13

Анонимен

преди 4 години

Повече от благословия. Вечен респект за всички държави събирали империята на злото в Европа. Най мрачните времена в Европа.Не мога да си представя да бях живял най хубавите си години 20 - 30 в режим пълен с военни ***, без да мога да изляза да видя свят, без пари ь без нищо. Вечна Слава на всички вас съборили гомор.

12

П

преди 4 години

Този няма какво да каже почво с ссср отивай в полша вече оправи ес

11

Анонимен

преди 4 години

Разпадът на Австро-Унгария, Германската империя, Османската омперия, Британската империя, Югославия също са велики събития и благословия за народите и демокрацията. Трябва да ги празнуваме по европейски.

10

Д

преди 4 години

За никой не е добре ссср беше найдоброто нямаше разделения на държави градове и беше найголяма държава в света поляк какво може да каже полша не може да се сравнява с ссср и русия и негово време изтече

9

Анонимен

преди 4 години

Хаха - разпада на СССР беше благословия за запада като цяло - милиони образовани емигранти запълниха трудовата дупка там за да компенсират техния демографски срив. Опита да повторят схемата с близкия изток се провали така че все пак ше трябва да се реформират. Изтока си научи урока и почна да се съвзема икономически така че емиграция от там йок - хората почнаха да се връщат и тренда ще става все по силен...

8

Анонимен

преди 4 години

Разпадът на ЕС ще бъде истинска благословия за Източна Европа.

7

Анонимен

преди 4 години

Интересно, ако ЕС се разпадне след време и някой му избълва същите неща, но срещу ЕС, каква ли ще му е реакцията? Щастието за един е нещастие за друг. И ние се нагледахме на еврокомсомолци.Западния модел на успех е свързан с колонии или някой да им работи за без пари. Просто няма как да съществува и толкова "еко"-общество, ако някой не му произвежда евтино еко-технологиите.

6

Анонимен

преди 4 години

СССР беше благословия за същите народи. Спасиха се от руския царизъм, станаха равноправни граждани на Съветския съюз. Цивилизоваха се, образоваха се. Сега са най-цивилизованите в Близкия и Средния Изток.

5

шляпалника

преди 4 години

Разпадът на Европейският съюз ще бъде още по-голяма благословия, за още повече държави!

4

Анонимен

преди 4 години

Не го ли пенсионираха вече тоя .Като нашата пастирка -измечва нещо антируско когато не го питат и после бегом на опашката да духа.

3

Анонимен

преди 4 години

EС се разпада, САЩ са в тежка политическа и икономическа криза.

2

Чичо

преди 4 години

Тускович яко се е заблудил (както обичайно). Крахът на СССР по-скоро ги съсипа тия страни...

1

гост

преди 4 години

тоя на снимката мраззи първо себе си и след това всички други с една дума и, о д