87

Анонимен

преди 1 година

Другарката пишман кукловод иска да е отгоре.

86

Рим

преди 1 година

Радев не постъпва дьржавническиДа и обьрне внимание да я успокои в интерес на дьржавата е - всеки мьж е минал прес това , неангажиращо сьвсем по приятелскиНинова макар и на вьзраст си е жена на която трябва да се обьрне внимание лично ас бих и обьрнал внимание , все пак бзлгария е на картаДьржавата преди всичко както е казал - Гай цезар известен като калигула

85

Анонимен

преди 1 година

Дон Кyрнeлий :)))

84

Самарин

преди 1 година

Нинова е политик от кариерата! Показва качества на "мъжко" момиче,била е и пребила в политическия живот у нас,но сгреши като се изсцепи,че тя е направила Р.Радев президент на България.Ти си го предложила,за да дръпнеш от авторитета му,а близо два милиона и половина българи гласуваха за него.На въпрос от журналистите,ще подкрепите ли Р.Радев за "Дондуков"-2,с голямо и дълго увъртане отговаряхте,ще реши националното ръководство на БСП.По кротко по отношение на президента!

83

стефчо

преди 1 година

Сори Корни - сърбай си попарата, която сама си надроби ....

82

Анонимен

преди 1 година

Бийте се, не се карайте. Взаимно да се унищожите дано комундeли.

81

:-)

преди 1 година

Ех Мъко Моя :-) Когато мятахте вдиганти юмруци на мегданя беше градивно поведение, сега пък разрушително стана :-) Приказки без аргументи!

80

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Това е самата истина, Радев полета на...крилете на БСП,за да стане президент. Тя и Цецка Цачева му...помогна

79

Анонимен

преди 1 година

"радев е президент на всички бьлгари" - Радев е клоун и е президент на малцинствата българи. Да те изберат с 60% от 40% избирателна активност са някакви си мижави 25% от пълнолетните или иначе казано 17% от пълнолетните и ти гарантирам, че гласуват за него не защото е 'убавец, а просто щото алтернативата беше от ГЕРБ. Радев е клоун и със сигурност е антипатичен на половината, ако не и повече българи, но със сигурност по-малко неприятен от оня другия клоун.

78

Калина

преди 1 година

До 92 Цвета,Барса,Деса Ало,интриганта нещо за Гинка и ген.Деса да кажеш а ? Негодник,лъжец.Мръсотиите ви вече не минават.Аре изчезвай бееее Не ща ..Ст Ни.к!

77

Ех

преди 1 година

Нинова, ако те слушаше главата, можеше поне да си на положението на Минеков.

76

Анонимен

преди 1 година

Тия Шушумиги в политиката си верват твърде много. Радев е президент колкото и Зеленски е, а Нинова е толкова жена колкото Азис.

75

Мьж

преди 1 година

Не смятам , че в момента трябва да има разединение - думите на нинова ясно подсказват , радев е президент на всички бьлгари да и обьрне внимание да я накара да се почувства обичана - в интерес на дьржавата еНавремето хановете не са си избирали дамите всичко е било в интерес на дьржавата и народа

74

перко

преди 1 година

Радев стана пезидент благодарение на Борисов, а Киро *** премиер благодарение на теб и жаждата ти за власт на всяка цена!

73

Та

преди 1 година

Какво стана с приялките й Мая и Татяна?

72

Анонимен

преди 1 година

Импексова, да си жива и здрава, че най-накрая видя сметката на комунистите.

71

чичо

преди 1 година

Да припомня на вас,а и на Нинова,макар че тя го знае по-добре от мен,тя беше само глашатая,други решиха за Радев.БСП имаха друг кандидат но буквално в последния момент го смениха с Радев.И знайте,това има връзка с цялата хронология на събитията-юмрук уж срещу мафията,после записи с кюлчета и пистолет,за да се провокират младите за стачки против ГЕРБ.Младите,защото по-порасналите знаем,че мафията са тия около Радев-БКП/БСП.Народееее -виж фактите и на следващите избори си вземи поправителния!

70

Анонимен

преди 1 година

Кой ми *** в гащите?

69

Цвета,Барса,Деса...

преди 1 година

Хора,които не могат да задържат едно семейство,няма как да държат държава.Такъв е каратиста Буйко,такъв е и фърчилото Гадев.Големи либовници,голема работа.Но децата са най-важното нещо на света и поведението ви е достатъчен факт да ви загърбим завинаги.

68

//////

преди 1 година

Радев не го създаде Нинова, а тиквата. Който и да бяха сложили срещу Цецка Цачева щеше да стане президент.