51

Анонимен

преди 12 години

Тя добре, че поне за там ще се появи, че иначе Плевнелиев щеше да се резили.

50

Женя

преди 12 години

Естествено,че не беше придружен от съпругата си...тя ще излезе на светло като стане време за Юнайтед стейтс ...

49

zhoro_nov

преди 12 години

Плевнелиев май не казва съвсем истината - едва ли днешните магистрати наливат основата на правово общество, като ги знаем колко корумпирани са.

48

ицо

преди 12 години

исая 29:13Затова Господ каза:Понеже този народ се приближават до Мен с устата сии Ме почитат с устните си,но са отстранили сърцето си далеч от Мени благоволението им към Мен епо човешки поучения, изучени папагалски,

47

агент буда

преди 12 години

агент буда до агент максим, прдължаваме да се будалкаме а

46

Samo minavam

преди 12 години

ESSE ,до един бъхливи,дърти комунопитеци,проповядващи словото Божие,нямаики срама от нищо.Прости им Господи,не осъзнават какво правят.

45

evgeni

преди 12 години

Относно: до дългобрадите симпатяги,които не искат да отговарят в ефир.Дата: Неделя, 2012, Април 15 15:51:39 ЕЕЩДядо попе,понеже тези които наричаш християни и ги завеждаш в "плен"/описано в "Откровение на Йоанна" казваш ,че им проповядваш истина,би ли бил така добър да отговаряш на въпроси задавани на тебе в ефирна медия относно Божията Истина, и къде сте вие служители на "Звяра" ???????!!!!! Защо ли ми се струва,че ще ти се наежи брадата като на зло куче намерило се в Трафопост от статичното електричество и Високото напрежение.Никога няма да искаш да ти се задават тези "въпроси",поради естеството на твоята брада,която между другото ползваш и за лигавник при ядене на КЕБАПЧЕТА ОБРАНИ от Бабичките по гробищата Та сега, на кого уповавате,на медиите ли,на заблудените 2 милиарда спонсори,които ще настройвате да ви защитават,но никога НЯМА ДА ИСКАТЕ ДА ОТГОВАРЯТЕ НА ДИРЕКТНИ ВЪПРОСИ В ЕФИР,поради естеството на брадата ви.

44

ТРАКОС

преди 12 години

ХРИСТОС АНЕСТИ, ВУЛГАРИ.. ЦЕСТИТ ВЕЛИК ДЕН--

43

evgeni

преди 12 години

На кое викаш Христова вяра ????? Господ каза :"варосани гробници вътре пълни с всякакви нечистотии",а дядо поп казва :"Свети мощи " Господ казва: "да нямаш други богове освен Мене",а дядо поп казва да се молите на хора идоли и "Звяра" !!!!!! ;Господ казва: "Да не си правиш образ и подобие,идол и кумир", а дядо поп казва :"чудотворна икона".Приятелю ,ти които казваш,че си християнин,знаеш ли кой се опитва да промениХристовата Божията Истина,или и ти си дългобрад заблудител-служител на "Звяра" ?!

42

evgeni

преди 12 години

Господ каза,че друго знамение няма да се даде от Него !!! Чрез Словото каза още в 13ст.13гл.от "Oткровение на Йоанна" каза и друго.Хората не вярват на Господните думи ,но вярват на "Звяра" на когото карате вие православни и католически сатанински слуги да се кланят.Един малко по-*** въпрос;Ако "благодатния" огън,които носите от Йерусалим е от Господа ,защо се дава на "православието" само. Може би вие които променихте Божията Истина като прменихте Първа и Втора заповед на Бога, на вас се дава това.Не каза ли Исус,че благодатния огън се носи в сърцата ?????! Тогава кой е онзи огън ,които в първите минути НЕ ПАРЕЛ ????? Някога Сатана,когато видя,че Тома,наречен неверни се усъмни, ако не види,така и по това неверие се предложи на "вярващите" и НА ЧОВЕЧЕСТВОТО-ТОЗИ САТАНИНСКИ ФАЛШ,за да му се поклонят чрез "Звяра'.Защо ли дядо попе там някъде в библията се казваше следното:"онзи,който променя времена и закони".Знаеш ли, дядо попе кой е "онзи" ????! Това е лукавия-вашия началник-на тебе и папата !

