54

EUR

преди 1 година

Тъnyнгери недоинформирани, а страни с далеч по-слаба икономика от Бг като Косово и Черна гора да не би да са колабирали от приемането на еврото?!Действат си го като разплащателно средство и само черпят позитивите от това!

53

българина

преди 1 година

Не съм чул шефа на БМБ и МФ да с казали, ще спечелим от еди какво си... само колко е хубаво, като на панаира на село . Всъщност ще спечелят само банките и корпоративните им клиенти. Банките ЕЦБ им гарантира, че не могат да фалират, а на големите фирми символични лихви! за останалите бюджетни съкращения и мизерия и загуба на целия сувренитет

52

Анонимен

преди 1 година

Влизане в еврозоната само ако обмяната лев-евро е 1/1.иначе загиваме с тия мизерни заплати и пенсии.

51

IT

преди 1 година

Хората със солидни доходи като IT бранша нищо няма да усетим, не така обаче стоят нещата с редовия бачкатор и останалата необразована шлaкa aутсайдери!

50

Жоро Игнатов

преди 1 година

Аз съм против еврото, но това е без значение. Искам да знам защо няма референдум за такава важна стъпка, а само някакви двойкаджии по телевизията ми казват колко е добре с еврото.

49

Чокумба

преди 1 година

То и в момента се вдигат цените в лева. Ако някой ме убеди че ще спаднат ако запазим името на валутата ще е интересно. А иначе Хърватска имат ли валутен борд ? ... че не знам

48

Анонимен

преди 1 година

Само богатите българи драпат за еврото,за да могат свободно да си изнасят стоки и валута,без да ги проверяват и да им държат сметка.Леля Пена,която си брои стотинките,някой мисли ли как ще оцелее?

47

НА ФОНА

преди 1 година

И на цялата тая каша, ние се натискаме да приемаме еврото?!

46

Анонимен

преди 1 година

До 1 година Хърватия ще поиска първия спасителен транш от Централната Европейска банка. Точно както Гърция и Португалия.

45

българина

преди 1 година

България се управлява от Козяк, а те са шефовете на 110 000 кв.км... Влизаме в кошара,Еврозона, ако ше и да умрем вътре ..

44

До до Некой

преди 1 година

И как приемането на еврото ще промени това?Заплатите ли ще се повишат или цените ще спаднат..Много ви нефелна пропагандата...От фактите нимойш избяга, навсякъде след въвеждането на еврото народа обеднява за сметка на корпоративните играчи..Ако можеш обори това твърдение, обачето с конкретика, а не с други въпроси..

43

Анонимен

преди 1 година

Влизайки в еврозоната,освен,че ще обеднеем допълнително,ще плащаме дълговете и на другите държави.Това ли искаме?

42

ей такива

преди 1 година

кат 41 оцеляват след геноцида на руската армия и марионетното правителство на кремълот 44та насам

41

Анонимен

преди 1 година

Ами при нас и без да въвеждаме еврото цените се покачват. Може ли някой от противниците на еврото да ми обясни защо? Ако бяхме го въвели, това щеше да е оправданието. Сега какво е?

40

Анонимен

преди 1 година

Говорил съм с португалци, гърци, италианци и немци за еврото и досега не съм срещал дори 1 да ми каже, че е доволен от еврото. Напротив, след еврото е станало много по-зле. Смятайте щом богати държави като Италия и Германия се оплакват, какво ще стане у нас. Направо ще фалираме.

39

Анонимен

преди 1 година

Защо Дания,страната с най-висок стандарт в ЕС не иска да влиза в еврозоната?

38

whistleblower

преди 1 година

Като станат заплатите ни европейски тогава да се приема еврото...

37

Сталин Петров

преди 1 година

България трябваше да стане 16-та республика още навремето и да приеме рублата.

36

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение какво сочи разумът. Важно е какво ще кажат папагалите от Брюксел, дано да са ги окошарили всичките до края на годината. Нашенските йисмени какви ли празни физиономии ще докарат, ако няма кой да им каже каква е "правата линия".

35

До Некой

преди 1 година

Знам, че в България, която все още не е приела еврото, много от цените са по-високи от държавите, които са го приели, а заплатите са по-ниски. Ти ако имаш други наблюдения, кажи !