10

Анонимен

преди 7 години

Напразно се опитвате да манипулирате общественото мнение в България.Ердоган е продължител на идеите на Ататюрк и го е заявявал нееднократно.

9

Анонимен

преди 7 години

МНОГО ни интересува, защото България силно наподобява този модел.В София, Пловдив, Бургас и Варна гласуват едни хора, а в павликени, костаперчово и долно *** съвсем други, които силно мразят "ония от жълтите павета" и си мечаят за"байтошовото време", когато "всичко им било безплатно".Обикновени при.митиви сър!

8

жеко

преди 7 години

щом всички европейски медии включително българските го оплюват значи прави правилна стъпка, само по това човек може да се ориентира, човека прави народа и страната си независима а го обявяват за какъв ли не , същото беше със Садам, Кадафи а сега е с Ким и Путин, Ердоган вероятно също ще бъде обявен за диктатор

7

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

Големи части от турското население се отнасяли с резерви към реформите на Ататюрк. Образованият градски елит ги одобрявал, но дълбоко свързаното с традициите мнозинство не искало и да чуе за тях. Повечето турци се съпротивлявали срещу въвеждането на Григорианския календар, на лаицизма като основен принцип на републикатаАМИ КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ ОТ НАРОД НА КОЙТО ВЕКОВЕ НАРЕД МУ Е ВТЪЛПЯВАНА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ ,НАРОД ЧИИТО ГЕНЕРАЦИИ СА ПЛОД НА ИНЦЕСТ / БРАКОВЕ МЕЖДУ БЛИЗКИ РОДНИНИ ?!

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИнтересува ни, защото в непосредствения югоизток един ненормален човек с власт става все по-ненормален и придобива все повече власт.Нормалните са първите жертви на ненормалните, така че най-добре започвай да се интересуваш.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако не ни бяха съседи, грам нямаше и да ме интересува. Но сега ни интересува и то доста.Отделно, че това е добър предтекст на журналята да не задават доста по-належащи въпроси от родното ни битие.

4

анонимен

преди 7 години

интересува ни кои стои отсреща щом султаньт си позволи да свали руския самолети да убие посланика нищо няма да го спре в обичта си кьм бьлгария така че катозаиграе мечката в двора на комшията ясно е кьде ще се спре в сьседния двор

3

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ СИ ОСТАВА В АНАДОЛА.ЕВРОПА Е НЕДОСТИЖИМА ЗА ТОВА ИЗОСТАНАЛО НАСЕЛЕНИЕ.

2

Анонимен

преди 7 години

Чувал съм, че Ататюрк решил да забрани забрадките. Приложил *** метод. Въвел закон - всички леки жени да ходят забрадени. На следващия ден в Истанбул една забрадена нямало.

1

Анонимен

преди 7 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА