117

Анонимен

преди 2 години

До SSЗАВИСИ ОТ ГЛЕДНАТА ТОЧКА...ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е И ВОЕНОТО НАХЛУВАНЕ НА САУДИТСКА АРАБИЯ В ЙЕМЕН КАКТО И НА ТУРСКОТО В СИРИЯ И ИРАК.

116

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен - съвсем съм те разбрал - няма как да знаем конкретния случай. Но той и няма значение - индивидуални убийства в една война, които могат да бъдат избегнати се случват със стотици и от двете страни. И всяка страна се мъчи да изкара звествата на другата, повече от нейните собствени. Ще ти напомня и нещо друго - в условия на война, войника е длъжен да се подчинява на преки заповеди - ако не се подчини, офицерът му има право да го застреля за неподчинение. Много е лесно да съдим.

115

Европеец

преди 2 години

До 127. Уха, ама че здрава пропагандна реч си дръпнал. Типично в стил конгрес на КПСС от 1960 година. Не ви ли омръзна да унищожаване този "гнил", "лош" запад? Само че да те питам защо тогава децата и на руските олигарси и политици са там? Че и бежанците от Азия и Африка и те все към този лош, алчен, ужасен запад отиват. А?

114

Анонимен

преди 2 години

НАЙ МИ Е ИНТЕРЕСНО КАТО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА РАЗНИ ИСТЕРИЧНИ ЛЕЛКИ НА ВИСОЧАЙШИ ПОЗИЦИИ,КОИТО РАЗДАВАТ ВЕЧЕ ПРИСЪДИ...ДАЖЕ НЯКАКВА ДЕВОЙКА ФИНЛАНДКА СПЕЦИАЛИТКА ПО МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО ВЕЧЕ ГО ОСЪДИ ТОВА МОМЧЕ НА ДОЖИВОТЕН СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР

113

Анонимен

преди 2 години

Аре стига, едно време не са загивали по време на война, сега селфита, телевизия, интернет. Егати промивката. Показушки.

112

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Утре ще ми е готова тениската с буквите ZV!... И отивам в Несебър да се разходя!

111

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? НАШИТЕ ВОЙНИЦИ И ШАПКАРИТЕ ОФИЦЕРИ ЗНАЯТ ЛИ В СЛУЧАЙ НА ВОЙНА КОЕ ДЕЙСТВИЕ Е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И КОЕ НЕ ? ПИТАМ ? ЗАЩО USA НИКОГА НЕ ГИ СЪДЯТ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ? ИЛИ ТЕ СА СВЕТЦИ ?

110

Анонимен

преди 2 години

Главният обвиняем е Путин. Всички престъпления са по негова заповед!!! Надолу са зомбирани по веригата. Разстрелите се извършват отгоре надолу.

109

Възмутен

преди 2 години

До 120. Хубаво, ама нещо не си разбрал. Големият ми въпрос беше кой и защо направи война? А за конкретния случай не мисля, че този войник се е опитвал да оцелее.

108

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на мура за вдовиците ви. Не ме занивайте с долнопробна украинска пропаганда.

107

Анонимен

преди 2 години

Единствените които мразят руснаците са украйнските ***.Гръмнаха си АЕЦ-а фалираха си икономиката и се вкараха във война която не може да спечелят.

106

Анонимен

преди 2 години

До Европеец - стига истерясвал. Никой не те е упълномощавал да говориш от името на света. Западът не е света, и западняците народите в по-голямата си част не искат да са част от тази война. Този "свят" за който говориш, е в света на западните елити, не на западните народи - точно заради и тяхната безмерна алчност, ненаистност и властолюбие са причината за това на състоянието на Земята с всичките й проблеми.

105

SS

преди 2 години

Ако Русия почне да съди пленените в Азовстал за военни престъпления тогава кой всъщност е военнопрестъпник ? Истината е ,че това е евтина пропаганда ! Някой някъде учи ли войниците кое всъщност действие е военно престъпление и кое не ? В Бг армията знаят ли ? А 21год войниче лесно са го пречупили да признае всичко ! Ако украинските съдии и прокурори тия дето съдят войничето попаднат в руски ръце,друго ще пропеят ! Ще видим натовските генерали в Азовстал какво ще признаят ?

104

Анонимен

преди 2 години

До ЕвропеецЗа да си европеец както претендираш, требва да виждаш, че това голобрадо лапе е използвано от украинците :)))

103

Анонимен

преди 2 години

До 112. Едното няма нищо общо с другото. И един изгубен човешки живот е трагедия. Но показва мисленето ти. И стига с тези глу.пости за цирк, само руски канали ли гледаш?

102

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТОЧНО ТАКА...ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ТАЗИ ВОЙНА СА ЕЛИТЪТ В КИЕВ НАЧЕЛО С ШУТА ЗЕЛЕНСКИ!НИКОЙ ДРУГ!

101

Русия

преди 2 години

Кокаинцити дето разкарват на ляво на дясно туй момче, после да ни са оплакват.2х гъзовсталци са в плен.

100

Анонимен

преди 2 години

АЗ ИМАМ РОДНИНИ В КИЕВ И МИ РАЗПРАВЯТ,ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ СА ПРЕДИМНО В НЯКОИ ПРЕДГРАДИЯ...В ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА ГРАДА ЖИВОТЪТ СИ ТЕЧЕ ПО СТАРОМУ...РЕСТОРАНТИТЕ И МАГАЗИНИТЕ РАБОТЯТ,ХОРАТА СВОБОДНО СЕ ДВИЖАТ ИЗ УЛИЦИТЕ...НИКОЙ В КИЕВ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ БОРИ ЗА КАУЗАТА НА МЕСТНИЯ АЛЧЕН И КОРУМПИРАН ЕЛИТ...

99

Анонимен

преди 2 години

До Възмутен - не съм този който е написал, "на война като на война", но тази максима дали ни харесва или не е реалност - всеки, който се озове във военни действия, независимо от коя страна е, се опитва да оцелее - той и неговите близки. Да сме възмутени моралисти, когато не сме ние в тая ситуация е лесно. Ако утре ти си на война, вероятно ще убиваш за да оцелееш. Всяка война и всяка смърт е трагедия, но агресивния ти тон, към някой който просто констатира факти изобщо не е признак на зрялост.

98

Анонимен

преди 2 години

Кой е извикал телевизора дапоказват тоз цирк?