34

Вела

преди 3 години

За едни вирусът е нищо, защото са го карали на крак. За други е чудовище, защото са загубили близки. Аз познавам и от двата вида!Самата аз го изкарах леко, с 3 дни температура и втрисане и само това. Но съпруга ми пи 3 антибиотика, защото направи тежка пневмония, 2 дни не можеше да поеме въздух. Страшно е когато гледаш някой, когото обичаш в такова състояние и осъзнаваш че не можеш да му помогнеш.Недейте осмивайте наплашените, не пустосвайте пренебрегващите!Всеки от тях има своето право!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Аз пък предлагам както американците с индианците. Като не искаш да си отговорен и зачиташ правата на другите хайде в резервата. Па там шериат, мангъсариат, чалгашириат, булгародебилиат и каквото е друго те кефи да си изповядаш. А не заради глупостта на такива да се похабява енергията на цялото обществото и да се налагат строги мерки. В Южна Корея се справят само с едни маски и дистанция. Ама там май няма чалга? И "асфалта не се яде"не се тачи.

32

Etien

преди 3 години

Чакай да гръмна с ножа!

31

Яша Бе Фончо 2

преди 3 години

Боже Господи, какви *** стоят начело на тази държава...

30

Анонимен

преди 3 години

Голяма грешка на математиците е да считат че биологичните закони се подават на математическо моделиране, става дума не за предмети а за живи организми, от които няма дори два напълно идентични....

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя не съм го виждал да пресметне нещо, което в 3 клас не знаят

28

Анонимен

преди 3 години

Инфо-вирус.

27

Истукан

преди 3 години

Вирусът не е толкова страшен, но се всява страх точно от учени като този.

26

Вела

преди 3 години

Кажете на последователите на Великата мазна коса, че ще им затворите заведенията и гледайте как за 20 мин ще изпраскат 300 коментара със жлъч и отрова!Успокойте се! Тоя път нито вие, нито учениците, нито никой не е виновен за хала на който сме! Винонен е Британския щам, който можеш да го хванеш и докато пазаруваш в Била, и докато вървиш сред народа където и да било! Виновен е Брюксел, защото ни прецака с ваксините! Сега давайте да се обединим и дружно да решаваме проблема!

25

Анонимен

преди 3 години

Математици лекуват вируси, здравни министри инспектират магистрали да ви се ра у шапките дифузно

24

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

След няколко седмици почва Сезона на морето.Дори Обзор да се отцепи(нормално е), пак ще се завъртят мнооого милиони парички на брега ни.И пак ще бъдат изпрани много милиони.На кой му дреме за Ковид тогава ?!?!

23

Анонимен

преди 3 години

Къде ги видя тези 3 "локдауна". В Бг не е имало затваряне. Забрана да излизаш от квартала ти, да се придвижваш свободно, което е истински "локдаун"! Миналата година в Европа ги затвориха тотално и хората започнаха да правят изпълнения от балконите, а нашенеца и той, въпреки че не му е забранявано да излиза от панелката.

22

Анонимен

преди 3 години

До ExpertДа не е вярно нещо дето да е казал досега, или прогнозирал? Давай. Факти, не голи определения и обидни епитети. Но си имате Пророк Мангър дето обеща юли 2020-та. Повтарям ЮЛИ 2020 да отмине като ЛЕК ПОЛЪХ!!!! Новините от Словакия гледате ли? И там ли плашат? Вече прехвърлят тежко болни в Германия!!! Не могат да ги поемат. Нашата здравна система била лоша? НОЩ не се справял? Гнусна политика със живота и здравето на 80% знаете какви. Някой го спирал за 3-ти март. "Не се ПРЕПОРЪЧВА"!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Уважавам математиката, но на този нито една прогноза не се сбъдна.Напротив, всяка прогноза му се сбъдна, и то защото е математик захранван с данни от медици.На Мангъров нито една прогноза не се сбъдна, защото нито е математик, нито има данните с които Витанов работи.

20

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се построят няколко затворени градове. И всички уплашени да се заселят там, да се ваксинират редовно и да живеят спокойно и щастливо без никакви опасности.Така и те и останалите които пък не искат отровите ще са доволни и няма да си пречат и дискриминират.

19

Анонимен

преди 3 години

Точно както прогнозирах за Март. Сега още една порция ковчези . Да ви е сладко балъъци . От цялата история излезе, че сме си същите неорганизирани нахални глуповатии амеби . Всички сте лесно предвидими.

18

Анонимен

преди 3 години

Какво пише на теста на снимката? Яйца?

17

Математик

преди 3 години

Уважавам математиката, но на този нито една прогноза не се сбъдна. Добър е да всява на паника обаче. Може би е щастлив, че има трибуна да се изказва. Преди пандемията никой не го е знаел.

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя плаши хората

15

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14ЗЛТЕНОооо, пак ли ти нов НИК?!