40

Анонимен

преди 4 години

България на съд в Хага и проблема ще се реши завинаги , иначе няма правда

39

съперниците

преди 4 години

До АнонименАко Русия не съществува - досега да са ни окупирали!

38

Анонимен

преди 4 години

Държавата да заплати по 10 000 лв обещетение на човек за Възродителен Процес , внучлата на Тодор Живков в Затвора

37

Яcтpeб Оcманлията

преди 4 години

От нас даже rюбpe за ливада не става

36

До rocst

преди 4 години

За Арменския геноцид кога ще има уроци в учебниците, както за Възродителния процес? Ами за етническите прочиствания, приудителната ислямизация? Плюс това е имало ограничения при строежа на църкви.

35

TOP SECRET

преди 4 години

Текста копиран от сайта на 24 часа ясно , за Делото няма и един завършен Процес пред съда в Хага защо ли? Ако нямаше ДПС отдавна да беще заършено Делото , всички минаха през Хага дори и последните касапи в Сърбия само у нас няма заведено Дело в Хага , никога не е късно

34

Учудена

преди 4 години

Абе уж велики турци а стискат българските документи...

33

До 39

преди 4 години

А какъв е бил сюлейман "великолепниййй"????????Аз за един приятел питамИ това за ЛЕВСКИ всеки знае че е рускотурската измислица

32

госst

преди 4 години

Коментиращите платени *** , много добре знаят ИСТИНАТА,но за жълти стотинки се продават...както левски, детеубиец!Да попитам ,кой е разрешил в османската империя да се построи църквата свети Стефан,кой в това"РОБСТВО"ще бозволи друга религия освен"кръвожадният Ислям",не чакам отговор...Има История,която ще излезе на яве,дали бг троловете искат или не.Добре е е,че младите не им пука за някакъв си "литературен герой"като левски и още един двама"светци"

31

добруджанец до30

преди 4 години

Затова ли има такъв наплив да учат история турци?А аз се чудех какъв интерес имат?Да,и много са с сменени имена.В моя курс имаш и 2 турци.Едното момиче 2 курс от Галя стана Гюлев но видя ме не я одобряват преподавателите и отново стана Галя.Другият и до сега преподава кораб към шуменската медресе/училище към джамия.Но и двамата носеха баклава на даскалите

30

Анонимен

преди 4 години

500-годишен геноцид по време на турското робство!Колко милиона българи са избити и потурчени за това време????

29

Satira

преди 4 години

Геноцид е Арменския геноцид, геноцидът към Понтийските гърци, Батак и други разчиствания които е провеждала Турция през 20-ти век. Това е право на избор, да избереш родината си!

28

Анонимен

преди 4 години

За сведение на младите. По време на преименуването един турски дипломат направо разкри турската стратегия спрямо България като каза- не е важно дали се казваш Иван или Осман. Важното е да мислиш като Осман.

27

Тътен

преди 4 години

Я напишете нещо за 500 годинишния възродителен процес в който бе посечен мой пра роднина на Бузлуджа. Наближават избори и пак се хванахме в името на омразата.

26

Анонимен

преди 4 години

Тия "учени" историци да не са били от тия дето са им сменили имената и са останали , а преди това да са били Мустафа, Ахмед, Юргуклъ и тем подобни.

25

!

преди 4 години

Сега имат двойно граждаство и са граждани на EU! Децата им също , без да са родени в България !

24

83523

преди 4 години

Не трябва да се делим а да се уважаваме. ДА тия неща които се случиха не са хубави, но минаха. Не е виновен нито бълагрския народ нито турския а управляващите и техните прищевки. Не бъдете расисти , не се делете, живея в DE и ако знаете около мен колко националности има и на никого не му прави впечатление.

23

добруджанец

преди 4 години

Ако сега вдигна надпис Автономия на Добруджа Как мислите ще ме признаят ли за либерал и справедлив и с права?

22

Анонимен

преди 4 години

До Гост"геноцида срещу мусюлманите" геноцид е изтребване на хора,данни колко човека са умряли провери за геноцид срещу българи в Родопите или фес или главата срещу име и преместване има разлика

21

Анонимен

преди 4 години

Още първото изречение като прочетох и спрях да чета.Какво принудителни изселване те гони, *** Камелийо? Принудително беше преименуването, а дадоха възможност на всеки който иска доброволно да напусне България. И 90% от турците тръгнаха за своята според тях Родина Турция, но след това шок и ужас 95% от тях бяха натирени от обратно към България с думите" К'ви турци сте вие, бе ***"?