132

Анонимен

преди 9 години

До коментар 123:Повечето български мъже са такива. Да, съгласен съм напълно с теб, но не абсолютно всички бг мъже са такива. Има и такива, които са много по - добри от това. От опит те разбирам - баща ми беше точно такъв тип гаден за брак мъж, но аз се поучих от неговия характер и се държа по коренно различен начин. Може да не ми вярваш, но аз например съм готов на всичко една жена, която ми е повече от приятелка, да е наистина щастлива и бих се отнасял с нея като с най - важното за мен нещо.

131

Жехьас

преди 9 години

До Анонименздравей,къде се запозна с филипинската си жена,от сайтове ми пращат писма филипинки дай ми инфо

130

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМного искам да знам може ли в Кипър да се сключи брак с филипинка.Аз работя за.,тя също е с някаква работна виза.Никой не може да ми каже.

129

Kokalova

преди 11 години

brak s chujdenetz/ka - tova li e mechtata za stastlivo semeistvo na bg basta na bg natziata Boiko Borisov za edinstvenata mu sterka? ami na bg zdravnia minister? ami na ministera na regionalnoto razvitie? ami na bg vatreshnia minister? ami na bg vanshnia minister? ili na voennia bg minister? a na bg ekoministera? a na bg kulturnia minister?a na bg sportnia minister? a na bg transportnia minister?dragi dnes.bg, vie vijdali li ste stastlivo savremenno bg semeistvo s 2,3,4,5 detza ? de go?

128

Анонимен

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТТи си просто луд!

127

Ani

преди 11 години

Живея в Германия от 12 години. Тези деления на българи и чужденци са пълни глупости. Не можем да делим хората на страни, навсякъде те са едни и същи - има всякакви. Хората могат да се делят по възпитанието си. Така че престанете с тези глупости. Както има българки кифли, има ги и същите немкини. Същото важи и за мъжете. Срещала съм немци такива загубеняци, простаци и ***, че ви е бедна фантазията.

126

Анонимен

преди 11 години

Приятелят ми е холандец и мога да ви кажа, че в България не бях срещала момче, с което да се разбирам толкова добре. И двамата пътуваме, тъй като още е мога да отида де живея при него, така че си е изпитание, но и едно малко прикючение. : )

125

на края на света

преди 11 години

Аз наистина не разбирам вашата романтична представа, че 'митичният' Запад е пълен само в богаташи. Приятелите ми в университета са американци и литовци. Не са богати хора, всички сме на стипендия, все сме на един хал. Не всяка жена се омъжва по сметка, да, има и такива, дето са с вашето мислене, че щом е чужденец, значи е паралия. Не слагайте всички под общ знаменател, наистина е нелепо.

124

bosnak

преди 11 години

до редактора: не разбирам защо триете коментари които ни позволяват да чуем и други мнения различно от масовото мислене в България, а сте оставили коментар като 94, 95хубав ден

123

Анонимен

преди 11 години

За разлика от разглезените нашенки чужденките не ги е страх да имат повече деца!

122

Патил препатил

преди 11 години

Всеки нормален и най-вече препатил мъж знае,че най-добре е да си намери за жена задължително ЧУЖДЕНКА!Българките за нищо не стават-дори рускините и украинките,които всички ги считат за по-долно ниво са повече за предпочитане!Не се занимавайте с българки-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ви предадат,продадат и "изпържат"!!!Те нормалните хора вече котка не купуват от България,вие сте сте тръгнали българки за съпруги да търсите:-))))))!

121

До 132

преди 11 години

Това което описваш е белег не изостанал и *** народ.

120

Анонимен

преди 11 години

В чужбина съм но упорито отказвах да се хвана с чужденец. Исках си българин и това е - за жалост обаче балканският нрав, болезнената ревност, считането на жената за ***, непрестанното пиене и още безброй "приятни" черти присъщи за българските мъже ме отказаха от тях. Държа да отбележа, че до последно си търсех българин... но уви. Ще си търся чужденец...

119

do 118

преди 11 години

Vidiah gi zastoto gi prochetoh vsichkite predi da gi iztriat, vse pak desetina minuti se zadarjaha! Plus tva trieha i moite komentari koito sasto biaha positivni, abe izobsto goliamo klane beshe. Mislia che e ochevidno sam da se setish za obiasnenieto, ama genia si e genii...

118

Do Hakunamatata

преди 11 години

Я ми кажи името на този чудесен италианец.Дали пък не е същият който и мен ме прави щастлива..

117

анди

преди 11 години

Европейците се и женят по-често...

116

Иванчо и Исак

преди 11 години

Отива Иванчо при майка си и й казва:- Мамо, знам, че ще ти причиня болка, но трябва да ти призная: аз обичам Исак, ти едва ли ще приемеш нашите взаимоотношения, но той е любовта на живота ми и аз ще се омъжа за него.А майката отговаря на Иванчо:- Как можеш изобщо да си помислиш такова нещо? За това ли съм родила и отгледала син? Щял да се омъжва за Исак! Толкова ли не можа да си намериш някой българин?

115

про

преди 11 години

Когато движещата сила в една връзка или брак е любовта, не виждам защо националността трябва да има значение - ако и двамата са готови да уважават езика и културата на другия, всичко е наред.Виждам много коментари, осъждащи брак по сметка между българки и чужденци. Да, грозно е, но да не би брак по сметка между българин и българка да не е? А такива бракове много...

114

Hakunamatata

преди 11 години

Аз съм ЗА брак/съжителство с чужденец. Моят приятел е италианец и е наистина страхотен човек. :)

113

Анонимен

преди 11 години

Българката не се жени за чужденец ,а за стандарт.Българина бяга по цветовете и вместо да пробва една глътка изпива бутилката.Всеки ценител избира отлежала сливова и родни краставици за салатка.