114

братята ще са дово-

преди 3 години

--лни ! Тоз човек на снимката със заемите си ще ни затрие ,само и само да може да раздава пари до следващите избори ,а после ?

113

:D хей-116

преди 3 години

Стига с това шкафче! Демоде е вече. Не е актуално. Разкрити са фалшификаторите на колажите. Същите сбабикянови медии пуснаха още тонове лъжи. Замесиха международен скандал с лъжите си, а жената снимала шкафчето си е жива и здрава и е рускинята модел Октавина Максимова. Не ми е интересна темата от лъжливите шкафчета. Повече ме интересува Радев с коя жена пилот от гражданската авиация има връзка и дали тя ще е новият премиер. Само не казвайте на никой, че Десислава ще го направи на ту.ршия. xD

112

Анонимен

преди 3 години

На Запад в материално богатите държави като Швейцария мерезето е 4300 евро!

111

Знаем си

преди 3 години

Новата тройна коалиция БСП+ДПС+ДБ ще опоска тези пари и няма да отидат до хората !

110

доАнонимненАлкохолик

преди 3 години

Братчед, спиртосвай се и не ме занимавай с глупости!никакво шамаросване не получил Борисов от Европа.Тази резолюция е от комунистие в ЕП.Има точна справка колко и как са гласували.Резолюцията няма юридически наказателна или правна стойност.Тя е препоръка.Препоръка е.Всеки студент взел изпита по право на ЕС знае какво означава.Само вие не разбрахте-дърве.ните философи.ЩЕ СИ ГОВОРИМ ПАК ПРЕЗ МАРТ!ДО ТОГАВА ПОВТАРЯЙТЕ ОПОРКИТЕ НА ПРОПАДНАЛИТЕ КОМУНИСТИ И РАДЕВ!АЗ ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА.ДОКЛАДА Е ФАКТ

109

Социалист

преди 3 години

Долу комунистите от ГЕРБ!

108

:)

преди 3 години

Ромoвете ще харчат, българите ще връщат взетите заеми с дебелите лихви. Чекмедже Паша на власт.

107

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще ни пусне от прегръдката си червения комунистически октопод и да дойде капитализма да станем материелано богата страна и да живеем като материлно богати хора и да потребляваме материални богатства за да живеем щастливо, ох!

106

мак

преди 3 години

Демек - дръжте ни на власт до 2027г., за да ви дадем. сачева превъзнася тул.упа, сега той й връща жеста. Смешници. Колко пъти сме чували, че пари нЕма, и изведнъж се намериха за всички. Купуване на гласове и спокойствие - рунд пореден.

105

Анонимен

преди 3 години

Какво готино момче беше и в какъв чичак се превърна...Парите развалят .

104

Тулуп

преди 3 години

Заври си ги ...в чекмеджето

103

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименама какво значи "европейски пари"?..-Защо му играеш по гайдата?Бюрократите в ЕП,ЕК,СЕ НЕ произвеждат НИЩО!!!!..Те НЕ са "донори"!ВСИЧКИТЕ ИМ СРЕДСТВА,с които плащат за да бъдат на върха идват от НАС-ОТ ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ в Съюза!!!И в тоя смисъл това са НАШИ пари-на данъкоплатците,па били те българи,германци,французи,румънци...!!!!Това е много важно да се осъзнае!Европейските "институции" разполагат С НАШИТЕ пари,за това имаме право да следим кой и как ги разходва!

102

Реалности

преди 3 години

Ако на власт беше новата коалиция БСП + *** + ДПС тези пари щяха да свършат в техните обръчи от фирми !

101

Анонимен

преди 3 години

Днес няма ли да има разходка с джипката?! Ади, че чакаме за поредните глупости. Бил писал във фейсбук? Да, бе! Знае се, че там вместо него пише ПР ката му Севделина- Шехерезада..

100

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Борисов е далече от бетонитването и той сам го знае. След шамара от ЕС тръгна по помашки те села за да се скрие от унижението. Популистките му 50 лева няма да излъжат 11 годонимпотъпкваноя пенсионер. Единствено администрацията ще гласува за него, защото и тя е безделник като него. Няма го и личният му фалшификат от на избори Цветанов. Сега го е ударил на молба към хората, но те не са толкова глупави. Дори дарените от гугутката календари няма да помогнат.

99

ля ля

преди 3 години

Нищо не сме получили от както има пандемия!нито аз нито децата нито лев нито хляб нищо! всичко е само на думи ....половин милиярд който ще е за 6 години!!!!! СРАМОТА!!!!ОСТАВКА!!!!

98

Малко факти

преди 3 години

Бойко работи, а празнодумците от БСП начело с Фигуранта раздуват празни приказки !

97

Сандо

преди 3 години

болницата в Златоград е стартирала призив за помощ към хората - приемат храна, дърва за огрев както и разбира се финансова подкрепа. Нещо тия милиони дето ББ ги раздва май не стигат до никого а са само фиктивни изказвания

96

георги

преди 3 години

от написаното излиза,че всеки нуждаещ се от тези 600 000 души ще получава по 11,666лв всеки месец в продължение на следващите 6 години. Браво Тикво, браво Сачева!

95

Анонимен

преди 3 години

*** фабриката за управление рейтинга на западналите политици от БСП и пропадналият президент се е активирала от месеци.Пишете :D това ще ви остане!Нищо не постигате. Вие сте по- некадърни и от поръчителите ви.Злобата убива-не системата. Омразата убива-не системата.Употребиха ви.Нищо не постигате-само бетонирате Борисов.Хората се отвращават от вашата ксенофобия.