70

Анонимен

преди 3 години

Абе като е толкова зле руската ваксина, защо не я пуснат в Европа та да се комплометира окончателно? Нали сме пазарна икономика?

69

Анонимен

преди 3 години

Като гледаш германците как живеят и руснаците как живеят?

68

Мнение

преди 3 години

Ной-верният тест за ваксината Спутник е да я предоставят свободно и да се види дали ще има търсене. Дали населението ще се реди за Астра Зенека или за Спутник? А иначе хейтърите да си пишат. Може и докато чакат на опашка за .... познайте де!69719

67

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДобре, че са червените лакеи като теб, за да покажат на ЕС правия път и да научат европейците на ценности.

66

Анонимен

преди 3 години

Дойче Зеле? Нали?Прочетох само 2 изречения и познах. Бля бля бля боя бляПутин лош, Меркел добра

65

ПРИЯТЕЛ

преди 3 години

До АнонименМОЖЕ ЛИ И АЗ ДА УВАЖА НЯКОЛКО ПЪТИ НЕЛИТО

64

хаа, хаа хаааа

преди 3 години

Когато задали на Горбачов въпрос защо трябва да разпускаме Варшавския договор, на него се крепи сигурността ни, той отговорил - като разпуснем Варшавския договор на запад ще разпуснат НАТО, няма да харчим по света повече пари за оръжия и всички ще живеем добре!

63

Анонимен

преди 3 години

Орбан и Вучич взеха руска ваксина,но самите те се ваксинираха с китайска.Що ли ?

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА западните ваксини има ли ги на запад, или?

61

Анонимен

преди 3 години

90те години Горбачов и Елцин се отказват от комунистическата идеология, всичко се разпада, разпуска се Варшавския договор, СССР не съществува, край! Вече никой не застрашава запада. НАТО защо не се разпусна? Нее, тук не става дума за комунизъм, СССР, идеологии, става дума за Русия, Русия трябва да бъде унищожена.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69"Тук удва и въпросът защо европата одобри Файзър и Асртра доста бързо, а за руската ваксина се влачат?"Идва въпроса за неграмотните.Отговора е, че Пфайзер и АстраЗенека си подадоха документите, а руснаците лъжеха, че ги дискриминират, а не си ги подаваха. Подадоха им ги от една германска фирма и то на 1ви март.

59

Анонимен

преди 3 години

Тук удва и въпросът защо европата одобри Файзър и Асртра доста бързо, а за руската ваксина се влачат? Страх ли ги е? Че те, докато вземат някакво решение, може да стане

58

Анонимен

преди 3 години

Спутник -V, тя в Русия я няма ,вие я искате в Европа.Всичко около тази ваксина е само политика

57

Анонимен

преди 3 години

Единствено ДБ може да излъчи някой добре проверен и легитимиран американски премиер министър и да спаси България.

56

Анонимен

преди 3 години

Тъй като никой от помазаните врагове - Русия, Китай, Иран, Куба, Венецуела, Северна Корея - не прави нищо, за да заплашва американците, е необходима война в Донецк и Луганск, където българсият народ ще вземе активно участие за да защити американските интереси.

55

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая! Доживях новата статия от Heлa Пpoзтата на тема "Гадните рашъни ни искат пари за петрол и не искат да умрат лесно"! Еваларка, Heло! Ти си пич! Уважаам та мноу!Започваме направо от втория ред! Такова нещо не е имало до сега:"...един от най-големите врагове на континента..." - Въх! Серизно ли? Амчи, враг ви е Русия! Поне четири пъти я напада Европата и гадните руснаци не щат да ***! Не се предават! Баси гаднярите! Дъ ийвъл оф дъ юнивърс!

54

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Доста показателно за качеството на руската. Да избереш китайска пред руска." - та и в холандия един от инспекцията им ро лекарствата заяви, че КИТАЙСКИТЕ са по-добри от западните.."Горкия неграмотен червен лакей. Успокой се, моето момче, драсканиците ти нямат ефект.

53

Подлеций

преди 3 години

То дето казваше баба ми,за криво колело прав път няма,то и за болните на мозъци на лидерите на ЕС все им се привижда призрака на Русия. Ами дреме ми на Путин,ч е еврогрйовет се правят на умни. Нека поизмре народа в ЕС. Какво им пука на богаташите. ЕС се състои от 27 държави, между които няма никакво разбирателство, се пък Англия му би дузпата. А Русия продаде на 56 държави Спутник Трябва да си много *** за да не можеш да разбереш какви предатели са начело на държавите си.

52

Анонимен

преди 3 години

Еднократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.)

51

Анонимен

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.