338

Люцерн

преди 2 години

Българите не изчезваме, а избягахме.Агент Марко Ихтимански

337

Анонимен

преди 2 години

Оставете антиваксърите да си измрат спокойно. Само не пипайте икономиката заради тях.

336

Кал-Ел

преди 2 години

До 357. Какво ми беше казано? Аз не искам да казвате на мен - аз знам. Кажете на тези които се опитвате да зарибите, че си стоите на 0. На "вервай ми" никой не вярва за да се евтанизира. Положи повече усилия.

335

Шаши

преди 2 години

Отмяна на извънредното положение. Край на маските. Моля тези които нямат зъби да си останат с маски.

334

движение

преди 2 години

Движете се бе хора. От тез коли затлъстяхте и умирате на около 50.

333

Анонимен

преди 2 години

До Ваксини не действат "В Израел с малко по голямо население дневните случаи са 9 хил! Защо ваксините не действат?" Как реши, че ваксините "не действат"? Колко критични случая и смъртни случая има в Израел на 9000 новозаразени. В България имаме 11 на 1000 новозаразени. В Израел колко са?

332

Бря!

преди 2 години

При толкова много заразени и в болници нещо мнооого срамежливо между редовете 11/единадесет/ починали от "смъртоносния" вирус. Не можахте ли да намерите и някой паднал от череша или ритнат от магаре.

331

Анонимен

преди 2 години

българите сме много диви, затова зачезваме с бързи темпове.

330

Анонимен

преди 2 години

Василев, на теб ти дойде акъла. Браво мой човек, 100% вярно.

329

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен "Това може да го е "казал" само някой ***". Не. Като кажеш на някой тъn и ограничен че е супер интелигентен и осведомен, можеш да го направиш на маймyна.

328

Анонимен

преди 2 години

Още малко с тия вълни ще ни сложат ваксина на абокат да си движиме с нея и постоянно да си вливаме. Ама ме е страх от игли, неква ваксина за пиене нема ли?

327

Ваксини не действат

преди 2 години

В Израел с малко по голямо население дневните случаи са 9 хил! Защо ваксините не действат?

326

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "За изолирането разбрахме, нямате какво да кажете." Беше ти казано, но ти си неспособен да вденеш, което обяснява и останалите ти приказки. Не пречиш на никой, но е плашещо, че такива хора се разхождат между нормалните. Д

325

Сата НАТО

преди 2 години

Колкото по-малко ваксинирани има един народ, толкова по-интелигентен е. Колкото по-тьп е един човек, по-лесно дава да му бъркат с клечки фносъ и да го бодат с игли. Идеално прос тите са перманентно наду пени за боцкане.

324

Василев

преди 2 години

От алкохол и дрога умират хиляда пъти повече хора по света, но никой не прави акции и пандемии, защото това е угодно на господарите, които умишлено вкарват дрога в детските вени, така както вкарват чалго-простотията в детските неукрепнали мозъци в България!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

323

Анонимен

преди 2 години

До tzveti8/348 "Да, и сега като ги има какво- процентно бройката е същата....." Защото са се ваксинирали пренебрежимо малък процент хора, но откъде акъл да го вденете това антиваксърчетата?

322

Кал-Ел

преди 2 години

За изолирането разбрахме, нямате какво да кажете. Какво е съдържанието на спринцовките? Аз казвам, че има кучешка yринa, антифриз и нафта. Мога да твърдя всичко, защото никой не казва какво има вътре.

321

Анонимен

преди 2 години

Tsveti8, сега бият тъпана да се ваксинират и бебетата. Това е.

320

Анонимен

преди 2 години

Тия зелени паспорт много приличат на едни звезди от миналото. Дано собствениците им не си отидат по време на експеримента. Иде трета доза гответе се щото без нея сертификата няма да е валиден

319

Анонимен

преди 2 години

Трябва само да се затворят нощните заведения, където е невъзможно да се спазват мерките. Те са истинските ковидарници. Да се прекратят масовите прояви на закрито и да се следи за маски в големите хранителни вериги. Ресторантите да си работят, там никой не ходи насила. Времето на локдауните приключи. Учебната година да си е нормална, а даскалите да помислят за ваксинация. Който не иска ще си носи и рисковете.