159

Анонимен

преди 6 години

Виетнамците спяха по скелетата на строежите, занимаваха се с търговия, единствения плюс беше, че разрешиха проблема с уличните кучета!

158

Анонимен

преди 6 години

Всъщност БГ селският тарикат е ревнал, че хората не искат да му ПРОДАВАТ времето и труда си на безценица и е решил че ще намери балъци в държави като Индия и Виетнам.Това за пореден път доказва, колко им е акъла. Уважаеми бизнесмени, ще се опитам да ви го обясня простичко: когато отидете да си купите нова кола, ВИЕ ЛИ ОПРЕДЕЛЯТЕ ЦЕНАТА ИЛИ ТОЗИ, КОЙТО ВИ Я ПРОДАВА.жокер: цената на колата е цената на моя труд, от който вие печелите.ЯСНО?

157

@

преди 6 години

Смешна държава сме. :-) Най-бедната в ЕС, ще внасяме работна ръка!Минах 50те, в ИТ сектора работих, ценз, опит, сега си търся работа (съкратиха ме). Ходих на 10на интервюта - само като ми видят прошарената коса и виждаш как моментално губят интерес. Вече ако ми се обадят за интервю, директно им казвам на колко години съм, за да не ме разхождат напразно. И като им кажа, повече не се обаждат.Още малко и ще трябва и аз да бягам в чужбина. Пак. На стари години, но това е положението. А тук индийци

156

дс

преди 6 години

Работещите в машиностроенето във Виетнам взимат повече от работещите в машиностроенето в България. За другите не знам.

155

Анонимен

преди 6 години

Един съвет към уж работодателите . В джунглата има много племена , които по цял ден работят само за храна и не знаят какво е това пари. Отидете и си ги докарайте във вашите фирми и ще сте много доволни, това е работна ръка без да плащате , което е мечтата на нашите пишман работодатели.

154

Анонимен

преди 6 години

И аз ще помоля без индийци че си имаме достатъчно. Даже ако може да изнасяме индийци ще е най добре.

153

младен

преди 6 години

"Работодателите искат да внасят работници от Виетнам, Индия...."Абе да го е... малко са ни наще индиици че още искате!!!

152

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че съм си много добре с 8к бруто в Бг, вие ходете да берете нарциси, кой за квото е учил :))))

151

Анонимен

преди 6 години

Те афганистанските козари не искат и ден да стоят в България,работодателите от развиващи се икономики ще внасят!Разберете ,че сме бананова република и сме много зле наистина.

150

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Правилно решение,гърч и ниски доходи за българите

149

до 155

преди 6 години

***, начи счетоводителя е за затвора, след като прикрива далавери! АХхахаха, безмозъчни същества само драскат тук

148

Циник до 143

преди 6 години

Аааахахаха ..ръб.. познал съм!Ръб - ако много ми се помолиш - през студените зимни нощи - може да те пускам да спиш в гаража!Там е винаги +10!Само количката ще оставяш навън.... и гледай да не ми овониш гаража на уpинa!

147

До 150

преди 6 години

не са учили за счетоводители, ще го търпят... Инак кой ще им прикрива далаверите

146

Анонимен

преди 6 години

В провинция Тхан Хуа с областен град от 400 000 жители средната заплата е 1000 долара,във Виетнам хората се пенсионират на 60г.като най-ниската пенсия е 300 долара а средната е 600 долара,дизела и бензина са 1.4лв до 1.6лв?

145

ето

преди 6 години

за тва САщ избра Тръмп, а ЮК излиза от ЕС! В Австрия и Холандия също спечелиха националисти! И това ще сполети и джендъра Боко! Щото ще има ответна реакция!

144

Берлин

преди 6 години

Явно българинът го мързи да бачка. иска да седи в офис само... хаха. Лежи, клати крака и реве: "Олеле, превзеха ни!". :)))

143

колеги!

преди 6 години

тая работа без стачки и протести няма да стане! тр яко стачки и протести! да им излезем на чорбаджиите душмани, да опрат до индийците и другата шрот...

142

до 144

преди 6 години

*** не е твоя работа да гледай в чинията на другите бе, квот си искат тва шси праввят с парите, ей типичен българин комплексар си ти, как ли те търпят 20 г

141

ХАХАА

преди 6 години

нали щяха македонци да внасят? *** те с по-големи запалти))): сега па виетнамци! Преди 10 г. го даваха тоя филм - нищо не излезе! Виетнам е най- бързоразвиващата сестрана, даже е пред китай!

140

Анонимен

преди 6 години

Има чувството че миграцията в световен мащаб е умишлено провокиран процес, къде с войни къде с икономическа рецесия.