90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Русофилите вече подготвиха ли ви от Москва какво ще лалате когато се опитат да анексират и Донбас? Това да дрънкате за война от страна на Запада ли е началото на кампанията? Защо не кажете, да се включи и шефа ви на Дондуков в празненствата по случай новите анексии?

89

Анонимен

преди 3 години

до СветозарА ти що не заминеш за САЩ да миеш афроамерикански тоалетни да изкараш някой долар и да се ваксинираш с американската ваксина? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

88

Светозар

преди 3 години

Ей, другари русофили ! Никой не ви спира. Вървете в Русия и се ваксинирайте със Спътника. Самите руснаци не го искат, ама вие твърдите, че бил велик. Кой ви спира ?

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Само някой отчаян политик, който се притеснява от простотията на чалгаджиите ще си помисли да се моли на Кървавото джудже за нещо, което няма да получи в близко бъдеще. Разбира се, че Европа ще си реши проблема с ваксините. Тя вече го прави и до 2 месеца той ще е решен. После ще има излишък, докато мужиците още кретат.

86

Факт

преди 3 години

Ваксинациозната политика на ЕС се провали, понеже беше твърде политизирана !

85

Анонимен

преди 3 години

Мдааа....., Западният политически елит с щаб квартира във Вашингтон подготвя "почвата" - в лицето на западноевропейския и американски гражданин - за война с Русия!При това въобще не си дават сметка за последствията в глобален мащаб.Извода, е:- или са тотално изперкали ДБЛ-и- или икономическата и финансова криза, която може да ни връхлети е в невъобразими мащаби.А, може би и двете...

84

Анонимен

преди 3 години

А българите добре ли живеят в ЕС и НАТО, вече 30 години със запада...?

83

Коритаров LIVE

преди 3 години

Коритаровчетата са налазили коментарите навсякъде и дpищят навсякъде.

82

Анонимен

преди 3 години

A някой да ви е предлагал Спутник-V? Решавайте си собсвените проблеми със западните ваксини които не можете да произведете достатъчно, и не се грижете за Русия!

81

Анонимен

преди 3 години

Само едно да изясним - кога медицината и здравето на хората стана политика, идеология, че и геополитика? Преди кримската криза и от Русия и от Китай са се използвали препарати.

80

Анонимен

преди 3 години

Продължава плана с вируса в света и психозата създадена от световния елит като е наредено на правителства и медии да занимават хората с вируса като отместят фокуса от световната финансова криза.Доцент Мангъров ви каза истината.Но само осъзнатите и мислещи хора го разбират.Колко малко еволюирал е човек за да си сложи ваксина в тялото.Хората приемат един вирус а не приемат Бог техния създател. Странно нещо.Вируси винаги е имало.Най големият е невежеството на хората!!!

79

Анонимен

преди 3 години

До До 85/87"Твоят пост е фийк нюз. От Брюксел все още изучавали документите. Русия има договори за доставка с над 40 държави, в Брюксел изучавали."Руснаците нарочно не си внасяха документите за разглеждане, въпреки че можеха да го направят преди ПОНЕ 4 месеца. Всеки сам може да си направи изводите защо те и техните лакеи реват за "дискриминация".

78

?

преди 3 години

И как така не познавам нито един заразен от ковид? Как човек изобщо ще се ваксивира срещу нещо, което не съществува? Що не дадете имената на починалите, а само мъж на 72, жена на 35. Дайте имена и ЕГН да видим дали съществуват такива хора.

77

Анонимен

преди 3 години

Изводът е, че на кривата ракета космосът й е виновен.Всички лъжи за Риси я ще лъснат когато евробюрократите се изправят пред лавината от заразени.

76

Анонимен

преди 3 години

"Спутник" може да се използва само ако отговаря на европейските стандарти.-----------А, АстраБозата отговаря ли?

75

Гост

преди 3 години

Мога да се обзаложа,че нито един от форумците хвалещи руската ваксина няма да си я постави. Напротив, всички са си поставили(или са се записали) за Пфайзер

74

До 85

преди 3 години

Твоят пост е фийк нюз. От Брюксел все още изучавали документите. Русия има договори за доставка с над 40 държави, в Брюксел изучавали. Но Астрата е пуснаха бързо заради пандемията щото не можело да се чака.... и кво прайм сега? Абе ти в кое измерение живееш?

73

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИзтъркаха ти се лафовете, но за сметка на това лакейството ти става все по-очевидно.

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Кой не "я пуска"?Докога ще повтаряте фейк нюз?

71

Анонимен

преди 3 години

Руснаците поне имат избор на ваксина : Спутник лайт,Спутник V,Спитник М....С Путин чрез Спутник напред към нови върхове.А и никой не пише за странични реакции.Ако някой руснак умре и случайно се даде гласност,то той е умрял от препиване,нов никакъв случай от ваксината!