95

До 100

преди 2 години

За Слави незнам но Радев 100% отново ще го изберем народа за президент защото е народния президент. Пий една студена вода и се гушни в прегръдките на новия си мъж от Авганистан

94

Анонимен

преди 2 години

т.е. Славчо не говори за моралния аспект, дали оня е лъгал или не, а набляга на давността, отдавна било ........ Славчуу, добре че никой не ти се върза на правителствуту ... аман от нагли тариакти ей.

93

Lora

преди 2 години

До Анонимен 99Правните професии ще бъдат едни от първите, които изкуственият интелект ще замени. Доказано е. От адвокати в бъдще нужда няма да има.

92

Анонимен

преди 2 години

Спомнямси, че преди може би над 10 години се разгоря научен спор за дисертацията на Б.Борисов. Оказа се, че той не е новатор, а е попреписал от руски книги. Така де, няма да се мъчи човекът да измисля нещо ново, като може да се заимства. А и Висшата милиционерска школа е закрито учреждение, оттам вести навън не излизат. А и ББ не се хвали много с дисертацията си - току виж се заинтересуват враговете от нея и точно пред изборите научно го разнебитят

91

Анонимен

преди 2 години

До АХАХАХАСтига глупости има леки престъпления , има и тежки престъпления, някои дори са убивали хора и са крали държавни пари като разпрани и са в управлението, този за една статия и изпит , вече го дамгосахте, ми то и Кирчо трябва да осъдите за фалшификация на документи, ако разсъждавате така

90

Иван

преди 2 години

Ако не беше трагично всичко, което се случва в българскатаполитика, щеше да е много смешно.

89

Анонимен

преди 2 години

Славчо и Кремълския търтей Радев си заминават скоропостижно.

88

Анонимен

преди 2 години

А кажете ми по Конституционно право какво по дяволите ще откриваш, че и научни статии да пишеш?! Формула за поумняване на политиците и министрите ли?! Прави бяха като опредялаха правото, като пропадаща наука.

87

Анонимен

преди 2 години

До Бай *** - Кажжииии МУ УЕЕ! кажи му дай знай то тарштляк!

86

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 79Сега бившите партийци от БКП пък са най-големите антикомунисти, накъдето духа вятъра и те натам, хахахаааааааа!

85

АХАХАХА

преди 2 години

Славчо, този не ви ли беше Асото в колодата, върха на копието на "професионалистите" в партията ?! След като го предлагаш за Министър председател, а след това за министър на МВР значи е върха на сладоледа във вашата сбирщина.....какво падение.....Сбирщина от парвенюта, плагиати и обикновенни ***.....

84

Анонимен

преди 2 години

"Предлагаш човек, който ще използва държавата, така както и науката - да печели на гърба на друг. Т" - За държавата не знам, но з анауката - ами то дурга употреба има ли уе, шефкет!

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 - Къф ер малак та гони уе??

82

Бай Ганю

преди 2 години

До Анонимен Знам как се пише, чел съм Алеко Константинов. Позволи ми да пооригиналнича

81

Анонимен

преди 2 години

По-добре замълчи. Каквото и да кажеш в случая е тъпо. Предлагаш човек, който ще използва държавата, така както и науката - да печели на гърба на друг. Това е просто поредната куха тиква, повтарям - куха тиква, с огромно его, на което ние трябва да ръкопляскаме. Айде бЕгайте!

80

Анонимен

преди 2 години

До Бай ГанюПише се бай ***, с ер малък и о, след съгласна буква, ььььььььььььььььо

79

До анонимен 79

преди 2 години

Знаем ги тия по "научни корифеи" по История на БКП и ДИМ к'ви бяха. Цял живот едни и същи "научни" статии изпълнени с хвалба към Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, та даже академици ги правеха и безплатни апартаменти в центъра на София им раздаваха.

78

Слави

преди 2 години

Че то преди ИТН и сценаристите ми плагиатстваха смешки, то ако и това се брои ще остана без кадри за партията, бе!

77

Бай Ганю

преди 2 години

Петър Илиев е пълен gAл0ш. Обаче Слафчу ме накефи, че го тури на Прокопов. Сега остава на 14-ти ноември и ние да го турим на другата пионка на Прокопов - американско-соросоидния резидент Румен Radeff.

76

Отвраааат....

преди 2 години

Гадна чалгаджийска мутро, стана ясно, че си депесарска под.лога....Кажи поне едно "извинете" на доцентката, която ти и Очвата глава Тошко охулихте, преди да си проверите ФАКТИТЕ ! Кой още вЕрва на тия самозабравили се наглеци ?! Не беше ли Петър с вас, от времето на референдума ? Кой го внедри този ? Ти не знаеше ли какъв е от самото начало ?