358

Анонимен

преди 2 години

От тоя вирОс, последствията за мен и семейството ни последните 2 год. е че дадохме хиляди левове за тестове, за да ходим по почивки, нищо друго. Сега ще си изкарам един фалшиф ваксинационен паспорт срещу 300лв. и ще си оправя проблема.

357

Анонимен

преди 2 години

Да се провъзгласяваш сам за умен (като кал-ел), е все едно да се провъзгласиш сам за цар. Не важи! Другите ще те оценят. Обикновено казваш големи глупости и хората се отказват да водят диалог с теб. Шиповече са толкова малък протеин, че няма как да са бактерии. Т лимфоцитите убиват твои клетки заразени с вируси.

356

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист - Крим е руски. Въпросът е затворен.

355

АНОНИМЕН

преди 2 години

С ТОВА ТЕМПО СЕГА (ТО КАКВО БЕШЕ ПРИ БИБИТКО) ЩЕ ЧАКАШ ДА ИЗМРЕМ ПОНЕ ЕДНА ЕРА. И НЯМА ДА СИ ЖИВ ДА НИ ОПЕЕШ.НО С ТЕМПОТО ПРИ ЩАБ НОЩ ИБИБИТКО ЩЕШЕ ДА Е ПО РАНО.

354

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Как да прочета за не-действие. Ти нормален ли си?" Научните хипотези се тестват, тъй че има резултат и за "не-действие", както се изрази. Напълно неграмотен си и си нямаш понятие за какво говориш, камо ли за това какво е правено. Намери си някакво смислено хоби - писането на небивалици по форумите не е такова. По възможност нещо, което да съответства на интелектуалното ти ниво. Може би да пасеш овце.

353

Анонимен

преди 2 години

Политиците в цял свят са корупни, освен Ким.

352

в Англия

преди 2 години

В Англия са 32 хил дневно, при това там почти всички са ваксинирани. И не е ясно защо ваксините не действат, 32 хил за страна с население 10 пъти по голяма от България, а в България само 1000 случая!

351

Кал-Ел

преди 2 години

Златена е на смяна, скучно е.

350

Анонимен

преди 2 години

И защо бяха всички тези приказки на новите управляващи, че се пишели планове за Ковид кризата , за да е всичко предвидимо . А какво се оказа , страх ги е да предприемат нещо . Сега проумяха ли , пред какво са били изправени НОЩ и предишните управляващи . Ама то си е лесно да си лаеш отстрани , ама като трябва да действаш ... Да си бяха казали ,че докато трае летния сезон , нищо няма да ограничават. Зимата пък ще освободим зимните курорти от ограничения . Кой както иска , така да се оправя

349

Кал-Ел

преди 2 години

До 363. Как да прочета за не-действие. Ти нормален ли си? До 365. Кренвиршите не си ги инжектираш. Колко пъти да ти го повтарям ве, шаблонен биоробот?

348

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Сата НАТО "Колкото по-малко ваксинирани има един народ, толкова по-интелигентен е" Е тва разцепи пространствовремеивия континиум. България - 15% ваксинирани - наравно с русия , румъния - 22%, Всички останали страни в европа между 40% и 60% напълно ваксинирани. Българския народ най-интелигентия в европа, наравно с руския! Пълен ***!

347

Анонимен

преди 2 години

До A ваксините? "А ваксините защо не действат срещу вируса?" Действат. Зле информиран си. :)))

346

Анонимен

преди 2 години

Ето ви данните за Израел за вчера, 13. 08: 3,689 new cases and 7 new deaths. Проста математика, за този който има поне малко мозък.

345

Василев

преди 2 години

За пръв път в науката и в медицинската практика става така, че който е прекарал вирус има по-малко време имунитет от ваксинираните!!! Хвърлят страшно много милиарди за промиване на мозъци и за корони, за зелени сделки , и за *** идеологии!!!А тези пари ще се върнат хилядократно към лихварите, които с едно вдигане на кутрето ще управляват милиарди селяни прости!!!Агент Джина Ламбарджи!ЦРУ!!!

344

Люцерн

преди 2 години

Между другото работя за биг фарма. Бонуси и тнт ...вс харашо. Нещастието за едни е късмет за други.

343

един

преди 2 години

До Кал-Ел Абе то и в кренвиршите не ти казват какво има, ама ти ги ядеш, нали?

342

Анонимен

преди 2 години

В САЩ ваксинират с Файзер, Модерна и Джонсън/Янсен. И никой не подписва т.нар. информирано съгласие. Последното е дело на бягащата от отговорност брюкселска бюрокрация, превърнала ЕС във ФЕС (Фашистки европейски съюз)!

341

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Аз не искам да казвате на мен - аз знам." Я кажи, къде прочете, че вируса не е изолиран? Дай си източниците. Какво образвание имаш?

340

Анонимен

преди 2 години

Жертвите от ваксините може да са повече от жертвите на вируса.

339

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганист "Не. Като кажеш на някой тъn и ограничен че е супер интелигентен и осведомен, можеш да го направиш на маймyна." Това е вярно: ако е дошло от някой руски "брат", на който целта му е да изкривява реалността за техните си манипулации. Не бих се учудил. Аз коментирах, ако е дошло от нашите ...