57

бг турист

преди 4 години

Аре на Слънчака, Николинче, да дръпнем от онова хубавото, пък после ще се позабавляваме с някой коронясан полужив островитянин от твоите приятелчета дето ще спасят родния туризъм....

56

Дидо

преди 4 години

Ангелкова, ами ако си изкарам тест за вируса и бъде отрицателен и същия ден се прибирам в България и ме сложите под 14 дневна каранрина....тогава какво правим?!?Да видим кой съд ще ви оправдае действията.А такива дела ще има много.Ще ходим в чужбина,ще си правим тестове и ще се връщаме,сложите ли ни под карантина,ще ви съдим

55

Анонимен

преди 4 години

До 54Само да не е у наше село, че как е мъж невидела нема да се отървеме от нея.

54

Силвестър

преди 4 години

Споко бе хора!Тоя клоун така си говори.След ден-два положението,ще е съвсем различно.Гърция е наша!Ще се видим там.....вервайте ми.

53

Анонимен

преди 4 години

Пак нещо не разбирам. В момента задължителна карантина има само за влизащите от трети страни и някои Европейски, които в момента не включват Гърция. Защо ако отида в Гърция и се върна в България трябва да съм под карантина? Поредната тъпотия и необмислени неща на това правителство. Всъщност разбрах докато писах, целта е да не ходиме в Гърция , а на нашето черноморие. Няма вече будали за нашето море.

52

Анонимен

преди 4 години

Тази кумунистическа тъпотия вече преля чашата! Искам да попитам министърката:Ако реша да премина през границата, трябва ли ми разрешение от Профкомитета или кварталната ОФ организация? Ей, връщате ни в тъмни времена, внимавайте!

51

Не дай си боже

преди 4 години

В отговор на гениалното предложение, току-виж че гърците пуснат муджахидините от тяхната територия към нас?!? Пу-пу! Но са способни да го направят.Тогава - всичките, в хотелите на Мутроморието.МинистЕрката с хляб и сол да ги среща и да отчита силен сезон.

50

Rand

преди 4 години

То с безплатните чадъри и шезлонги на тая малоумница не и се получи, и сега карантина! *** и проста, като повечето от брег!

49

преди 4 години

Тази трябва да я карантинират малко в някое диво село

48

Цоко

преди 4 години

И как за мен, дето се връщам в родината си ще ме затварят за 14 дни, а за ония вечнопияните туристи, които ще се довлекат тука няма да има карантина?! Как пък не!! Очаквам до дни да дадат отбой, то даже в статията го пише, че чакали инструкции от ЕС. И по-добре, те явно са лишени от мозъчна дейност.

47

Анонимен

преди 4 години

Фашизма е жив....

46

Аноним

преди 4 години

Хорааааа,осъзнавате ли до къде ни докараха.....?Пълен ***!

45

Анонимен

преди 4 години

Узакониха болничния... Почивам седмица в Гръция, после две седмици лежа на дивана да се съвзема от почивката.Тръгнали да плашат куче със салам.То не бяха принудително ваучери, то не са заплахи с карантини... Да видим какво още ще измислят...

44

Анонимен

преди 4 години

ЪнгелковЪ ни дава ум и разум

43

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, Кон.Значи, английските балконинг фенове идват тук без проблем.Аз, ако се върна от Гърция - две седмици карантина.Ще си я изкарам, работата ми е такава, че хоум офис мога да си бича до второ пришествие, ама на двоен стандарт ми намирисва.

42

Каква карантина

преди 4 години

Това е жив фашизъм. Ужас!

41

Minuva42

преди 4 години

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи!

40

Летовник

преди 4 години

А за Италия може ли?Без карантина.За един приятел питам....

39

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е това правителство да си събира мaлoyмните министри и да се маха! С тази мярка вече съвсем ни взеха за мезе. И тази гарга проста-министър, дъщеря на баща си да се скрие някъде и повече да не показва уpoдливата си физиономия!

38

nexussss

преди 4 години

Ако не са го разбрали до сега то това лято ще разберат и ще запомнят, че МАСОВО БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАМЕ ДА ХРАНИМ МУТРИТЕ ПО МОРЕТО И ОТКАЗВАМЕ ДА ИМ ХОДИМ ПО СВИРКАТА! Толкова фалити ще има, че чак искам да идва по бързо сезона да им гледам сеира. В Гърция сигурно няма да отидем тази година, но и мутрите няма да храним! А да видя сега как леля Николинка ще ме принуди? :D