115

До анонимен 120

преди 2 години

Да не забравяме и правните великани от нежната част- проф. Йорданка Зидарова - Международно частно право, проф. Цанка Цанкова - семейно право.

114

Унуфри

преди 2 години

След като, според ИТН за престъпления извършени преди създаването им, не се носи отговорност, то тогава и Боко е невинен за нещата в които го обвиняват... понеже, ако е бъркъл в кацата с мед, то е било преди учредяването на ИТН ....

113

Ехо

преди 2 години

Е, щом е плагиатствал преди ИТН, няма никакъв проблем, нали Славчо?! Поредните лъжци сте вие!

112

Анонимен

преди 2 години

То че е преди това, така е. Но това няма да оправдае безумното му поведение когато скачаше и заплашваше как щял да се разправи с всеки който петнял името на Илиев. А сега ами то ние нямаме нищо общо, той да се поемел отговорността, ей ама като се излошиш така обикновенно свеждаш глава, извиняваш се и си поемаш последствията а той пак се заобяснявал. Ей никакво достойнство и това си е!

111

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ... Ами има - от кол и въже като събираш разни ***. Кандидат за вицепремиер, който е толкова некадърен, че даже не може да препише нормално. Даже не може да препише! Някаква банкянска мутра, която не може да върже три изречения. Цар, който така ни "оправи", че още не знаем къде сме. Някакви неадекватни патрЕоти, кумунисти с кинти в швейцарски банки, дилъри на наркотици, чалга и откровена простащина. Къде си вярна ти любов народна? Като ви бесим по стълбовете ще видите...

110

Анонимен

преди 2 години

До до 118Такова предложение може да направи само някой растнал на пъпа на София, повтарям София. Ние от провинцията имаме задръжки и разбиране за чест, затова внимавай с неприличните оферти извън анонимните форуми.

109

Шаш

преди 2 години

Този отново не е адекватен.

108

Вихър

преди 2 години

То и ГЕРБ са крали преди да бъде създаден ИТН!!! По твойта логика Славчо, това вече не е проблем и можеш да подкрепиш тяхно правителство!!! Голем смех са тези чалгари...Интересно ми е какво ще каже сега и Тошко за Илиев

107

Анонимен

преди 2 години

Едно време какви изтъкнати и съвестни юристи - преподаватели имаше в ЮФ на СУ - гиганти в своята област - академик Стефан Павлов (наказателен процес), проф. Живко Сталев (граждански процес), проф. Петко Венедиков (римско и вещно право), проф. Михаил Андреев (римско право), проф. Борис Спасов (конституционно право), акад. Петко Стайнов (административно право) и много други изтъкнати учители. А днешното - ПЕТЪР ИЛИЕВ, ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ - УЖАС!

106

До 118

преди 2 години

Време е да ми полапаш!

105

Анонимен

преди 2 години

До УнуфриДа, но само ако си техен партиен член, иначе си се носи отгонорност.

104

Унуфри

преди 2 години

Значи, според Славчо за престъпления извършени преди създаването на ИТН не се носи отговорност ?!? Че те ако вземан наистина властта ще обявят масова амнистия ?!?

103

Анонимен

преди 2 години

За преписване от чужди публикации преди 10 ноември на виновния се отнемаха научните степени и звания и той се уволняваше дисциплинарно. Интересно защо именно в Меката на правото - ЮФ на СУ толкова години са си мълчали, Та дори Сл.Тр., който няма нищо общо с науката, се закани наскоро строго, ама много строго да накаже изобличителите. Освен в някой момент да си е въобразил, че е Сталин Знае ли човек е тези тежки времена какви мисли може да му хрумнат

102

Анонимен

преди 2 години

Храната ще поскъпва.

101

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е призовала за спешна помощ заради недостига на храна. Бразилският президент Жаир Болсонаро заяви, че британският премиер Борис Джонсън го е помолил да сключат "спешно" споразумение за доставка на храна, която е в недостиг във Великобритания, съобщава Ройтерс. Високите цени на газта принудиха много местни производители да затворят оранжериите.

100

Анонимен

преди 2 години

И всички партии, които предлагат кабинет за в бъдеще -да се научат, че за всяко министерство трябва съответния кадър-министър. Напр.:Министерството на правосъдието - юрист Министерството на околната вода и водите - биолог, химик или екологМинистерството на енергетиката - физик или инженер. Министерството на здравеопазването - лекар. То така трябва да се прави, а не МВР да го управлява икономист.

99

негласуващ

преди 2 години

Чалгаря грачи плагиатствани и крадени чалгии,защо и този случаен някакъв си да не плагиатства и той!Мошеници!

98

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Славчо, а откога Петър Илиев ти крие парите в офшорки в Барбадос? Преди или след създаването на ИТН?

97

Казва, че

преди 2 години

Симпатизантите на ИТН са потенциални плагиатори.

96

Затова Слави

преди 2 години

трябва отвреме навреме да се вслушваш и в другите, а не само в Тошко Африкански.