37

Д

преди 2 години

Съгласен съм, че в България нивото на хората е много ниско. Но фактът, че не се бодат без да се замислят с разни експериментални бъркочи, не е аргумент за това. Всички " интелигентни" ковидваксърчета явно възможностите ви стигат да видите само едната страна, но не и цялостната картина. При вас е едно сляпо вярване в " науката". Като че ли сте живели в някой друг свят и не знаете, че тук преобладава отрицателната енергия , че омразата, алчността, лошите деяния без капка съвест преобладават.

36

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 20 - "световните изследвания сочат, че антиваксъри са нискоинтелигентните" - и къде ги видя тия изследвания, по телевизора, нали? :D

35

Анонимен

преди 2 години

На запад при демокрацията започнаха да ги убиват несъгласните с ваксините. В Белгия убиха един защото не беше съгласен с политиката на политиците и вирусолозите, цялата армия бяха вдигнали цял месец да го търсят, и не могат да го намерят в такава малка страна, а накрая се оказало, че тялото му било в някакъв парк, пък цялата армия и вертолети с топлинни сензори не могли да го открият.

34

Анонимен

преди 2 години

"Не бъркайате Антиваксър с Koвидиoт" ...че кой ги бърка бе?!

33

LosHo

преди 2 години

масово народът няма достатъчно информация за ваксините срещу Ковид19 и вярва на конспирации за чипиране и др. Особенно политик да обяснява на българина за ползите от дадено нещо, българинът съвсем ще се отрече от това нещо. Няма ги лекарите, които да са за пример и които да обясняват на народа, че именно тези ваксини са спасението не само за човешки животи, но и за икономиката на страната. Не случайно евреите бяха първи с масовата ваксинация! А при нас цари пълна дезинформация и Мангъровци!

32

читател

преди 2 години

западните лекари правят каквото им кажат, няма мисъл, а нашите, освен, че са страхотни специалисти, което е доказано 100 %, са мислещи и като такива, съответно, са съмняващи се хора!!! мислещият човек се съмнява, а *** приема всичко за истина! нормално е да не агитират и да не се ваксинират! За нас има още надежда, ако не си изпуснем всичките медицински специалисти да избягат от БГ

31

анонимен

преди 2 години

То всички по света тъъъпи,, а само ние - умни? Я стига. Все на първо място отзад - напред!

30

Не!

преди 2 години

Имаме шанс да се измъкнем от този ваксинален капан, в който ни вкараха глобалистите! Няма да им мине тука номера. За пръви път проклетията ни е полезна.

29

Анонимен

преди 2 години

Е хубава работа ! - изпотрепаха се да ни убеждават по медиите колко е хубаво и полезно да се ваксинираме а самите те не искат да се ваксинират.Ама информирайте се , ваксинирайте се , прегърнете живота !

28

Анонимен

преди 2 години

КовЕдарите от последния ден и последната седмица са в ступор! Всичко приключи! След 1-2 седмици сами ще го осъзнаят.

27

Анонимен

преди 2 години

Владо, сам ли си пишеш бе баце, това да не е още един от страничните ефекти? Докладвай!

26

ahfhjhgghjg

преди 2 години

Тези 20% от избирателните списъци ли ги смятат или от реалното население, понеже разликата е значителна.

25

анонимна

преди 2 години

Досега доколкото си спомням, плюехте масово лекарите, я някои и ги биеха. Сега друга я запяхте........И да, точно произлизат от нас......

24

Анонимен

преди 2 години

Мен ме порази, изпитах студенина в гърба, на следващия ден бях чисто нов човек, все едно бог ме е докоснал :)) Сигурно само сакатите и генетично болнавите ги поразява тази "страшна" болест :))) Не виждам трупове по улиците, мейби ако аз ги направя трупове, тогава ще се оправи положението.... хахахаха :)))

23

Анонимен

преди 2 години

БГ лекарите произхождат от БГ стадото, завършват и престижните университети в София и Варна. Което е читаво, бега на запад. Та всичко е точно.

22

Владо

преди 2 години

До do 9 ВладоНапълно вярно! Постоянно отбелязваме антирекорди по всичко. Но никой не се замисля, че проблема си е в нас самите, а не в политиците или в някой друг. Всички проблеми произтичат от всеки един от нас индивидуално, не само като общество. Обществото е съставено от индивиди, а проблемите на нашите индивиди започват от ниското качество на образованието. А то няма, как да е високо, при положение че учителите също са необразовани! Много тъжна картинка.

21

Анонимен

преди 2 години

В Испания вече допущат българи без отрицателен тест ПиСиАр или какъвто и да е друг, без ваксинация или вкас.паспорт. Мдааааааа...

20

Анонимен

преди 2 години

Учете се от възрасттните и ги почитайте!

19

анонимен

преди 2 години

До тъжна гледка - световните изследвания сочат, че антиваксъри са нискоинтелигентните. Що се отнася до бг лекари, те произлизат от народа, а не от МАРС.

18

Мнение

преди 2 години

Защото тези лекари които са умни и интелигентни те не се ваксинират!Ваксинират се главно пенсионерите,невежите,неграмотните и гербераските xyнвейбини на държавна ясла под заплахата че ще ги уволнят!