72

НАП

преди 5 години

Е па като сте много кадърни що не си отворите фирма и да ги изкарате тези 1000 лв. да видим държи ли ви дупето вода?

71

Анонимен

преди 5 години

Българския работодател с пари дадени му в куфарче, експлоатира собствения си народ, и с изкараното си купува последния мерцедес от Германия, сиреч изнася парите да финансира чужда икономика.

70

Анонимен

преди 5 години

До КадърЖивея в Русе и работя в Румъния, всеки ден пътувам, но парите и отношението са други.-жив роб , който даже и си плаща , за да робува по - качествено (

69

Анонимен

преди 5 години

Повече за български работодател няма да работя никога.

68

Рентиер

преди 5 години

Те колко тикви се изредиха от 1944 г. насам .....Добре, че беше Костов!

67

АБВ

преди 5 години

Абе работодатели, или бизнесмени, или както ви харесва да се наричате! Нямате хора за работа, защото не давате достатъчно добри заплати на служителите си! Не го ли разбрахте това? Приказките, че производителността на труда в БГ е по-ниска от тази в Германия, например, вече не могат да излъжат никого, а и тази производителност зависи от вас! Купете си по-добри машини! В момента всяка заплата под 1000 лв. е далеч от реалността. Такава трябва да е най-ниската заплата!

66

WTF?

преди 5 години

Българският работодател напомня на библейския Навал - богат, невъзпитан и груб. "Кой е Давид и защо да взема МОЯ хляб и МОЕТО месо че да му ги дам?" Българският работодател не плаща и не споделя блага и не оценява служителите които са му ги изработили. Е Бог го убива защото е зъл и порочен.

65

hahah

преди 5 години

Свършиха баламурниците дето да бачкат за жълти стотинки на нагли феодали. Вземаш самолета и след 3 часа си в Лондон, след 2 си в Мюнхен, Цюрих, Барселона ... Хората видяха, че могат да се изкарват пари с труд, затова все повече ще наяускат. Докато има бизнесмени като Васил Велев и Николай Банев няма да има работници. Много самозабравени и нагли хора са българските "работодатели-робовладелци", ама свършиха овцете в тая държава. Те хората от САЩ почнаха да се прибират 2 пъти в годината, а от Герма

64

Кадър

преди 5 години

Бизнеса да се бръкне по дълбоко ако иска кадри. Живея в Русе и работя в Румъния, всеки ден пътувам, но парите и отношението са други.

63

Елемаг

преди 5 години

Нали го обсъждахме оня ден?И стига с тия мантри за Джипове,че имали.В София джипове имат тези,дето са с държавните поръчки и фондовете.Тези с представителствата или мениджмънта на приватизирани и заграбени предприятия.В провинция с джипове са съдии прокурори и крупните "фермери" с крадените пари от фондове.Всичките пари навсякъде са от краденото от държавата.Честен среден и малък бизнес няма.Вървим към неизбежното,а вие си лаете за по-високи заплати.Какъв фалит ни чака ,не е истина!!!

62

Анонимен

преди 5 години

В България няма условия за достоен труд. Труд почтен, който развива ума, помага за развитие на положителни качества, усъвършенства и изгражда личности. Трудещият се човек се превръща или в *** и слугинаж, или системата го изхвърля. Заплащането на този унизителен труд е друга песен. Така е било и по времето на бай Тошо.

61

Др. Уотсън

преди 5 години

Ами какво стана с украинците, молдовците и виетнамците? Или и те свършиха?

60

Анонимен

преди 5 години

до 64До тогава наглата Тиква отдавна няма де е слънцето на България и няма да е виновен!

59

от немско

преди 5 години

Днес веднага си купувам билет и се изнасям от немско в софия да работя за нашите мили бизнесмени

58

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса не е виновен, ВИНОВЕН е Тиквата, че не ги стяга! Оставил ги е да си правят каквото си искат, като Баневи!

57

Анонимен

преди 5 години

И по-зле ще става.Хората бягат. Засега има някакъв баланс, защото тези дето бягат пращат на възрастните си родители пари за да живеят, но тези възрастните умират, а и хората продължават да бягат, и ще дойде време, когато в България практически няма да има работещи хора, а само безработни, пенсионери, хора получаващи помощи. Интересно тогава социалната система как ще издържи? Защото България пенсиите и социалните помощи се изплащат от работещите, защото пенсионните фондове са окрадени и празни.

56

някой

преди 5 години

Тарикатите, нали щяха да наемат работници от чужбина? Да, ама не, трябва някой да е луд да им работи по 12ч. за 260 евро, да плаща само наем 150, сметки 120! Оппаа, той ще има и да дава и ще кара на мускули, а бизнесмена ще плакне топките на Малдивите!

55

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът издирва кадри: Машинни оператори, шофьори, продавачи......за 500 кинта месечно...няма и това си е...

54

Капиталист

преди 5 години

След като ни изгонихте със смешните пари, които давате и хляба сами ще почнете да си правите... Лицемери.

53

Сайт

преди 5 години

Този сайт стана като Джобса, мине се не мине няколко дена и се пускат обяви, че бизнеса търси кадри. Свършиха ли шараните?