10

Анонимен

преди 5 години

Това, ако е вярно ми прилича на рекет и изнудване.

9

Анонимен

преди 5 години

Цветан Цветанов е знаел за сериозен казус свързан с Артекс Инженеринг и е инициирал проверка срещу тях. Четири дни по-късно той се сдобива с луксозен апартамент в сградата Летера на ул. "Латинка" 8. който преди това е на собствениците на Артекс Пламен Мирянов и Весела Мирянова. Така проверяващият и проверяваните експресно си прехвърлят едни имоти, а преписката, проверката и резултатите от нея потъват неизвестно къде.

8

ха-ха

преди 5 години

Ако направите така че за обикновените хора да бъдат по 600 евро квадрата, ще се има успех всичко друго е подкуп с цел облага, деклариране на по-ниска суми за по малък данък и такси и т.н все наказуеми по закон неща.Доматите с колците не ги ядем сега да ни се правите на ни лук яли, ни лук мирисали.

7

Анонимен

преди 5 години

Другаря говори за Брекзит, боже опази.

6

да бе

преди 5 години

Упс, я вижте какво излиза:Само 4 дни преди да купи апартамента си в сградата с буквите на улица "Латинка", Цветан Цветанов е инициирал проверка срещу строителната фирма. Като председател на комисията по вътрешен ред и сигурност в парламента, той е изпратил до столичния кмет Йорданка Фандъкова писмо, с което иска тя да извърши проверка на "Артекс" . Само 4 дни по-късно той сключва сделката със строителната фирма за 315 кв. м. апартамент и частен ВИП асансьор до него.

5

Анонимен

преди 5 години

Оставка!!! Другарю Борисов, ОСТАВКА!

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки във власта е Шестоапартаментников Борисофф ,не се прави на Дора Габе от Пазарджик .

3

Анонимен

преди 5 години

Заключвай наред тиквенико , в Красно село конституционни съдии имат подарък апартаменти от Артекс проверявай конфискувай ако не докажат всеки един лев мишко *** ти си главния виновник защото караш ти влака,не се прави на ощипан.

2

Как???

преди 5 години

Колко депутата имаш в затвора за 10 години във властта???

1

zeus

преди 5 години

Ще го замажете бих казал, реално Цветанов и Цачева са за затвора.