33

ТHE Патриот

преди 4 години

Разпадът на ЕС и нато ще са истинската благословия за човечеството!

32

Анонимен

преди 4 години

Ако сме били донякъде цивилизация, бяхме благодарение на нългарските традиции, които русофилските полезни идьоти не успяха да унищожат напълно.

31

Един полу-грамотен

преди 4 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

30

Анонимен

преди 4 години

Световната Изтотия не започва с разпада на СССР, колкото и да им се изска на определени манипулатори. Това е само миг в общата Изтория на човечеството. А нежеланието, да се погледнат реалните проблеми в човешкото общество, ще води само и единствено до повтаряне на едни и същи сюжети.Паляците повтарят поведението си от преди ВСВ. ПО католици от папата, в качеството си на униати, не знайно от къде черпят самочувствие, но днес дори ЕО трудно ги търпи. А с Урки и Грозини, далеч няма да стигнат.

29

Анонимен

преди 4 години

До 19: "Слушай" плюнчо!Това дето са ти набили в безмозъчието за "комунизма" е пълен бълвоч,ЗАЩОТО,ПЛЮНЧО,В БЪЛГАРИЯ СОЦИАЛНО ИКОНОМИЧЕСКИ СТРОЙ "КОМУНИЗЪМ" Е НЯМАЛО!!!Имаше социализъм,а управляващи бяха БКП(като водеща партия) и БЗНС,досущ,както сега с ГРОБ и партенките му,ама тогава БЗНС се ползваше с много по-голям авторитет!Набиват ви в чутуирите този "комунизъм" и вие врещите като ***!Не зная баща ти какво ти е говорил,но съм сигурен,че въобще не си слушал,просто,защото си без моз

28

Анонимен

преди 4 години

До 40...Понеже Уважавах Йоан Павел 2 ри.И ненавиждам тая Английска мутра.Няма да гласувам или ти кликна минуса.Сега разбираш ли защо коментара ти ще бъде малко отразен?

27

Анонимен

преди 4 години

Не знам, какво издиша ама бедността беше във всеки дом. На всякъде беше един кокошарник. Градовете бяха панелни блокове и къщис кокошки. Коузети отвън, консерви и задпалост. Ти си тоя дето издиша. Ако мериш сегашното време с преди трябва да си умствено изостанал.

26

гост

преди 4 години

полския папа беше същия като този от снимката,преечели му да да възпитава деца

25

Sata NATO

преди 4 години

СССР се разпадна, понеже беше управляван от мало умното руско племе. Господ им даде Империя, те я проиграха. Загубиха военно, загубиха идеологически, загубиха технологично и икономически - индианци, милорд!Горбачов ги спаси от гражданска война и междуособни кланета като във всеки стандартен катун.

24

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съжалявам младите колко са захлюпени и не познават нищо друго освен потребителството. Въобще няма радост за душите им.Отивай там където ще намериш радост за душата, можеш!

23

Анонимен

преди 4 години

До 27.. Ще ти кажа защо! Защото и в която и държава да е.Все има откачалки на които всяка власт им убива!-:) А тук с богатите руснаци и по света най вече! Не с там от " любов" към строя! Бъди сигурен в това!

22

Анонимен

преди 4 години

Аз дъртите ги съжалявам. Горките не са виновни, че са живяли в тоя затвор. Минал им е живота в тъпотия. Изключително грозно нещо. Баба ми като и кажа, колко ми струва телефона и имам чувство, че получава 3 инсулта. Тя с Толква пари на времето е живяла 10 месеца. Кво да правиш лоша съдба

21

Анонимен

преди 4 години

тоя *** с какви очи говори за разпад?!? нали точно по негово време почна разпада на ЕС, с Великобритания която първа се осъзна?!? тръгнал да коментира СССР. долна работа са поляците, но тоя специално е един от най-гадните. Но и неговото време ще дойде.

20

Анонимен

преди 4 години

Тази английска мутра.Не му ли стан ясно.Че СССР се разпадна благодарение на продажния Горбачов? Който се продаде за 30 сребърника като Юда.Които Рейгън му обеща! И Горбачов го направи! Днес 30 г по късно..Горбачов осъзна че беше ГРЕШКА! Но късно уви!

19

Анонимен

преди 4 години

3 милиона руснаци има само в Германия и 400 в България!Що бягат от рая??

18

Анонимен

преди 4 години

Сега ти си стар и нямаш избор. Ако не си стар - всеки вижда какво е. Почивки, работа, техника, писане. Дори и сега седиш и пишеш :) Преди си седял и си гледал мазето. Разбираш ли ме.Сега има толкова възможности, че няма да ми стигне времето да ги напиша. Но най важното е усещането за свобода. Усещането, че няма военни ттпациии от ткзс-то :) Така че аре въс мина вашето времето. Адиус

17

Анонимен

преди 4 години

До 20В края на комунизма бях дете. Помня ясно картината. Беднота, тишина, и клюкари. Усещаше се дори във въздуха. Всичко беше схема на уреждане - храна, бензин, техника.. Всичко шушумушууу. Едни дядкки от село с кефевии очила си демонстрираха властта при всеки удобен случаи. Цяло лято консерви правиха всички, да имало за зимата. Режими на тока.. Абе гадна работа. Не ми трябва да знам повече... Спести си лъжите.

16

Анонимен

преди 4 години

Разпадът на ДСБ също ще е благословия .

15

Анонимен

преди 4 години

Баща ми като почне да говори за комунизма умираме от смях. Толкова *** на едно място не знам дали е имало. Господ да пази България от такова чудо. Радвам се на младежите сега... Живеят хубав и свободен живот.

14

Sata NATO

преди 4 години

Браво на Туск!Jescze Polska ne zginjela!