102

Анонимен

преди 6 години

Разликата между валутен борд и евро е само тази, че България е членка втора категория на ЕС и българите плащат на банките и на търговците таксите за конвертиране от левове в евро и обратно. Иначе на *** не им трябва евро, добре са си с лефчето...

101

АБЕ , ЯЗЕ...

преди 6 години

...И ТИ ЛИ СЕ ИМАШ ЗА ЧОВЕК ,БЕ...ХА,ХА,У,ХАААААААА....ДА НЕ СИ СЕ ОБЪРКАЛ НЕЩО...??!

100

смешник

преди 6 години

До Анонимен 108ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА...............

99

пор глупост

преди 6 години

До Анонимен 109мечти....мечти....мечти......

98

Анонимен

преди 6 години

А така казаха ли ви го софиянци нали сте много отворени все говорите за провинция селяни а явно Европа ви брои за такива

97

Анонимен

преди 6 години

Ако има работни места,а институциите,полицията и съда си вършеха работата,нямаше да има по-добро място от България за живеене.Имаме повече от половин година хубаво време и прекрасна природа,дал Бог всичко.Прав е вълка,че все повече западняци бягат от ограничения,такси,данъци,правила,глоби под път и над път и маса неща,които ги ограничават и ги лишават от свобода,преселват се в страни като България или други места,за да избягат от стреса и ограниченията.И си гледат спокойствието и кефа

96

Анонимен

преди 6 години

Не ми трябва евро, аз сега при демокрацията си пътувам свободно, сменям си лефчетата в евро, плащам си комисионна на банката и си ходя в Париж да си пия кафето на Шампзелизе, ако приемем еврото цените ще скочат двойно и тройно, не ни трябва евро, не ни трябва, не искаме евро.

95

Анонимен

преди 6 години

не бе, не бе, не ни трябва евро, добре сме си с валутния борд.

94

Весо Жабката

преди 6 години

Да, ще отида! Ама, първо имам да свърша едно-две полезни неща с макятати!Ха-ха!

93

за ВЕСО ЖАБКАТА ...

преди 6 години

АМИ , ХОДИ У ГЬОЛА НА БЕЛЕНЕ ...ЩОМ НИЩО НЕ ТИ ТРЕБВА .ТАМ ПОНЕ ШЕ СИ ПОЛЕЗЕН НА НАРОДА....ХА,ХА,ХАААААААААААААА

92

Бау

преди 6 години

Кой пък иска еврото ...

91

Весо Жабката

преди 6 години

"Рано е!" - това да се разбира като :"никога"! Но, и за какво ние да се въвежда еврото! Заплатите няма да станат западни! Само ще се даде поредния повод на спекулантите да вдигнат цените, които и бездруго растат! И с "Ченген" е така! Не ни трябва! За какво се натискаме, когато винаги ще ни имат за 2-ра, 3-та ръка хора и все измислят причина да не ни приемат?! И ще са прави, защото им го позволяваме!

90

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва евро,може да сме добре и без него!Черна Гора и Косово да не са по-добре от Унгария,Полша и Чехия,които не искат еврото,а двете Балкански държави от 16год.са в Еврозоната!

89

Анонимен

преди 6 години

До Берлиннямате права ли ?????

88

АМИ АЙДЕ ПАК С РУСИЯ

преди 6 години

..ТЪКМО ШЕ ВИ ШИТКАМ ПАК ДЕФИЦИТКИ--ЗА ЕВРО И ДОЛАРИ---ПА ВИЕ , СЕ РЕДЕТЕ , КАТО САРФАЛАДИ ПРЕД КОРЕКОМИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА...ЩО , КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪЩЕРИЧКИ СЪМ ИЗПЕРВАЗИЛ С ТОЯ КОРЕКОМ......САМО АЗ СИ ЗНАМ!ЗЛАТНО ВРЕМЕ БЕШЕ...ХА,ХА,УХАААААААА...ЗА ЧИФТ НАЛЪМЧЕТА И ЧОРАПОГАЩНИК---ЦЕЛА НОЩ ....ПЪЛНА ПРОГРАМА!ЗА ТОБЛЕРОН И ШИШЕ УИСКИ----ЦЕЛА СЕДМИЦА !КОЙ --КАТО МЕНЕ!???!!

87

Анонимен

преди 6 години

Таз бежанска клоака да мълчи!

86

Хаха

преди 6 години

И на кой му пука за Германия? Тяхното мнение не струва 5 стотинки!Съвсем скоро цяла западна Европа ще започне да се съобразява със нас! НИЕ ще определяме дневния ред. На нас реално не ни трябва еврото. Просто трябва да изритаме всички грабители които КРАДАТ нашите златни находища. (България има най големите златни находища във Европа)После ще си направим крипто Лев обезпечен на 100% със злато. България - новата Швейцария на балканите! Западните пеераси да вървят на майната си!

85

Анонимен

преди 6 години

ЕС без България е като къща без нужник. Не е най-доброто място, но без него не може.

84

Анонимен

преди 6 години

До НОРМАЛНО Е , БЕ...Ама те парите не отиват при хората,бе!Как да ви повярват хората след толкова мизерия и неуредици,липса на правосъдие?Направете нещо добро за населението в цялата страна,та да ви повярват!Тогава сами ще тръгнат след вас,без *** и агитации!

83

Еврохомосексуалист

преди 6 години

Когато бяхме с Русия в магазините имаше само български стоки, карахме руски коли и българките не можеха да проституират в Германия а сега когато сме в ЕС вече няма български стоки а всички магазини са като корекоми само с немски стоки, караме красиви немски коли и българките ходят легално да проституират в Германия.