41

Блестяха с липсата

преди 12 години

В храма не се забелязваха политически лидери или министри...Отсъстваха поради болнични и технически причини Багата с двете Златки, Азис и Ламята, Дъмпела Мушкача, Илко Ножаря, Слави Трифонов, проф.Ботьо(изяден наскоро), тетка Цецка (у японско), Гоце(на лов с млади ***), Сър Гей, царюхата Крадлив Дедо(играе комар), Доган ***(пише дисертация на тема гола вода и парички от нея) и т.н

40

галактика

преди 12 години

до 48 - Добре дошла Кримена !

39

evgeni

преди 12 години

Господ каза,че друго знамение няма да се даде от Него !!! Чрез Словото каза още в 13ст.13гл.от "Откровение на Йоанна" каза и друго.Хората не вярват на Господните думи ,но вярват на "Звяра" на когото карате вие православни и католически сатанински слуги да се кланят.Един малко по-*** въпрос;Ако "благодатния" огън,които носите от Йерусалим е от Господа ,защо се дава на "православието" само. Може би вие които променихте Божията Истина като прменихте Първа и Втора заповед на Бога на вас се дава това.Не каза ли Исус,че благодатния огън се носи в сърцата ?????! Тогава кой е онзи огън ,които в първите минути НЕ ПАРЕЛ ????? Някога Сатана,когато видя,че Тома,наречен неверни се усъмни, ако не види,така и по това неверие се предложи на "вярващите" и НА ЧОВЕЧЕСТВОТО-ТОЗИ САТАНИНСКИ ФАЛШ,за да му се поклонят чрез "Звяра'.Защо ли дядо попе там някъде в библията се казваше следното:"онзи,който променя времена и закони".Знаеш ли, дядо попе кой е "онзи" ????! Това е лукавия-вашия началник-на тебе и папата !

38

Червеният поп

преди 12 години

Там посред общия смут сам, като луд епически смелия поп Андрей с легендарния топ стреля снаряд след снаряд. . . В последния миг: "Смърт на Сатаната!" извика побеснял и велик - и обърна назад своя топ: последната граната изпрати право там - в божия храмдето бе пял литургия, ектении. . ."Да се обеси червения поп! Без кръст - без гроб!"До телеграфния стълб бе изправен. До него палача. Капитана. Въжето бе готово. Балкана тъмнееше мрачен. Небето - сурово. Попа стоеше огромен, изправен в целий си ръст, цял спокоен като гранит - без жал без спомен - на гърдите Христовия кръст и с поглед в балканите впит - далеко сякаш в грядущето. . . - Страхливо вий поглед отпущате пред близката смърт на човека, палачи! Що значи смъртта на един? Амин! Захрачи и плю. Бързо нахлу сам на врата си въжето и без да погледне небето - увисна - език между зъбите стиснал: велик сюблимен непостижим!

37

Анонимен

преди 12 години

- Глас народен - - Глас божи - О боже! подкрепяй свещеното дело на грубите черни ръце: влей смелост в нашето гърмящо сърце: Не искаш ти никого роб - и ето - кълнеме се в нашия гроб - ще възкресим ний човека свободен в света. Пред нас е смъртта - о нека!но отвъд: там цъфти Ханаан от Правдата обетован нам - вечна пролет на живия блян. . . Вярваме! Знаем! Желаеме го! С нами бог!Септември! Септември! О месец на кръв! на подем и погром!

36

Анонимен

преди 12 години

"Вържи попа да ти е мирно селото" - стара българска поговорка

35

Анонимен

преди 12 години

Такива празници само подстрекават да се изразява лицемерието, което така или иначе винаги е налице. Но щом ви влече...

34

сатанаил

преди 12 години

Абе кви са тези пиромане дет пренасят огньове?Сега остава и апартаментите на хората да запалят с тоз огън!Толкова коли запалиха из София Цецо -багера що още не ги е арестувал?Къде са качулатите да ги натръшкат по земята тези терористи?!

33

Атеист

преди 12 години

Тези хора на снимката колко грехове имат един Господ знае!Не вярвам на измислени и недоказани неща.

32

До IQ146 №18

преди 12 години

Питай Пожарникаря! Сигурно е изучавал и обучен да знае как се потушва стихията от свещения благодатен огън при пожар !