Борисов: 504 млн. в подкрепа на семействата

Премиерът обясни, че 600 000 ще се възползват от помощта
17 окт 2020 12:20, Петя Славова
286
Борисов: 504 млн. в подкрепа на семействата
Снимка: БГНЕС

Отделяме 504 милиона лева да подкрепим семействата, които имат нужда от храна, хигиенни материали и детски принадлежности, това написа на страницата си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

"Благодарение на усилията на екипа на министър Деница Сачева средствата са осигурени по Оперативната програма за храни и ще бъдат достъпни в период от 2021 г. до 2027 година.", отбеляза още той.

По думите му, 600 000 ще се възползват от помощта. "За първи път сме предвидили и пакети за новородени деца от бедни семейства, които ще получат най-необходимото – памперси, санитарни и козметични продукти за бебето след раждането.

Ще осигурим и детска кухня от 10-месечна до 3-годишна възраст. Всеки нуждаещ се български гражданин ще получава нашата подкрепа и за в бъдеще.", обеща Борисов.


286
Още от Политика
Кои евродепутати отправиха критики към България?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
4
 
2
 
! Отговори
Теди преди 1 седмица
Браво
249
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно, че все отделя, все дава, а накрая хората нищо не получават. Той сигурно ги отделя в неговото чекмедже. Стига лъжи и шмекепуване, съсипа хората и страната.
248
1
 
18
 
! Отговори
Лъжльо преди 1 седмица
Кого лъжете, г-н Борисов?
Какво означава този текст?
1. Признание, че в България 600 000 души, колкото са два големи областни центрове, живеят в мизерия и имат нужда от хуманитарна помощ, за да оцелеят. Хуманитарна помощ се полага при придни бедствия, войни и други катаклизми. България живее в мир и, слава на Бога, скоро не е сполетявана от бедствия.
2. Помощите за тия 600 000 нещастници в размер на 504 млн. лева не са от бюджета на държавата, а се осигуряват по европейски програми с пари от ЕС. Какви усилия, какъв екип, какъв министър Сачева, дяволите да ви вземат? Кого лъжете?
3. Екипът
247
0
 
9
 
! Отговори
Кой ли ще вземе преди 1 седмица
Помощи хммммммм, ме се сещам кой би могъл да е.....
Имитира дейност с пари които друг ще връща. От това по-лесно има ли?
246
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
600000 крайно бедни дето няма какво да ядат от 5 милиона души в 21-ви век. Браво Бойко, е това е добро управление на държавата, но за сметка на това, шкафчето е пълно. Разните там олигархчета и те са доволни, нали гепиха няколко милиарда с твойта благословия и тая на Гешев.
245
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айде няма нужда да помагате на малцинствата или на гастарбайтерите, които тука се осигуряват на половин минимална, ама берат малини в Англия. Както и няма нужда да се дават пари на дребни тарикати със заплати в плик. Айде марш с тия глупости.
244
0
 
0
 
! Отговори
Е няма да млъкна 3: преди 1 седмица
К'во да ти кажа Петков-с твойто си мнение и на ония фелшер - противостоите на Роджър Уолскот Спери,Василии Сухомлинки,Кимон Николадес, Бети Едуардс, Тони и Бари Бюзен и като цяло на новата образователна парадигма на 21 век.Сега аз разбирам твоето пристсрастно лично мнение и си търсиш нов трофей за менталната си институция, но държа да ти кажа, че много сериозно почваш да ме ядосваш като се има предвид всеобщата картинка!И Чинг - китайска книга на промяната Румене.Сега къде е Джак of All trades
243
0
 
1
 
! Отговори
Е няма да млъкна 2: преди 1 седмица
Господин Премиер бихте ли казали на министър Красимир Вълчев, че има да отменя едни делегирани бюджети и да се преосмисли собствеността върху училищната сградна мрежа. И ако може господин Вълчев да се обади на местния психолог Румен Петков и да му каже, че съм му казал, че ще го докарам до усмирителната риза, ако отрича научната ми разботка основана на нобелов лауреат и един от големите учители на 20 век и му предайте да ходи да освидетелства сценаристите на Трифонов!И Викторио, че забравих!
242
0
 
2
 
! Отговори
P.S.S. Профайлър 13ч преди 1 седмица
Ами ко.пе.ле.та.та на Банев и Арабаджиев господин премиер, че той освен семенната си банка (докато стане тя) много се е забавлявал с крепостничките, и да не говорим за едни хора сложени на едни позиции само защото са цункали задничета на хора на Симеон или на самия Симеон!
Сега ние бяхме обект на военен преврат, повод с убийството на Георги Марков като немците преоблечени в полски униформи нападащи немска радиостанция от страна на едно световно зло. Зло наречено Третия Райх и Лакоон! Принципноо
241
1
 
