45

Аз

преди 1 година

Какви доказателства повече трябват?! Диваци убиха бг полицай наскоро, дегизират се като линейки и какво ли не? Естествено, че белите страни не искат България! Границата ни е супер несигурна!

44

Законите на Нютон

преди 1 година

1.Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние.Свободно въртящо се тяло запазва състоянието си на въртене с постоянна ъглова скорост, докато на него не действат някакви външни сили (моменти на сили), стремящи се да изменят това движение.2.Сила, действаща на системата отвън, води до ускорение на системата: F = m.a3.Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

43

Анонимен

преди 1 година

Тоя глОпак какво очаква? Рюте да му изпрати папка с доказателства? Как може да е толкова плиткоумен?

42

Някой

преди 1 година

Продължение от предният коментар. Ето как ще им върнете за разпадната промишленост например. Ще има шанс и за Шенген и т.н. Просто спрете да се карате и да сте като от детската градина на ти куклите дай си ми парцалките. Мисли, мислете като ги наблюдавате и с техните камъни по техните глави..... Пазара винаги подлежи на преразпределение ако знаеш къде .....

41

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е как се преминава българската - ами на вдигната бариера, без проверка един ден минават 50 камиона с контрабандни пилешки бутчета. През Кулата. На другия ден Ревизоро без предизвестие закарва смяната митничари които са за Калотина, на Кулата, а куладжиите ги праща по домовете да си почиват. настава рев, вой, сълзи и сополи. телефонни обаждания от министри, депутати - ама що така бе? Сегашния областен на Благоевград е точно от тия смени, дето обичат да работят в бараките при вдигнати бариери. Грешката е самв една, парите не се дават на бариерата, а на съвсем друго място.

40

Някой

преди 1 година

Ако имаше умни политици щяха да не искат Шенген в тези времена. Щяха да продължат да искат да се строят заводи в България от чужди инвеститори из всички краища да има работа за народа. Така и така всичко отива на разпад го направете така, че после да приватизирате всичко и си имате границите и започнаха да правят самолетите. Ако имаше политици с акъл щяха да мислят за България, а не за ЕС и други държави. Няма смисъл. Никой не го е*е за нас. Бъдете хитри, умни с ходове напред.

39

Анонимен

преди 1 година

Такива като Гешев в Нидерландия няма да ги назначат и за пазач на ке.нефи, тук го назначаваме за гл.прокурор.

38

Анонимен

преди 1 година

Ами да! Не са 50, а са 60 евра! Смешни сме. Факт е, че из България возят мигранти даже с автобуси, а тоя се обижда от обявената ниска тарифа. Абе, колко каналджии са вкарани в затвора?

37

баба мара

преди 1 година

ама от турция до сърбия не беше ли много повече рюте е забравил за нулите след50

36

Анонимен

преди 1 година

А за Евролаб разполагате ли с доказателства. А, не чакай, имате дебели пачки на очите. Все не чули, все не видели, все закона им пречи на нашите прокурори. Мафия и нищо друго.

35

Анонимен

преди 1 година

Не Нидерландиа, а ти трябва да знаеш, цвете присадено за главен прокурор. Срам е, че не знаеш и ще питаш.

34

Анонимен

преди 1 година

Ти не прикриваше ли кражбата на КТБ и затова те сложиха за прокурор? А за Мишо бирата и много други случаи, не си ли прикриватура?

33

Някой

преди 1 година

Никога няма да ни разрешат да изплуваме. Никой от тези държави в ЕС не иска да сме му равни. Така се отнасят и с нов в Европа. А всички държави който не са в ЕС и са в Европа и преобладава мюсюлманско население не ни обичат. Една врата като не се отваря те блъскай няма смисъл. Всяко зло за добро. Всичко в ЕС е фалш и лицемерие. Въобще няма право на словото или демокрация или да сме им равни. Останете ги тесногръди сноби изляти по калъп. Нарко връзката Холандия-Германия даже без 50евро

32

Анонимен

преди 1 година

Гешев, не се пъни, вече сте никой, никой, никой, да беше се пънал по-рано, когато вършехте престъпления с тайфата на толупа от Банкя! България вече ще бъде изолирана и смазана, либералите бяха последния шанс, който изгубихте!

31

Гошо пъпеша

преди 1 година

Ти си доказателство.Иначе Холандия показва истинското отношение на Европа към нас.Лицемерие !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Нашите наведеняци най-накрая усетиха, че ги клатят.

29

До 41

преди 1 година

Кой да защитавам? Полу-грамотни обирджии? Гешев, Доган,Борисов, Пеевски?! Щом тези са лицето на една държава, може да си представите надолу как е.

28

Анонимен

преди 1 година

Ние една магистрала към Европа строиме вече 20 години /не помна вече/! Срам и резил....дупки като варници, мрак...багерите изгниха от висене около Драгоман! Какъв Шенген, да не са кьорави...

27

Анонимен

преди 1 година

Защо се прави на паднал от марс , Нима не се виждат забогателите полиц.шефове ? такситата превозващи евигранти до софия , до лъвов мост, че ние обикновенните хора го знаеехме той не .Ай де холан не си невинен , стига сте ни правили на пати.ци .Нидерландия е ПРАВА ,

26

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на България е че има продажници и плювачи от най висше ниво до най простоватите ***, топят плюят, вместо да се вдигнат като стена и да защитят страната си.