Китай, Русия, Индия и латинска Америка са повече от половината свят, и което е по важното са още развиващи се и богати на ресурси. САЩ и Европа са стария, залязващ и застаряващ свят, загрижен основно за измисляне на нови полове. Ние пък по традиция, за трети пореден път заставаме на грешната страна в историята..

117

истина

преди 2 години

Русия и Китай сега са в приятелски отношения. Но рано или късно ще си спомнят за остров Дамански на река Амур, където преди 53 години се избиваха за малко речно ненужно островче. Китай бързо може да фалира ако ЕС, Северна Америка, и Австралия, забранят вноса от Китай на продукция от леката им промишленост.

116

Ха-ха

преди 2 години

"...Приятелство без граници"??? Ами тогава Путин да си отвори границите с Китай и да допусне да ги залеят с китайски инвестиции и работна ръка! Най-лесният начин на Китай да нахлуе в ...Сибир!

115

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън, какво искаш от държава, където управлява комунистическа партия.

114

Пламен

преди 2 години

Китайските интереси са за максимално изтощаване на русия и правейки я напълно зависима суровинна колония.Също и да си възвърнат далечния изток, който русия им е отнела през 19ти век.

113

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо погледнах американските борси, има срив голям и са на червено! Войната явно е била добре премерена, след като се очакваше доста сериозна финансова криза.

112

Анонимен

преди 2 години

До 138. Руснака не е война . Той не желае да живее . Не вижда смисъла. Целия му живот минава в страх и омраза към другия. Малцинството от елита им живеят и са с привилегии да не са военни. Могат да пътуват по света. Военния ползва отпуска с подписка за време и място къде ще ходи.

111

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на Китай. Изхвърляйте всичко. Телефоните и компютрите ви са произведени там. Дори дрехите ви.

110

Анонимен

преди 2 години

В Китай в момента има изолирсни градове заради Коеида у нас вдичко е леш

109

Анонимен

преди 2 години

Трошете епълите произведени в Китай за да подкрепитеУкрайна. :-)

108

Анонимен

преди 2 години

Западняците да спрат да ползват всичко на което пише: Made in China. :-)

107

анонимен

преди 2 години

Китай не е приятел на никой. Той дебне Русия да отслабне докрай от войната и санкциите. Тогава ще завладее Сибир. Следва пълен разпад на Русия.

106

Me

преди 2 години

Всичко са само празни приказки. Китай, се изнася от Русия с *** газ. Нито Юнионпей, нито нови инвестиции. Русия, е сама срещу целия свят. Даже и Сърбия, пропусна военна помощ за Урайна през нейна територия. Скоро, няма да има путинова русия и светът ще стане много по-добро място за живеене

105

До тъпака с номер117

преди 2 години

Кка точно щеше да нарастне с 40% с тоя измислен фиксинг дето го плещолевиш като в руската банка руснаците искат да видят бройката на доларите от договора и обръщането си е техен проблем???Страшни *** сте, ама уникални