72

Боко

преди 3 години

До 57. Ама това скоро не стана ли далече. Ще ми шутираш топките с уста, ей тва ще шутираш.

71

оффффф

преди 3 години

До Анонимен 63 Защо трябва да се протестира за подобни неща ??????Не знам в България да се дава помощ на етнически принцип Прочети за немската пенсионна система - "Пакт на поколенията " - ама не ходиш да лаеш срещу нея , щом от Германия - винаги е хубаво Всяка нормална държава има достъпна медицинска помощ за хората САЩ не са нормална държава - затова нямат

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Не е трудно. 10 човека могат да генерират достатъчно съдържание за около 120-150 най-спокойно, а ако работят цял ден, може да ги изкараме и хиляди. И якото е, че е законно, ама вече малко пари се изкарват от това. Не е, каквото беше едно време :(

69

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Така е с политици мутри,чалгари,костовисти,прокопиевисти,комунисти и тнт е така ако премиер стане млад,скромен човек, безработен или работещ за малка заплата ще ходи на работа без охрана,с градския транспорт,иначе винаги премиерите и депутатите ще са мутри и другите крадливи,ако си сложите млад,скромен,безработен или работещ обикновен човек ходещ с градския транспорт на работа,депутатите ще са такива като него и държавата ни ще е като Швейцария,иначе държава няма да има и който може да емигрира

68

Анонимен

преди 3 години

До 69Два файтона са протестиращите заедно с главатаря Радьо от Бутик Болшевик.:))))))

67

Анонимен

преди 3 години

До Диана"за да се страхуват така истерично от един човек защото дядо му е преследвал яко престъпниците-комунисти преди 09/09/44...Т"Амм ... нали знаеш, че не са свързани. А освен това, преди 3-4 години, БСП се опитаха, с подставени жунралисти, да изкарат, че едва ли не предния Гешев и царски агенти "омаскарили" БКП, като държали ключови хора в зависимост цели 30 години, след падането на царска България. Даже им вярваха ... ама малко.

66

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Абе, щом човека с ВДИГНАТИЯ ЮМРУК го няма,значИ въстанието нИ *** дига.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Ами те плащат сега. Ако Слави и Ицката имаха акъъл и те щяха да плащат и да сърисм по 20-30 000 коментара, статии и прочие, ама не искат. Работят във фирма, кяото генерира коментари и статии, с цел да се харесват и да ти кажа = 95% не можеш да разбереш машина ли е, човек ли е. Плащаме на двама, само да ги четът. Скоро е имаме и чат системи, котио направо разговарят! Ама пари струва, доста ... обаче е и добър бизнес.

64

Диана

преди 3 години

На мен ми направи впечатление, че днес не куд.кудякат срещу Бойко, а само срещу Гешев...Замислих се каква трагедия са тези организатори от трибуните там, Представяте ли си колко дълбоки деформации в психиката си имат тези хора, за да се страхуват така истерично от един човек защото дядо му е преследвал яко престъпниците-комунисти преди 09/09/44...Тези хора така са свикнали с да съдят за човека по неговите роднини, че дори не виждат него, а неговите роднини! Или причината е гузен негонен бяга...

63

Анонимен

преди 3 години

60 Жалко за митинга, много сте малко, щом се мерите с форума.

62

Анонимен

преди 3 години

65Анонименпреди 8 секунди 0 1Във форума са само герберски ***, щото другите са на митинга.......Аз пък не обичам БКПто което включва и Герб но ги предпочитам от немай къде пред осанката на Бутик Болшевик.##'######Няма лошо ,стига да сте повече от два файтона.

61

Леле

преди 3 години

Хората по света свалят правителства за няма и ден, тез месеци вече не могат....

60

Пурко

преди 3 години

Когато бях яйчарче

59

Анонимен

преди 3 години

Ако вярваш на псевдо анонимната активност, на моменти, едва ли не 80% от населението подкрепя ГЕРБ ... ахахахаах

58

Анонимен

преди 3 години

Като гледам кои са кандидатите за властта, гербавите пред тях са ангели небесни.За това март месец аз и семейството задължително гласуваме за тях.

57

Анонимен

преди 3 години

Във форума са само герберски ***, щото другите са на митинга.......Аз пък не обичам БКПто което включва и Герб но ги предпочитам от немай къде пред осанката на Бутик Болшевик.

56

Анонимен

преди 3 години

Аз защо не протестират за реални неща! За спиране на помощите за малцинствта, за майчинските след второ дете! За премахване на солидарни пенсии и безплатана бързапомощ за тавкива, коитон е си плащата? А!?

55

Анонимен

преди 3 години

Кучетата си лаят, а кервана си върви...

54

Анонимен

преди 3 години

Братко, заблудени няма!Всички са на заплата от гербавата шайка. Опитват се всячески да се задържат на власт, защото много добре знаят, че влизат в затвора!

53

Тома Биков

преди 3 години

Във форума са само герберски ***, щото другите са на митинга.