65

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се стреля по невъоръжено население! За тяхно здраве е!

64

Гиб Мелсън

преди 2 години

Удивително е как политиците в Европа не са си взели никакви поуки от втората световна война и хитлеризма и фашизма. И нашите политици са същите късопаметни индианци. Няма как под предлог за нещо добро да отнемаш свободи на хората и да ги мачкаш с 200 км/ч

63

Истукан

преди 2 години

Западните страни кипят и горят от протести за нарушение на правата на гражданите, а ние българите мълчим и си избираме версиите на Радев и самият него, които въведоха зеления сертификат и планират да стане задължителен, за да ходиш където и да било.

62

84

преди 2 години

Отначалото на въвеждането на Нюрнбергските закони през 1935 година, погромите срещу евреи в Германия са утихнали. Евреин няма право да ходи на кино и никой не го закача. Неваксиниран - също няма право да ходи на кино. Евреите са имали право да показват своите национални символи.Всичко това до 1938 година, в Кристалната нощ. Когато са опожарявали синагоги и са чупели магазини на евреи. Не, това не са от Гестапо и СС. Това е акт на "народното недоволство".Колко познато...

61

Анонимен

преди 2 години

Новите социални инжинери ръководени и събирани от Клаус Шваб на форума в Давос трябва да бъдат изловени и обесени. Тогава ковид кризата ще свърши за ден.

60

ЩО ТАКА

преди 2 години

ИМАМ УСЕЩАНЕТО ЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА МЕ СЪРБЯТ РЪЦЕТЕ

59

МАЙОРА

преди 2 години

40000! Преброяване на шумкарите и техните коппеленца във Виена! От 1989 година насам всички родни крадливи червени кхмери бягат с куфари народна пара къ Виена!

58

Цвайтиваксър

преди 2 години

Не могат да ме нарекът АНТИВАКСЪР за това че отказвам да сложа не доказан препарат. Препарат нямаш нищо общо с ваксина. Ваксината е със цел предпазване от евентуален вирус до живот. Това бустерно боцкане показва че няма никаква полза от ваксината. За съжаление стотици правителства си продадоха душата на дявола.

57

Пловдив

преди 2 години

До Яна и номер 64:Имате спешна нужда от лечение,вие винаги,ще сте тъжни и асоциални.Вие искате никой да няма покрай вас.

56

Анонимен

преди 2 години

"В изявление министърът на вътрешните работи Карл Нехамер се възмути от използването на жълти звезди с надпис Не съм ваксиниран от протестиращите, смятайки, че подобен жест обижда милионите жертви на нацистката диктатура и техните семейства" Ами този министър не е прав. Защото така са били въведени и Нюрнбергските закони. Отначало са обяснили че така защитават евреите от погроми. И наистина отначало законите са въвели ред и евреите не са се притеснили много... до известен момент.

55

Анонимен

преди 2 години

Време е Европа да гори

54

Анонимен

преди 2 години

А в Китай който откаже да се ваксинира го пращат в лагер да чyka камъни до смърт от преумора. Нали хората с руско самосъзнание обичате азиатските сатрапии защо не следвате мъдрия им пример и не се ваксинирате, Бащицата Путин чийто портрет целувате каза че трябва да се ваксинирате. Всеки комундър с по две игли в червения текезесарски диpник. :)))

53

Demonaz

преди 2 години

До Летеца Кемиал ТрейсДядо ти е бил терорист и шумкар. Освен да взривяват църкви и да обират мандри друго няма. Видиш ли комунист ти става ясно.

52

Майдан

преди 2 години

А ако държавата не иска да отделя ресурс за болнично лечение на неваксинирани, да определи заплащане на болничното лечение и толкова. Всички други мерки са явно противоконституционни и против всички междунаросни актове за защита на правата на чпвека, приети след най-черния период в човешката история. Да не се връщаме към периода на жълтите звезди в двадесет и първи век. Долу тираните! Свобода!

51

Анонимен

преди 2 години

фашистка Австрия, това безумие с ваксините трябва да спре

50

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Преди години питах дядо си защо е била тази омраза към т.нар. фашисти, нали уж 39 година сме били върха на сладоледа, а той само ми отговори-"ако видиш фашисти ще разбереш веднага" . Ами за съжаление разбрах!!!

49

Майдан

преди 2 години

Свободата е над всичко! Ако ти отнемат контрола над собствения ти живот и тяло, не ти остава нищо друго освен да се биеш до смърт за свободата си! Иначе си оставаш жалък роб! П.П. Експерименталното лекарство не спира разпространението - хората, които са отказали да им бъде поставено, не са по-голяма заплаха за останалите от приелите лекарството. Всички негативи и позитиви са за конкретния човек.

48

Анонимен

преди 2 години

в Австрия има и доста ваксъри които подкрепят протеста. Просто хората започват да си дават сметка, че ваксините не касаят само здравето, и зад масираното ваксиниране стои много по- сериозен проблем.

47

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите са в паника, че все повече хора почват да се събуждат от великанския си сън. Трябва да се бърза с ваксинирането и да се приложи даже ударно. Много им са важни нещо тези ваксини. Интересно, интересно защо ли?

46

Професор Тюхчеф

преди 2 години

Ваксинираха милиони , видяха че ползите са почти нулеви (щом пак ще се затварят за ПОНЕ ТРИ седмици) , обаче видиш ли трябва да е задължителна . Започвам да си мисля че Лигата на злото очакваше по-бързи резултати и като не ги видя реши че ще трябва да продължи експеримета с 3-та, 4-та доза , а защо не от люлка до гроб.