27

Радослав

преди 1 година

До Хъш: комунизма се развива поносимо докато има капитал който да краде от народа и държавата. В момента в който парите свършат започват фалити и ако капитализма заробва идното поколение с кредити, то комунизма загробва следващите 5 поколения. Няма държава започнала с комунизъм и да не е фалирала. Всички мързели си мечтаете за комунизма защото тогава мързелите взимаха колкото работливите + не беше нужно да си умен за да се издигнеш, а просто да си предател и да имаш партиен билет!

26

Хъш

преди 1 година

До29-ти, ритник в зъбите ще ти дам на тебе евроатлантико

25

Анонимен

преди 1 година

600лв ? Вие подигравате ли се. Нека направят депутатската 600лв.

24

Доцент

преди 1 година

Това ще е пагубно за икономиката на страната.Увеличаването на минималната работна заплата ще доведе до безработица и стагнация. Единствения вариант е замразяване на минималната заплата поне за период от пет години. 480 лева минимална заплата НЕТО са достатъчни за един месец. Иначе рискуваме да станем като Гърция.

23

Хъш

преди 1 година

До 15-ти, София не е България нещо сбъркахте нещата. Възраждане ще ви разкараме долни евроатлантици. Видяхте ли кои са против увеличаването на доходите- ПП, ГЕРБ и ДБ евроатлантиците искат да държат народа гладен и в подчинение, ще доиде видовден и за атлантиците, тогава искам да ви се изплюя на мутрите, аз и сега го правя но ме мачкат а тогава ще мълчат безродниците атлантически

22

Анонимен

преди 1 година

Не се радвайте. Сега магазинерите кой разбрал, кой недоразбрал и пак ще вдигнат цените.

21

Nick

преди 1 година

От майстор, бакшиш и повечето квартални магазини касова бележка не съм виждал. Половин БГ е в сивия/дивия. Онзи ден идва един да свърже миялната - 100кинта зема, в джоба, преди няколко месеца един друг да смени четките на ротора на пералнята и той зема 100кинта ей така в джоба.

20

Анонимен

преди 1 година

Има Евро директива която гласи МРЗ да е минимум 50% от средната за всяка една страна членка,същата ще стане закон за всички страни на ЕС,България има НСИ където се изчислява заплащането на труда в страната,какво толкова има да се усукват и да увъртат нашите родни дУпеДати?Освен лобиране в полза на червената олигархия която опоска страната и сега се изявява като"бизнес-работодатели"аз за друга причина не се сещам!

19

Сашко го няма

преди 1 година

Нормалните миячки отдавна избягаха да мият чинии в САЩ и ЕС за няколко хиляди еврака.

18

Анонимен

преди 1 година

Хубо ,ала това вдига и осигуровките 300лв месечно на Самоосигуряващата се фризьорка ,бакалийка, мизерийка и тн минибизнес ,дето и без това загива. Що не отмениха 9% ддс на хотели и ресторанти ? -щот са на политикарите ,олигарсите и тн КРАДЦИ !

17

Дайте да се изясним

преди 1 година

Кои са тези длъжности, за които се плаща минимална заплата. Дайте примери.

16

Хъш

преди 1 година

Мраснициииии, трябва "народните" избраници да са на минималната както беше през "лошият"социализъм, да издържат партиите си от членски внос. Затова беше лош социализма не можеше *** и пульо като Хазарта, Кирчо, Томито, Ментата да имат къщи в Дубай имаше Белене за такива. Доган може да го потвърди, защото е бил Турското националноосвободително движение, което взриви вагона с деца и жени преди Буново.

15

Автоматизация

преди 1 година

За какво ми е миячка в ресторанта, като имам професионални миялни машини - сервитьорите ги зареждат и ги пускат, после мият масите и пода.. Така не плащам на чистачки.

14

Васко

преди 1 година

По правилно е било да е 50 % от депутатската заплата!

13

Радослав

преди 1 година

Хайде на бас, че в следващия парламент първото нещо което ще се върне за преразглеждане ще е това! Защото когато е служебно правителство което трябва да го направи реалност е прекрасно, но когато редовен кабинет трябва да го направи реалност ще се започне: не сме отчели ефекта върху издръжки, пенсии, социална помощ, държавата няма пари и тн.! Няма ни един закон приет в нашето НС което след 2 месеца не е върнато за преразглеждане защото е писано популистки!

12

Анонимен

преди 1 година

В София средната зпалата е много над 4 000 лв. Под тази сума взимат само някакви лузъри и чистачки, наричани по новому хигиенистки.

11

Абе, някой знае ли?

преди 1 година

Кои са тия, които работят на минимална заплата и по-важното - ЗАЩО РАБОТЯТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА?

10

Анонимен

преди 1 година

Май ще излезе, че само постоянно оплюваната Нинова се грижи за интересите на българските граждани ...

9

От къдя накъдя бе?

преди 1 година

Значи някакви там мъpльовци дето ги мързи да работят в условия на отворен пазар, ще ми взимат повече пари от държавата, а всички трудещи се хора трябва да се гърчат на смешни заплати.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами ако примем, че средната работна заплата е около 3 200 лв, да разбирам ли че минималната ще е 1 600 лв.