2
 
! Отговори
Профайлър 14: преди 1 седмица
Постскриптум 13,защото имам само 500 символа.Дали е случайно господин премиер,че лицата Банев и Арабаджиев понастоящем намиращи се в затвора-единия беше решил да прави лична семенна банка за да"облагороди"българските жени със своето свещенно ДНК и лицето Арабаджиев,което някак си понеже банкрутира българската текстилна индустрия и големите държавни текстилни предприятия и получи едни комисионни и разни такива дали пък това е подозрение поради Банев дали не са на Симеончо ко.пе.ле.н.ца?Завоевател
240
3
 
0
 
! Отговори
Профайлър 13: преди 1 седмица
Последно, наистина последно господин Премиер - От Светлината ще дойде мрак, а от мракът ще дойде светлина. От мракът на митовете - в гръцката митология господин Премиер има един интересен мит - за Лакоон и неговите синове - били много умни и се опитали да измамят боговете и да спечелят своето безсмъртие. Наказани били с много трудности и много трудно било на бога на държавата Серапис срещу техния бог Серпентис да ги затвори в Тартар, където едни змии да ги хапят цяла вечност.Ферди и синовете му!
239
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що тиква, мен ми е точно като картоф
238
2
 
6
 
! Отговори
Профайлър 12: преди 1 седмица
Александър Батемберг - чужд гражданин натрапен против републиканската форма за която много хора умряха да не изреждаме имена, че позорно. Фердинант Сакскобурготски - чужд гражданин - натрапен, няма българска кръв, не осигурява български наследник с българска кръв, Борис 3 - чужд гражданин - съюзник с Адолф Хитлер изпозастрелял и убил половината учебник по литература, Симеон 2 Сакскобургорски - чужд гражданин - отново натрапен заради нечии интереси, съмнения за български *** дето е направил
237
2
 
4
 
! Отговори
Профайлър 11: преди 1 седмица
В конкретния случай става въпрос за едни чужди граждани - натрапени тук и имащи големите претенции към мащехата си България и държащи се с нея все едно им е дето се вика бащиния, а българския народ все едно са им крепостници. Долуспоменатите лица - са нарушавали три български конституции, извършили са многократно убийства, тормоз върху цивилни, позволили са да бъдат нанесени щети върху държавата и да бъде проведен корпоративен и частен грабеж в неизмерими щети, а да не говорим за законите им!
236
2
 
5
 
! Отговори
Профайлър 10: преди 1 седмица
Господин Премиер слушайте ме внимателно няма да повтарям. Вица от Ало, ало е много точен. Лицето бивш премиер Симеон 2 Сакскобурготски - първо изобщо не е родено на българска територия, майка му е с италианско гражданство и черногорско, а по кръв е малко така или Батембергска или Сакскобурготска - в смисъл малко знам за Елена, второ лицето е родено или във влака на ничия територия или в Черна гора, но в никакъв случай няма право на Българско гражданство - та бил той баща му и Фердинант, също!
235
3
 
1
 
! Отговори
P.S.S.S. преди 1 седмица
Убийство на български гражданин първа степен с цел военен преврат и злепоставяне на легитимно избрано народно събрание и социалистически режим (епа голяма работа - един журналист и дъщерята на Живков) - дори и тези хора да са били по някакъв начин несправедливи, "тоталитарни" биха казали някой според международното право то се квалифицира като тежко престъпление, дори би могло да влезе в графата военно престъпление. Какъвто тати, какъвто бати - такъв и аз - нали така ваше нищожество Сакскобургот
234
2
 
3
 
! Отговори
P.S.S. преди 1 седмица
НПК - 1989 година - МАРОДЕРСТВО - Наказание: Смърт чрез разтрел в особено тежки случай и в наличие на рецидив или 25 години строг тъмничен затвор без право на обжалване според решение на военен съд или международен наказателен съд Хага!
233
2
 
2
 
! Отговори
P.S. преди 1 седмица
Аз не съм рус господин премиер - рижав съм! И разликата е голяма!
232
0
 
0
 
! Отговори
И последно: преди 1 седмица
Профайлър 9 - Ония от Мосад да го питате: В главата или в корема? В тоалетната или в помиината яма или на сметището!
231
1
 
0
 
! Отговори
Профайлър 8: преди 1 седмица
Имам проблем господин Премиер - след внезапната загуба на тия тримата ЦРУ пращат back up teama - японец, тайванец и един от руски произход! Сега нещата стават неприятни, че ако ги хвана и тия тримата много ще ме псуват!!!